På lördag, på lördag, på lördag

Jag försov mig idag igen (och träffade då David på vägen,  my gosh).. Så hela dagen har varit seg. Ska in till stan om 10 och titta på lite mys grejer till lördag då vi ska fira Madde, hos mig. Jag har slängt ut mina föräldrar så vi hade tänkt att fira med middag, mys och j*kligt mycket dans! Ante fixar stuffsen och vi väntar på leverans. Allt är upplagt för en toppen kväll.

Dock måste jag tävla PC dagen efter. Vi får se hur det går, men det brukar gå bra om man festat kvällen innan - tro det eller ej.

Enjoy IMPA and the Circle Dot dance

Grattis Madde

Idag fyller Madde år. Hon blev jätte glad för mina presenter =)

Efter skolan ska vi in till stan och fika innan vi åker till öppet hus i vår skola. Var där sist också, då var det en väldigt många här och det lär väl bli lika många denna gång. Det känns lite konstigt att se vilka människor som vill börja en idrottsskola. Okej, jag idrottar inte i skolan längre - men ja..

Dagens sverigepremiär

Ikväll har serien Gossip Girl Sverigepremiär. Serien handlar om Manhattans elitungdomar. Alla vet vilka det är och alla pratar om dem. GG finns även som böcker och jag som är lite lagom nörd har redan läst alla och laddat ner de första avsnitten.

GG är inprincip som The OC, fast mycket bättre. Det händer mer saker och den sociala klassen har höjts till max. Deras utlägg på kläder/dag är inte ens lika mycket jag lägger ner i månaden..

Det börjar ikväll kl 20.00 på kanal5

Dagens ridlektion handlade enbart om Chad

Haha, ridnignen var väldigt rolig. Eller för mig och PK i alla fall. Vår ridlärare Cathrin är lite konstig ibland.

C - Vem är världens snyggaste kille?
Elev1 - Johnny Depp!
C - Men han är för gammal, ta en yngre
Elev2 - Chad
C - Vet alla vem Chad är?
Jag och PK asgarvar!

Sen hela lektionen var vi tvugna att koncentrera oss på Chad...

I like the way I move

image278På onsdag fyller Madde år, det ska vi fira hemma hos mig på lördag. Ida kommer få en ny circle-circle-dot-dot-lapdance-a-lá-ann... Eller varför inte en I-like-the-way-you-move-på-golvet-dans?

Kommer hur som helst bli roligt. Har inte så mycket att skriva så jag lägger in några bilder istället.

image279

Engelska arbete

I want to go to the Crade Mountain-Lake in Australia. It sounds good and I really think you can shake your ass together with the cats. I want to see big cats, like tigers or lions. I think they're interesting because they can go wild and dirty. And I really want to look at chickens, especially when they do there chicken dance. I think it's sexy. I wonder if they have classes there you can learn.

Created by Ann &
Madde


Love Sex & Sunshine

Jag försov mig, som vanligt. Men jag skyndade mig så mycket jag kunde och hoppade över frukosten, som vanligt. Hann med tåget och ringde Patte, som också försovit sig, som vanligt.

Nu sitter jag på engelskan och har tråkigt, som vanligt. Allt är väl som vanligt, fast ändå inte. Efter skolan ska jag och mamma åka till resebyrån och titta på resor till sommaren. Längtar så mycket efter att åka! Går allt som jag vill åker vi till Sicilien med familjen Runnerstam i två veckor. Vi funderar på att hyra två villor där nere med strandtomt. Myspys!

Igår när jag och mamma köpte saker till vår lägenhet hittade jag världens finaste väska. Jag ska ha den! Den är i mörkbrun i skinnimitation och väldigt stor (om man jämför med mina andra väskor).


Söndag

Har precis ätit med Madde inne i stan. Sitter nu med ansiktsmask och ska snart fixa mina naglar. Helgen har varit lugn, men ändå full av liv. Det är så skönt att ha människor man verkligen kan prata med och umgås med, utan att behöva dra upp allt jobbiga..
Jag hatar verkligen när folk tror att de känner mig bara för att de sett mig några gånger och hört saker om mig. Jag behöver inte nödvändigtvis vara den ni ser.

