Fresh start

Är färdig duschad och iordning gjord efter att ha varit på UH-rindningen. Jag känner mig otroligt fräsch och pigg när jag går upp tidigt och rider/springer. Hela dagen blir (oftast) bättre.  Nu ska jag åka in till stan för att träffa Madde, det var ett tag sen vi sågs. Blir väl ytterligare lite shopping på de jag köpte i Huddinge, det blev ett rouge, två nagellack, hårspray och läppglans. Ännu mer shopping blir det imorgon då pappa föreslog att jag och han skulle åka till Barkarby outlet - han är nog sjuk?

Tittade över redigerings-koderna för sundbys nya hemsida, det var mer avancerat än vad jag trodde. Det här kommer nog att ta ett tag, men jag ska ringa till PK och se vad hon tycker vi ska lägga till/ta bort.

Stockholm C vs. Stureby

Jag och Anna hittade både det ena och det andra när vi var i stan. Vi har sjukt bra planer, så det här kan bara inte gå fel. Vi tog en om väg hem och åkte förbi Stureby där Chad bor. Där träffade vi honom och Alex ett tag innan vi åkte vidare hem. Jag mår inte alls bra, tror jag är sjuk eller något. Lagom nu till lovet, hatar det.


Lovets planer ser ut så här:
Ons: UH-ridning
Tor: Barkarby outlet m. familjen
Fre: inga planer än
Lör: UH-ridning, firande utav min födelsedag (6e november)
Sön: Halloween hoppning

Varm choklad & The naked mile

Igår skulle jag och Anna gå på bio, men vi insåg att vi inte skulle ha råd när vi köpt lite saker och ringde då till Alex. Vi fick komma hem till honom och se på (samma) film istället. Så vi åkte hem till honom, och han gjorde varm choklad med kanel på till oss. Han är så snäll.

Idag fick jag iallafall sova ut lite, ska bowla senare med gårdagens umgänge och Lille Basse(?).  Måste bara fixa lite pengar till det, men det löser sig alltid på ett eller annat sätt.
Ändrade planer, nu blir det shopping inför "En Porrig Halloween" istället. Mycket nöje.

Härlig söndagkväll.. Gott sällskap - mums

Vaknade upp lite lagom sent hemma hos Linn efter en härlig söndagkväll. Vi såg på film innan jag och Linda, som också sovit där, åkte där ifrån. I Jakan hoppade Alex på, så jag fick gott sällskap hela vägen hem - mums.

Igår bestämde vi oss för att ha någon sorts nyårs-bal, hur mysigt som helst. Appropå fester så är det snart "En Porrig Halloween", jag och Anna ska åka och titta på passande kläder i veckan. Jag har redan köpt en liten sak, och jag lovar att ni aldrig kommer att kunna lista ut vad det är!

Nu ikväll ska jag på bio med Anna och Alex, och tro det eller ej - jag ska sova hemma ikväll. Måste sova ut ordentligt, då menar jag på riktigt. Ni som känner mig vet vad det betyder.
Men nu måste jag kila ner till bussen.

Avslutar helgen i Bålsta

Är hemma hos Linn nu. Åkte pendeln till henne, och vid centralen klev det på tre fulla tjejer. De satt och sjöng och betedde sig riktigt illa. "Åldersgränsen" för alkoholdrickande ungdomar har verkligen sjunkit lågt. De gick väl i 6an eller 7an, och att tänka på att min lillasyster ska börja supa om ett år isåfall, det känns sjukt hon går bara i 5an nu?!


Det ska komma hit lite folk senare och sen ska jag och Linda sova här. Helgen kanske inte blir så dålig ändå? Älskad eller hatat brukar man väl säga, men vad ska man säga om min helg?
Imorgon ska jag och PK jobba på stallets hemsida igen, hoppas styrelsen blir nöjda med den!

