Myspys

Efter lite shopping åkte jag vidare till mitt resemål där vi tittade på Just My Luck och massa humorprogram långt in på natten. Hur mysigt som helst, det kom förbi några så det var najs.

Idag ska vi gå och handla lite små saker som kommer att förgylla kvällen =)


Funny

Fanny ringde mig så det slutade med att jag gick ut ändå. Vi tog en taxi hem till fyra charmiga killar och drog ut med båten. Älskar att åka båt, men tyvärr var jag tvungen att åka hem tidigt eftersom morgondagen kommer att bjuda på en hel del. Ska sätta på en rulle och gå och lägga mig snart, är sjukt trött nu känner jag.

Natti Natti


Hett

Kom hem från landet vid fyra-fem tiden igår och mötte upp Anna två timmar senare. Vi drog hem till en lånad lägenhet i Solna där vi tjejer först åt middag tillsammans innan det kom dit lite mer folk. Det var så skönt att  få umgås med mina vänner eftersom jag varit borta en vecka nu. Men måste påpeka att vädret inte är att leka med, så sjukt varmt!

Idag ska jag bara ta det lugnt, städa lite och packa igen. Vart jag ska nu, är en hemlighet...

Roadtrip

Det tog mig hela natten att packa färdigt. Jag hade tur och fick lite push av Kim via telefon, annars hade jag väl aldrig blivit klar. Jag hoppas verkligen mobil-bloggningen fungerar för annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men men, nu måste jag åka, ska sova i bilen. Jag är sjukt trött!

(Vad som hände igår kväll berättar jag senare, hinner inte nu)


Lycka?

Natten var... Ja, speciell. Max kom hit och hjälpte till  att få bort lite muffins ur köket. Sen åkte vi in till stan och när han drog hem så åkte jag till Odenplan och träffade två killkompisar. Lite härligt sådär vid sju tiden på morgonen, haha! Sen åkte jag hem och fick sällskap av två andra killar som jag inte kommer ihåg namnet på. Den ena var i alla fall väldigt glad över att vara "granne" med mig.

Nu har jag äntligen hämtat min mobil och sitter nu och laddar ner allt möjligt. En fyra timmars bilresa och en vecka med familjen är inte att leka med. Ska dra ner massa filmer.



Maxat

Jag vaknar för sent. Skulle ha hämtat min mobil idag men det får bli imorgon istället - eller idag blir det ju egentligen. Hur som helst, imorgn (lördag) ska jag antingen åka till Båstad med min familj eller åka på klassfest hemma hos Tomas. Jag har en sån ångest om vad jag ska göra hela tiden. Och nu har jag börjat baka, ja jag tittade på Grey's och Izzie bakade när hon tappade kontrollen. Blev sjukt sugen på att äta något hembakat så jag ställde mig och bakade. Och idag har jag säkert gjort sju satser muffins. Det är sjukt, det har blivit som ett beroende. Istället för att röka så gör jag en sats muffins. Det är på ett sätt mer hälsosamt och på ett annat inte. Får väl börja träna mer, mycket mer. Men nu måste jag gå och plocka ut mina muffins ur ugnen.



Såhär ser det ut i mitt kök, Max ska komma och hjälpa mig.

Ingen Mobil

Jag har ingen mobil för tillfället, för den är nämligen hemma hos Limpan. Hem till mig kan man alltid ringa, och på msn kommer jag kunna nås på i stort sätt hela dagen.

Alla Dessa Sängar

Jaa ni.. Kvällen började på Rydbergs igen för att senare förflytta sig hem till Linn i Bålsta där vi tittade på halva "Dawn of the Dead" och halva "28 veckor senare". En väldigt trött Linn somnade nästan direkt och strax därefter somnade David. Men jag och Jonas låg (till Davids förtvivlan) och pratade hela natten om "ni-vet-vilka" vilket bara var så sjukt roligt. Men det roligast under natten måste ha varit när Linn plötsligt vaknar, tar täcket, går ut och kommer tillbaka med en säng. Snuttan tyckte vi störde för mycket... Och inte nog med det, David skulle ut och röka och jag frågade på skämt om han också skulle hämta en säng. En mycket lycklig David svarar "Va? Finns det!". Stackarn, natten slutade i alla fall med att alla låg i Linns underbara säng.

Mina senaste köp (klänningen från igår) är;



Miu Miu liknande väska från Jewels



Svarta platå pumps från Belle Shoes



Klänning från Gina Tricot

Shoppaholic

Med mat i magen och nytvättat hår ska jag snart sätta mig i bilen, ska åka och shoppa lite med min lillasyster. Hon ska köpa skor, och vem är då bättre att ha med sig än mig? Speciellt när vi delar skor, haha. Själv ska jag ha ett par skor,  lite panties och någon tjocktröja.

Ledsen att bloggen är så bildlös nu, men min kamera är helt fucked up. Och mina vänners kameror verkar också vara på vift så... Kanske någon mobil bild senare =)


Taxi

Gårkvällen var på gränsen för mycket. Vid halv elva stördes min mysiga hemmakväll av ett samtal från David, Rydbergs var det som gällde. Då var det bara att hoppa in i bilen och kliva in där. Vi satt där tills de stängde och sen tog vi en taxi hem till Tim där vi tittade på "Nattbuss 807". En ganska komisk film, men samtidigt väldigt hemsk. Eftersom lägenhetens ägare somnade så tog jag och Freddye en taxi och på så sätt kom jag hem.