Här har ni onsdagens finaste födelsedagsbarn!

image279

Ryska posten

Förlåt för att jag skrivit så lite på sista tiden. Men schemat har varit packat så jag knappt hunnit sätta mig ner förns jag behövt åka iväg igen. Men nu är jag i alla fall hemma, tar det lungt. Mycket tankar som gör mig väldigt trött.
Träffade Madde och Bastian idag på kvällen, det var lite najs. Rojas och Miriam kom också förbi. Det var ett bra tag sen man såg dem måste jag säga.

Veckan har varit vanligt.. Eller nej, den har varit kaos. Niklas kom hem igår, eller han kom tillbaka till skolan då i alla fall. Han hade blivit sådär jätte jätte brun =)   Vill också åkta till Thailand. Som tur är åker IMPA till spanien tillsammans om endast några veckor. Jag längtar galet mycket!

En bild på ett roligt fynd utanför skolan ... Ryska posten någon?

image276

Mean Girls

Igår var vi hemma hos Ida och festade lite smått. Men det var väldigt kul. Vi dansade runt i vardagsrummet och shakade som aldrig förr. Det var verkligen skönt att få skaka av sig all energi jag samlat på mig under skolveckan.

 
Idag fyller min mamma år så vi ska fira tillsammans med farmor & farfar. Mysigt, men tråkigt. Kvällens planer är inte spikade än, men något kul finns det väl man kan hitta på alltid =)

Bloggar från skolan

Efter skolan ska jag åka in till stan med Madde, Patte, Ida och hennes pojkvän. Jag och Patte ska köpa våra jätte snygga jeans och Madde ska fixa ett hål i ögonbrynet. Senare ska vi ha en mysig filmkväll hemma hos Ida.

Nu ska jag leta nyheter i DN.

Fuck you right back

Var inne i stan med Madde & Patte efter skolan. Vi köpte skor, sjalar, klännignar och diverse små saker =) Jag la undan ett par jeans som jag ska köpa imorgon, de är speciella och söta enligt mig. Jag agerade även smakråd åt Madde & Patte. Jag vet inte varför, men jag tycker det är jätte roligt. Madde gav till och med mig ett par skor, älskar skor och henne!

Vi åt på donken innan vi åkte hem. Och det var det roligaste jag gjort på länge. Vi satt säkert en timme och skrattade - oavbrutet. Vi träffade Cem också, vi stod och pratade ett tag. Sen åkte vi hem.

Det hela är internhumor, så det är roligt när man förstår:

M - Euw, fyfan vad vidrigt! Hemma hos en själv också!
A - Ja, kul att sitta där sen...
P - Ja och sen när man äter så ba "nej men vad är det här?"
M - Jaa , såååås *M dör av skratt på alla påsar*
A - Nej nej nej, det är ju "S****** in the fucking dipp"
P - Haha, chillinötter
A - Dags för att dippa chillinötter eller?
P - Ty

(imorn ska det tränas, det var ett tag sen nu)

Dagens till salu

Jag har funderat och funderat.. Och eftersom jag fått en systemkamera och kommer tigga till mig en ögonsten från LG med bra kamera på (mobil alltså). Så nu säljer jag min digitalkamera i en röd fin färg, en konica minolta dimage x60. Det finns lite repor på framsidan men ingen på den 2,5 tums skärmen. Jag köpte den själv för ca. 3000kr. Men pga. reporna och att den är begagnad så säljer jag den för 1500kr. Laddare. fodral i äkta läder, ett minneskort på 512MB medföljer, samt kartongen. Är du intresserad så lämna en kommentar.

(Färgen är mer mörkröd än på bilden nedan, tänk djävulen-bär-prada-röd)

image273

En trip...