"Det är så vi gör det här i Skarpnäck"

Igår var jag hemma hos Theodor med Anna och några till. Det kunde ha blivit världens bästa start på höstlovet (okej, de starade bra redan på fredagen). Men det kunde jag tydligen glömma. Igår var den sämsta kvällen på riktigt riktigt länge.  På väg hem till Alex sen så var jag sur som en ärta, om de nu kan vara sura. Någon som kan bjuda på lite sprit nu?

Skulle blivit fest hos Iss idag, men det fuckade sig också. Jag blir så irritead och arg, min räddning idag har varit Frasse..

Höstlov

Nu är det äntligen höstlov !
Sitter hemma hos Sebastian med Anna och PK och väntar på att han och Alex ska komma tillbaka med pizza. Igår var vi här och tjill krökade lite. Sen ringde Niklas och Kim till mig, de sjöng tears in heaven för mig - jag smälter!

Ikväll blir det massage- och spakväll, ser mycket fram emot det. Så fort vi ätit vår pizza ska jag Anna och Sofie åka in till stan och köpa anisktsmakser och diverse krämer.
Förhoppningsvis får jag höra lite mer sång då också (:


Vad är så speciellt med att ha sex med en asiat?

Dagen har varit helt fucked up. På idrotten skulle vi göra ett vindskydd och en eldstad, det var jag Patte, Linn, Kadir och Abdi i en grupp - det var najs. Tills de började bitchslapa och kasta vatten på oss, och inte nog med det.. Kadir slängde en stock på mitt lår - usch för "de där" ..

Åkte hem med Philip, Alex, Niklas & Linn. Samtalsämnet var det "vanliga" - sex. Men idag skulle de tydligen diskuteras asiat-sex och vad som var speciellt med det.

/.../ L - Jag förstår verkligen inte vad det är som är så speciellt.
A - Inte jag heller, jag menar .. Vi är väl som alla andra?
N mumlar - Men det skulle vara mysig, trångt och mysigt liksom. Sådär så man bara, nej mysigt.
P - Hahaha, vad snackar du om N?
N - Ja men vadå, man måste ju testa någon gång.. Det verkar så.. härligt.
A - Du låter precis som Mr.X som ville ha mig som KK bara för att jag är den snyggaste asiaten han träffat.
P - Whoat?! Är han dum eller?
A - Jaa .. Lite /.../

När jag kom hem somnade jag, tills  jag insåg att jag måste plugga massa till proven och uppgifterna jag har imorn.. Så mamma och jag åkte och köpte lite frukt och Grape Tonic så jag skulle få energi till mitt pluggande.
Hoppas bara jag hinner klart..
Fick tyvärr hoppa över ridningen idag, skolan går väl ändå före? Nästan .. Om två dagar får vi höstlov, vilket ska vli grymt skönt. Ska träffa min RK då - det var så länge sen. Vi ska sörpla äckligt(?) kaffe.

image233
Jag och Linn, eller är det Linn och jag?

14 dagar kvar

Yeees, nu är det bara två veckor kvar tills jag fyller år.

Idag har jag varit nyttig, till lunch åt jag en stor bakad potatis och på hemvägen köpte jag lite nötter. Jag känner mig så, glad - och tom.
Imorgon är det lill-lördag igen, denna gång med Kim& Niklas - mycket nöje. Vi ska också ha praktiskt prov i hur man gör en eld och ett vidskydd. Någon som kan det eller? Fattar ingenting, men vi får hoppas att någon annan i min grupp vet hur man gör.
Föresten, jag fick MVG på mitt prov i Arbetssätt och Lärande, jag är väldigt glad över det eftersom jag endast pluggade 5min. på tuben.


Tänkte bjuda er på en bit utav min önskelista;

Ny mobil
Ny mp3 (den gamla blev ju snodd)
Egen lägenhet
Skor & accessoarer
Likadan systemkamera som jag hade förut

( Har ni inte pengar till detta funkar några blommor och en ask choklad..
Om blommorna är röda rosor och chokladen är 70%
)
image232

Sweet Sugar Candy

Lördag kvällen var helt .. jag vet inte vad. Efter att jag och Pk ätit på Kinan så åkte vi hem till Alex för att titta på film, Madde var också där. Det var precis lagom ansträngande för mig, som sovit 3 timmar natten innan pga att en viss liten Philip låg och snarkade - igen, man börjar bli van vid det nu!
Efter filmen drog vi hem till Madde och lagade lite kvällsmat, vid typ tre - men ändå. Sen hade vi lite mys snack - Madde, du vet vad du betyder för mig.


Idag låg jag bara hemma och degade, orkade inte göra någonting. Funderade först på att gå på bio med Philip & Alex men nej. Imorgon får jag iallafall träffa dem, och alla andra söta människor i min klass - längtar!

Madde när hon är som sexigast!

image231

Bilder sökes(!)

Snart är mitt HP07B-bildspel klart, behöver lite fler bilder men när jag har fåttt de läggs den upp här.

Igår blev jag så arg att jag och Madde fick gå iväg på jätte många "promenader" för att lugna mig. Förstår inte hur folk kan vara så känslokalla. Niklas kallade mig bitch också, elakt elakt..

Men ikväll ska jag ut och äta med PK på Kinan, saknar våra fredagar! Efter det hade vi planerat att träffa lite roliga människor och mysa på något trevligt inneställe. Funkar inte de så har vi alltid en plan B - en vanlig "Ann&PK natt".

image230

Fredag

Färdig duschad occh klar för att dra ut, eller nästan iallafall. Madde är på väg med krök, vi ska träffa Alex och Skarpnäcks ungarna OCH Philip (:

Skoldagen var jäkligt najs och jag hann med en liten shoppingrunda efter. Köpte det ena och det andra, bla. lite nytt smink. Snart är det höstlov, tror jag? Längtar sjukt mycket !


Grattis till PK som vann The Voice' Singstar tävling
idag, programet sänds om en vecka!

Skratt & Tårar

Skoldagen var sjukt najs, blev sams med Philip och Natts sprang in i en kille i Fridhemsplan. Haha, det var sjukt roligt!

Sitter nu och tittar på AVF - americas funniest home videos - det är också roligt. Eller det brukar inte vara det, men eftersom jag är så skadeglad så att se folk ramla på tex. på cyklar som "ämnet" var idag - är ett rent nöje..
Imorgon har vi matteprov, jag längtar inte. Men det är ju fredag så det är väl bara att längta till kvällen. Ska kanske till Natts, men får se om Kim & CO får komma dit - eftersom jag skulle /ska vara med dem.


Kim när han är som fullast(?)

image229

HB i mitt kaffe? Självklart inte!

På morgonen mötte jag Madde inne i stan, vi hinkade lite på donken innan vi drog till skolan. Där vart vi rädda för alla (såklart) och fick lite panik-ångest. Men sen när halva klassen smakat mitt kaffe så blev det lugnt. Niklas fick lite smått panik när han trodde det var hembränt i mitt kaffe(?), det är klart att jag inte har.

 N - Det är ju bara saft   *dricker* AHAAA !
-tio minuter senare-
N - Ann, seriöst.. vad var det i den där? Det var väl inte hembränt va? Eller något farligt?!



Hur som helst var skolan najs, bortsett från vissa saker - men det löser jag och Jossan.
När jag kom hem så loggade jag in på datan och åt lite mat. Blev osams(?) med Philip och sen åkte jag till stallet och red. Det gick sjukt bra, fattar inte .. Allt går bättre när jag är arg, ska nog förbli arg resten utav mitt liv. Då kanske allt går vägen? Vem vet.



Blir antagligen inget hemma hos Sofie på lördag eftersom ingen verkar kunna. Nu låter det som om jag ska ut med David och Pk?