Sitter i Vranjes och väntar på att Madde och Patte ska sluta. Vi ska in till stan för en mysig fika och lite shopping. Ska köpa lite nya strumpbyxor osv. Tänke även låsa upp min gamla mobil så jag kan ha comviq på den. Vad som följer med mig hem från stan kommer upp i bloggen senare idag.

Har funderat lite över vad som ska få följa med mig till Nerja, och jag har verkligen ingen aning om vad det ska bli. Packningen fick bara gå på 20kilo inkl. handbagaget. Kan inte ta med mig så mycket med tanke på att man lär handla massa där nere också. Mycket nytt som måste köpas!

Play hard - ride harder, A
Min mentor hade jätte snygga naglar, hon hade förlängt dem med gelé för (endast) 500kr. Det är hur bra som helst, en vanlig manikyr på mina naglar går ju på 450kr. Jag lär ju ta en tripp till salongen nästa gång jag får pengar!

Matte, eller?

Skoldagen var riktigt seg, och det började med att jag kom försent - igen. För på morgonen var tåget ca 10min försenat så jag och Anna fick inte plats. Vi fick helt enkelt vänta på nästa. Första lektionen var mentors grej, en lektion på kanske 20 min max. Sen hade vi svenska, grupparbete.
AMP gjorde ingenting som vanligt, haha =)
Efter lunchen hade vi matte och eftersom vi inte hade några böcker fick vi inte vara på lektionen. Så vi satt i en liten datorsal och "arbetade" på våran PP i turismen som jag och Madde försökte göra igår. Det slutade med att vi pumpade musik och dansade på borden. Tur att alla hade lektion, inte för att det såg dåligt ut. För jag kan säga att det var riktigt hett. Sen hade vi engelska = driva runt i korridoren, sen avslutades dagen med idrott.

Nu bakar mamma min favorit kaka, mums...


Fika på Maddes

Det blev en fika på Maddes igår med Fanny. Det var jätte mysigt, och vi såg ett litet gay par. Sött. Vi kom fram till att vi är i stor nöd av pengar, så vi kom på en plan om hur vi ska fixa det snabbt. Och jag är förvånad över hur lätt det egentligen är..

Nu sitter jag på en svenska lektion och arbetar om Iliaden och Odyssen. Det är rätt intressant, men jag tror det mesta är påhittat. Tror faktiskt inte man kan bevara en historia i så lång tid. I alla fall inte när de inte hade datorer eller något annat man kunde spara saker i. Och appropå det, jag har ingen mobil. Men ett tillfälligt nummer kommer jag få, på min (väldigt) gamla Samsung mobil. Den inte speciellt bra, men väldigt söt.


Turism & En massa skratt

Sitter på lektion och försöker göra ett grupparbete tillsammans med Madde. Det går inte speciellt bra då vi bara flummar och är allmänt oseriösa, så jag tänkte att jag lika gärna kunde slänga in ett blogginlägg. Dagen har varit great och jag hann i tid imorse och köpa en latte!

Fanny är påväg hit, tänkte ta en fika nu efter skolan. Kanske på Maddes' det var väldigt längesen. Och vi har så många gamla minnen därifrån.

ka fortsätta "jobba", later...


Knäckt näsa

Mor-och-dotter-relation, inget för mig och min mamma direkt...

Håller på att möblera om, tog en liten paus för att hämta andan då jag lyckats slänge ut alla mina byråar själv och mitt feta skrivbord samt flyttat på min sjukt tunga säng. Kommer ha träningsvärk så det skriker om det. Men jag tror det vkommer bli fin i alla fall, jag hoppas på det. Annars är det ju bara att flytta tillbaka allt.

Köpte hem lite snittblommor idag, fråga mig inte varför. Det bara blev så..

image271

Sömnterapi? Låter bra...

Jag kan verkligen inte sova.. Det är något fel på mig, kan inte sova på kvällarna men på dagarna behöver jag bara "Tears don't fall" och något att vila rumpan på så slocknar jag på sekunden.