Jossan när hon är som sötast!

image228

Lill-lördag & Lördag

Gårdagen var trash, men den här dagen var riktigt härlig faktiskt. Ida började i vår skola idag, så välkommen Ida.
Annars var väl allt som vanligt. Jag vaknar 20 minuter innan bussen går, mamma kör mig till stationen, jag går i skolan osv.

Haha börjar bli lite enformigt, så imorgon ska jag möta Madde utanför Feetfirst kl halv 10 då vi ska ha en lill-lördag. Sen ska vi möta Ida och äta med henne på Server, längtar väldigt mycket till imorgon och till på lördag. För då ska jag Anna, Pk och Sofie ha en mysig tjejkväll med snack och massage (tack Alex, Kim, Kungen & Philip för att ni ställer upp på det).


Bjuder på denna bild idag, jag älskar den.

image227

Dagens låt

Idag blir det en låt utav Fergie. Gillade den inte från början, men efter vissa händelser betyder den mer. Låten som jag bjuder på idag heter:
Big girls don't cry.


Mina vänner betyder mycket, så förlåt Kim

Igår blev det fest hos Linn, men det blev för jobbigt att vara kvar - flera anledningar. Så vi drog vidare till någon Natts kände, han fyllde tydligen 20 så då vart det röj. Tyvärr hann jag inte vara med på så mycket eftersom jag låg i en säng helt borta innan jag åkte hem med Patte.
Pratade med Alex på vägen till stationen, det var sjukt läskigt att gå där!

Idag var det ponnycup - vi vann, och grattis till Felicia som placerade sig som tvåa (med två procent mer än mig). Den här helgen gick sjukt fort, men vad gör det? Snart är det helg igen, och då blir det lite festande med Sofia och Iss som det är planerat nu. Mycket nöje!

Hur svarar du i hemtelefonen?
Hej det är Ann
Hur svarar du i mobiltelefonen?
Beror på vem det är, men oftast "Hallå" / "Heej"
Ringer det mycket till dig? 
Beror på veckodag, men får mest sms
Ringer du mycket?
Försöker att ringa så lite som möjligt ..
Vem ringde dig senast?

Natts
Hur mycket pengar har du?
För lite
Senast kramat och när?
Sofia Lind
Antal timmar sömn inatt?
6 timmar
Sov du ensam?
Ja, tyvärr
Vem sov du hos senast och när?
Hemma hos Alex i fredags
Vem sov hos dig senast?
Det var Philip, Nikroe, Anna, Pk, Pernie, Madde & Iss
Vem vet mest om dig?
Beror på hur man menar, men Pk är en utav de närmsta och hon vet mycket
Vem vet du mest om?
Madde - känns det som
Vad ser du fram emot?
Helgen och min födelsedag, 6 november
Vad vill du ha just nu?
En flaska bacardi och en viss pojke
Vem hånar du?
Pundare
Vem längtar du mest efter?
Kärleksfull närhet
Vem vill du helst slippa?
Ingen, faktiskt - trivs med människorna i min omgivning
Vem stör du dig på?
En tjej som är lite, wierd
Vem vill du sova bredvid inatt?
Ingen, vill sova själv
Vilken buss åker du oftast? 
163 kanske, men 144 är också ett bra färdmedel
Vilken årstid är det nu?
Höst
Anser du dig själv snygg?
Jag accepterar mitt utseende och är nöjd med det,
är det att kalla sig själv snygg så gör jag väl det.
Har du varit kär?
Lite halvt, men det var ett tag sen
Är du kär nu?
Njae, jag är nog mest kär i känslan att vara kär
Är du en bra partner?
Jag försöker så gott jag kan
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?
Både och, men jag uppskattar att bli uppraggad (på ett trevligt sätt, ragga - vilket fult ord)
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Nej, eller jo det gör jag
Vad åt du senast?
En ostmacka
Är du polare med grannarna?
Nej, men vissa grannar tror visst att de kan komma upp och bli bjudna på sprit *host*
Har du varit på ett party, i helgen?
Tre styckna
Har du varit utomlands?
Jaa..
Var är dina syskon just nu?
Min syster ligger i sitt rum och ser på TV
Vilken tid gick du upp imorse?
Halv nio, skulle till en tävling i stallet
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Satt i köket och grät
Igår natt då?
Var med Philip hemma hos Alex
Vad är det första du gör på morgonen?
Tar något att dricka och sen en dusch
Vad ska du göra efter det här?
Duscha