Som jag skrev i förra inlägget var det tävling idag (mot Vallentuna). Hästen jag fick låna kändes som en käpphäst och den gick ungefär likadant också. Men nu till poängen. Jag pratade med Sofia, och det visade sig att vi ska åka till Romme - 5 februari.

Morgondagens planer är att först umgås med pappa (jag kommer missa hopptävlingen, blaj). På eftermiddagen åker jag och mamma iväg för att köpa lite nytt till mitt rum. Det behöver verkligen fräschas upp, ser så - höstigt ut i dess mörkt lila, svarta och guldiga nyanser. Mitt hår behöver också stylas om en del, får se när jag får tid för det.

Har funderat lite, jag ska göra om min design igen. Jag vet bara inte vad jag är ute efter.. Det gör de svårt att agera och välja vad jag ska ha och inte ska ha..

Ann

Skärpning

Godmorgon bloggen, och er läsare.
Idag väntar först en tävling mot Vallentuna, omskissning av mitt rum och till sist en kväll med vännerna. En helt perfekt dag, eller vad säger ni? Okej, vädret kunde varit bättre. Men jag ska inte klaga, det kunde varit värre.

Idag började jag ett samarbete med
en smyckes butik på internet. Faktiskt samma butik som jag köpte mitt älskade skärparmband i. Ni borde gå in och kika på sidan då det finns massa fina smycken, bl.a. kedjearmbanden som är en favorit hos mig.

Mitt liv kan köpas

Äntligen fredag! Pappa har precis köpt en mobilladdare åt mig, så nu kan jag smsa och ringa igen. Jag känner mig helt död utan min mobil. Klarar mig inte utan den och min iPod (musik i övrigt) det är mitt liv.
Dagen har varit najs, vi började kvart i 12. Kvällens planer är - jaa - många. Får se vad det blir för något. Men först måste jag få tag i något så jag kan föra lite tillsammans med Anna.

image270

Köp en...

Fick en halvgalen impuls och ringde till Patricia som direkt nappade på mitt förslag. En halvtimme senare mötte vi i Centralen och vandrade mot Astro (piercing studion vid Stureplan). Ytterligare en halvtimme senare har jag hål i naveln.
Inan vi åkte hem fick jag en uppenbarelse som säger att jag behöver en ny väska. Och det fick bli en...

image268

Happy day

Ligger hemma och myser i sängen. Funderar på att åka in till stan och ta en fika med Fanny strax. Och imorgon är det fredag, längtar! Veckorna går så fort så det är sjukt.

Snart fyller Madde år, 30 januari. Någon annan som fyller  år då? Fest lär det bli  där i alla fall, sen fyller Fanny i början av februari. Hon ska ha middag, och jag är bjuden. Michaela kommer dit, det var en bra tag sen man träffade henne!

Annars är inte mycket nytt, en piercing, en hårklippning, några extensions och lite födelsedagspresenter (med lite extra-special a lá Ann)  står på månadens utgiftslista.

image266

Dagens tävling...

... hos Kenza.

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Back on track

Var hemma idag igen, min förkylning verkar aldrig ge sig riktigt. Tog ledigt idag och dränkte mig i kanelte och mammas hembakade bröd (hon var också hemme idag). Vi lyckades faktiskt vara ensamma hemma båda  två, utan att bråka om en grej. Det kändes väldigt skönt, och som hon sa till mig "Du kan göra vad du vill, bara du gillar det du gör". Well,det ligger något i det..
Imorgon ska jag gå till skolan, känns som om jag är tillräckligt frisk för att orka upp ur sängen. Känns som om att jag har lite att ge igen, lite att göra och ännu mer att ta.

Nej, en hel del girlystuffs kommer helgen att fyllas av i alla fall.
Sa någon PB-dag?

You know you want me - dirty, A


Världen är liten..