Goodnight sweetheart

Igår var vi på fest hemma hos Malin, där träffade jag massa folk jag kände - kul. Sen åkte jag Anna och Philip hem till Alex och sov där. När vi kom dit fick vi en brownie att dela på, den var hård. Hur som helst blev det lite mys och sen blev allt helt fuckat. Fattade inte riktigt var det var som hände, de känns inte speciellt bra - men livet kan inte vara  perfekt rakt igenom och man gör väl alltid det som känns mest rätt?
Som tur var somnade jag innan Philip, för på morgonen idag fick jag höra av Alex och Anna att de inte kunnat sova på hela natten för Philip snarkade jätte högt (igen).

image226


Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska hjälpa mamma på cafét.
Syndig kärlek smakar bäst, A

Tre bokstäver, en siffra

Följde med min lillasyster som smakråd till Farsta C, hon skulle ha en ny vinter jacka och ett par stövlar. Vi gick runt där ett tag och hittade både det ena och det andra.

Det som följde med oss hem var:
En rutig vinterjacka
Ett par svarta mockastövlar
Ett par skinnhandskar
Rosa stickade knästrumpor
Beige-brun bolero m. svarta diamant-knappar
Ett par "urtvättade" svarta jeans


Nu sitter jag och undrar vad som kommer på engelska-provet imorgon, Hej IG! Det är ändå fredag imorgon, och Linn & Philip sa att de skulle komma.. Hoppas morgondagen blir lika lyckad som dagen vart idag.


     

Snart är det helg !

På väg hem från skolan igår träffade jag min gamla äckliga matte lärare, usch !

Hur som helst var gårdagen bra, Philip, Kim och några andra var inte där - så dagen var faktiskt otroligt lugn och skön (inget illa menat pojkar).

Var i stallet igår och red på en hemsk hemsk häst, usch ! Träffade iallafall Iss, Elin och PK vilket gjorde mig väldigt glad. Alla var på bra humör och jag fick prata av mig lite..
Snart är det helg, yeeey !

Nu sitter jag på turism lektionen igen, det är tråkigt för jag fattar inte vad vi ska göra för något.
Imorse var det så stressigt så jag glömde min plånbok hemma med mitt matkort i, så nu måste jag äta på industri.
Den här dagen ser inte bra ut inte ..

Det är orättvist

Jag gick hem efter datorkunskapen idag. Mådde inte så bra, varken psykiskt eller fysiskt.. Förstår inte  vad det är med mig nu för tiden, ena sekunden mår jag hur bra som helst och nästa känns allt bara åt helvete.

När jag kom hem har jag i stort sätt bara legat i sängen och sovit, förutom den timmen jag pratade med PK i telefonen. Är inte det sjukt? Att med vissa kan man gå igenom hur mycket som helst, medan med andra så behövs det bara en liten "knuff" och allt är borta på en sekund.
Livet är orättvist, det är orättvist !

En känsla

Fredagen var hel galen, orkar inte berätta allt som hände. Men de flesta måste väl ändå hålla med om att de vart rätt lyckat, eller?

Ramlade på väg hem från skolan, mina svarta jeans gick sönder + att jag fick ett sår på knät. Som tur var hjälpte Kim mig upp och så, han är så snäll :)
Ikväll är det stallet som gäller.. Ska försöka hinna snacka med Madde också, för jag har en känsla. En konstig känsla, om att allt är väldigt fel men samtidigt rätt.