Förlåt för den dåliga uppdateringen av bloggen..
Detta ska bättras, men jag får väl skylla på att jag legat hemma sjuk halva helgen (och jag är fortfarande lite halvsjuk). Jag har sovit exakt en timme och 3 minuter natten sön-mån. Men jag kan inte säga att jag är trött. Det är nog det där nya kanelteét som står för det. Yummi, så j*kla gott - "oh my gosh, jag dör!"

Annars har jag varit i skolan idag. Träffade Sofie imorse, vi pratades vid lite och bestämde att det verkligen var dags att ses i helgen. Kanske en prylbytardag till? Skulle sitta fin fint.

Idag såg jag något wierd. Kim, inte den och inte den men den Kim - sittandes på Server tillsammans med några från sam-klassen. Konstigt tyckte jag men ignorera det, hur stor är sannolikheten(?) att en gammal sommarvän börjar i samma skola som en själv tre år senare? Inte speciellt stor. Men nu när jag kom hem och pratade med henne så visade det sig att det var hon.

Världen är liten, och det är inget jag hurrar för.. /A

(ingen rubrik)

Fanny och Liza är på ingång, och jag är trött som en belgisk simhoppare (intern). Vet inte riktigt vad planerna för kvällen är än, men det blir nog något lugnt eftersom jag börjar bli sjuk och det är brist på röj.

Nej jag ska gå och göra mig en lime drink, A


KAOS

Igår åkte jag hem till Fanny och vi drog hem till hennes kompis och förade. Senare mötte vi Felix och några. Slutade med att vi hamnade i Västerhaninge, okej - det är landet men vi hade så j*vla roligt så det finns inte. Natten är ung brukar man säga, och ja - vi kom dit vid halv ett tiden och tog det lugnt och sjöng allsång m.m. fram till klockan blev nio.

Nu är jag sliten som bara den, ett varmt bad? Ja tack, nu.

Värmdö? Nej tack.

Sitter här hemma med Anna nu. Hon ska åka till Värmdö med några andra ikväll, men jag tvekar på att följa med. Det är så sjukt långt plus att jag inte känner för att festa ihjäl mig ikväll. Men vem vet.. Mitt tycke kanske ändras på något vänster.

Annars var det en väldigt rolig skoldag, och vår lärare sa att vi var "sååå 2005". Haha !


Dagens ...

image265
Jag känner mig bättre, mycket bättre. Ett varmt bad med hårinpackning och en rejäl fuktbomb åt kroppen piggar upp vem som helst. Och  "Essie Smoothies Lotion Coconut & Pineapple"  är min hemlighet..

Köp dig lycka ...

image267

Ligger hemma i sängen och är sjuk. Typsikt va? Precis när skolan börjar igen. Hur som helst tänkte jag visa er delar av vad jag köpt den senaste helgen. Allt finns i affärerna förutom det svara nattlinnet
(som jag letat ihjäl mig efter), lyckades jag haffa på internet.
Det sista exemplaret, här pratar vi om tur.

Nu ligger jag i mitt svarta nattlinne med en kopp kanelte, mamma kommer snart hem igen och ska göra en kladdkaka. Det kanske hjälper lite, men ett varmt bad hjälper nog mer.

Dagens girlylicious

Åkte hem till Sofie vid halv 8 tiden. Strax efter det droppade PK och Anna in, vi pratade om massa som hänt den senaste tiden och vad vi planerade att göra. Det var hur mysigt och roligt som helst. Jag och Sofie gjorde drinkar a lá golden rules och vi satte oss framför TVn och myste med drinkar, skvaller och choklad.
Gud vad jag älskar att vara tjej ibland.

image225

Imorgon är det skola igen, ska möta Madde 9.13 för att dela på en. Simma lugnt, A

Tuffa tider

Vaknade vid 3 idag, jag kommer aldrig orka upp imorgon.
Dagens planer är först att åka och titta på lite kläder med mamma. Senare på kvällen ska jag äta middag och ha det lite mys med Sofie.
Nu kommer mamma, dags att åka.

Relax, take it easy

Sitter med en hårinpackning i håret och fötterna i en balja med varmtvatten och någon olja som doftar vanilj. Försöker återhämta mig tills skolan börjar (onsdag), måste lämna in alla mina skor på omklackning. Blir tygskorna i några dagar framöver, inte så trevligt om man tänker på hur slaskigt det är ute. 
Längtar till helgen, då är nog allt normalt igen.

image264
Denna unge man är i Thailand i ungefär 16 dagar till, och det man inte vet lider man inte av.

Dagens secret

Kvällens planer ska iallafall bli lugna. Jag ska bara torka håret och sen så kör mamma mig hem till Sofie där vi ska titta på Victoria's Secret Fashion Show. Jag vet inte varför, men jag älskar verkligen att se på den. Det är vackert!

image263
(På TV3 ikväll)

"Fanny bunny med fanclub"

Det blev inte en sån lugn kväll som jag trodde det skulle bli. Vid två begav jag mig till Rådmans tillsammans med Fanny. På vägen lyckades Fanny hah sönder sin mobil och slå en glasflaska i huvudet på Lucas. Klockrent. Vi hade det j*vligt kul när vi väl kom dit, länge sen jag skrattade så mycket - oavbrutet. Visste ni föresten att Fanny har fått en liten pojke? Det var tydligen en norrlänsk pojke på 34 år, cute.

Snart är det skola igen, längtar inte speciellt mycket men det är inga prob. Fanny ska titta förbi under veckoslutet och se om min skola är något för henne. Vilket jag absolut tror.

(Detta är lite interngrejer)



Dagens present

Nu har jag sovit i 14 timmar, och jag är fortfarande trött? Hur det går ihop förstår jag inte.. Ikväll ska jag försöka ta det lite lugnt och sova lite till.

Våra gäster vi hade idag kom med en väldigt konstig present, jag tyckte den såg jätte äcklig ut och det tog ett tag innan jag förstod vad det var för något.

image258

Äckliga eller vad?

Att rida i snö

Sitter nyduschad och frisk. Pappa lagar lunch (älskar) så jag ska snart äta.
Jag har redan hunnit rida i snö på Prinsen. Det är helt underbart - men kallt. Hanna flög av, det såg itne så jätte mysigt ut - men hon klarade sig. Och misstolka inte detta med ridningen.
Senare idag ska mamma köra mig till Farsta C så jag kan köpa hem lite småsaker som jag suktat efter ett bra tag.
Vi får se om jag lyckas hålla mig inom min ekonomiskagräns =P

 
Fingrade lite på systemkameran idag, här är två bilder iaf.
Sara ska lära mig mer grejer, ser fram emot det

Lunchdags, A

Sjukskriven

Gårdagen var great. Vaknade vid två och mötte Sara inne i stan vid sex. Vi pratade och gjorde allt möjligt innan v i tillslut satte oss på pendeln. Väl där träffade vi två killar från Upplands Väsby som vi följde en bit. Senare åkte vi vidare mot Sturby där vi tillbringade natten.

Jag tror jag är sjuk eller något, så bloggandet läggs åt sidan ett tag.

Bloggens födelsedag

Idag var det exakt ett år sen jag började blogga, då skrev jag om nyår och nyårsdagen. Jag var med Sofie och Anna då, som jag träffade denna nyår också.


Alla heter något med Sam & Felix

Nu är det år 2008. Det känns inte så speciellt måste jag väl säga. Gårdagen var inte den bästa med den började väldigt bra med mys och middag hemma hos Rojas. Kvällen slutade bra och jag träffade nästan alla jag ville träffa. Dock blev min jacka förstörd (ännu mer). Champagne är nog inte så bra att dränka jackan i. Hur som helst blev det ganska mycket pengar som gick åt hit och dit under kvällens gång.
Och på morgonen? Aaah, pizza!

Sen blev allt kaos och jag tror att Jacob är död.
- ajfan, A


Måste lägga till att Hassan fick en raket i huvudet
så hon har tappat massa hår.