Tävling imorgon !

Orkar inte anstränga mig med att skriva ett seriöst inlägg, slänger in en lista istället!

JAG ÄR:
Blyg:
Mycket sällan
Smart: När jag väl vill så - ja

Långsam: Beroende på vad ;)

Stressad: Näst intill hela tiden
Tålmodig: Nej, inte alls
Djup: Njae, beror lite på
Öppen: Oftast, men det finns en gräns för vad jag berättar.
Ärlig: Mot mina vänner, självklart !
Positiv: Ibland (läs humörsvägningar)
Rolig: Självklart

VÄNSKAP
JAG HAR:
Svikit en kompis:
Tyvärr ja, men det är inget som kommer att upprepas.
Förlorat en bästa vän: Ja
Sagt att jag älskar en kompis: Yees
Sovit med en killkompis: Jupps
Sovit med en tjejkompis: Jaa ..

Pussat en av samma kön: Ja
Slagit en kompis: Haha, det har hänt ett X antal gånger
En kompis som vet allt: Anna bland några

KÄRLEK
JAG HAR:
Blivit sårad:
Ja
Haft stadigt förhållande: Njae, inte speciellt
Krossat någons hjärta: Inte vad jag vet
Gett någon ditt hjärta: Hon gav det till mig /Pernie
"Playat": Nej, eller båda var med på samma vilkor så ..
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Nope

LIVET
Svart eller vitt:
Svart
Rött eller blått: Rött
Skriva eller tala: Skriva
Vatten eller cola: LOKA
Nagelbitare: Aldrig .. usch
Mobil eller Ipod: Mobil OCH mp3
Film eller serie: Film
Festa eller softa: Chillfest? Javisst
Sommar eller vinter: Sommar, med skidåkning
Fredag eller lördag: Fredag
Kärlek eller vänskap: Beror helt på vem det är vi pratar om
Bio eller hemmakväll: Nattbio, lätt !


Äntligen fredag

Är ensam hemma med Madde just nu, det är sjukt nice. Snart börjar folk droppa in och vi ska ha lite nice krök. Allt känns så himla bra just nu. Bråkar inte med någon, allt löser sig - sjukt bra!

Skriver med om kvällen senare, och ni får antagligen lite bilder också, Kim och Nikroe kommer - så kanske blir lite live uppträdanden också :) Mycket nöje


Turism & Äventyr

Sitter i datasalen och har turism. Vi ska göra något arbete om upptäcktsresande, det är väldigt tråkigt och jag fattar ingenting. Om 26 minuter har vi lunch i alla fall, det ska bli najs eftersom jag är så jäkla hungrig!

Jag gör fortfarande sån där mat lista då man ska skriva upp vad man äter, och det skulle ju vara trevligt om man fick skriva lite på den.


Men nu ska jag jobba lite innan lunchen börjar. Och efter lunchen har vi skolfotografering, jag är överlycklig (inte).


Kim + Nikroe = en låt? .. Den som lever får se

Slutade på ridningen idag och började på turism. Vi ska tydligen göra något arbete om Columbus och andra "sånna där"..
Under skoldagen knarkade jag, Madde & Jossan sönder Kims och Nikroes låt, den är schöööön! Funtar på att lägga upp den i min blogg .. Den som lever får se.

Efter skolan åkte jag hem och gjorde lite administration(?) eller, ja. Åkte också in till stan med min mamma för att titta efter nya lindor. Slutade med ett par vita handskar, och lite annat krafs. Vill ha en ny väska, eller nej, jag måste ha en.

Resten utav min vecka ser ut såhär, i stora drag
Onsdag - Shopping, Ridning på kvällen
Torsdag - Shopping & "lite annat"
Fredag - Middag & Fest
Lördag - Funk. möte & förberedelser till söndagen
Söndag - Tävling hela dagen