Nu ska jag stoppa i mig något att äta så jag orkar med dagen. Ha en fortsatt trevlig dag!


Äntligen Hemma

Nu ligger jag i min säng och ska snart få lite mat av mamma. Kvällen bjöd på många skratt och lite för många drinkar till vissa personer. Och David den sötisen bjöd oss hela kvällen. Planerna är att gå dit imorgon igen, och vem bangar? Inte jag!


Rydbergs

Yes, har precis gjort mig i ordning och ska snart sätta mig i bilen som ska ta mig in till centralen där jag ska möta Limpan. Vi ska gå till Rydbergs där jag (äntligen) ska träffa David och några av hans sköna vänner, bl.a Tim. Hur som helst, imorgon blir det shopping inför Halmstad. Nej nu ska jag fixa till mitt hår, ha en underbar kväll!

Update

Tjena bloggen!
Kom precis hem från stan, sitter hemma hos Anna nu. Vi håller på att göra oss iordning inför kvällen som bjuder på en hel del. Det är som om jag vaknat upp ur koma (vilket jag nästan iof har gjort) och så boom är det massa saker att göra. Jag ska antagligen till Rydbergs och träffa David som kom hem idag, senare bär det av mot Sollentuna (efter att jag träffat Sofie, Maria och Veronica hemma hos V) där jag ska på chillkrök med Natts - i Sollentuna alltså. Är ju fortfarande sjuk så måste ta det lugnt, tyvärr. Men vad ska man göra? "Jag döör" Anna kommer döda mig för det där. Jag har gått runt och sagt så hela eftermiddagen, men jag får känslan hela tiden. Allt är så himla stressigt och allt ska fixas samtidigt, alla ska hinna ses samtidigt osv.


Lördag

Ny dag, och min hals gör mer än ont. Hur som helst, ledsen för att jag inte bloggade igår som jag sa att jag skulle - men kom hem lite senare än planerat och sen somnade jag framför en film. Jag var i alla fall hemma hos Anna och vi åt middag och hade det lite mysigt. Sen hittade jag en gammal bild på mig och  Sofie, från förra sommaren om jag kommer ihåg rätt? Den var lite små söt i alla fall, haha.

Idag ska jag träffa Anna igen, ska försöka orka in till stan. Jag har inte shoppat på hur länge som helst, börjar få lite ångest över det där. När vi väl är i stan skulle jag ringa Adam, så det blir väl kanske att träffa honom också. Den som lever får se...


Utgång På Ingång?

Har precis kommit hem från Kungens kurva där jag var med mamma och min lilla syster. Vi plockade på oss diverse saker. Och på vägen hem hämtade vi ut mitt paket från nelly.se. I de låg ett 180cm långt pärlhalsband och ett par overknee svart-stickade strumpor från American Apparel, älskar knästrumpor i alla längder. Så fint och praktiskt.

Pratade nyss med Anna, så ska börja röra mig mot henne strax. Och ja, min kyssfeber har blivit mycket bättre. Så snart är jag frisk, lagom tills jag och Anna drar till Halmstad.

Hemma Mys

Godmorgon sunshine!

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Även fast gårdagen inte var speciellt vild så känner jag att det var på gränsen till för myckett, jag är trots allt fortfarande sjuk. Så inget vilt festande för min del idag, jag blir så less på att bara vara hemma. Men det finns inte mycket man kan göra åt de, eller?

Ska försöka hitta några bra filmer att se på istället. Hörs senare!


Klamydia Hotell?

Kom nyss hem från Anna. Dagen började med att hon kom hit, vi vandrade ner till L-parken dit Niklas kom lite senare. Vi åt kladdkaka och jordgubbar. Det var riktigt mysigt tills vi fick en oinbjuden gäst i form av en spindel. Jag och min spingelfobi. Usch usch, där tog ute vistelsen slut och vi packade ihop våra saker. Niklas åkte till sitt kära Skarpnäck och jag och Anna åkte och hyrde en film och köpte en påse chips. En riktigt svull dag med andra ord.

Under samtalets gång under picknicken börjar Niklas berätta om ett Klamydia hotell på Cypern (Ayia Napa). Vi små skrattar åt det hela och någon minut senare får jag ett sms utav S som skriver; Hej gumman hur mår du? Undrar om du vill ta en sista minuten med mig och några tjejer till Ayia Napa i en vecka. Puss <3. 
Kuuul. Ja faktiskt, vi får se hur det blir med den saken. Måste bli ordentligt frisk först bara !

Eftermiddagens svull



RIP

Godmorgon happyface!

Ännu en väldigt dramatisk natt, men tur att Niklas var med mig denna gång (se nu försvinner du inte ur bloggen). Har inte sovit en sekund, men inte lider jag av det. Men jag lider inombords.. Nog om det.

Dagens att göra;
Reda ut mitt för trassliga hår
Ge mig själv ett uppfriskande bad
Äta picknick i L-parken
Prata med pappa (hemligt samtalsämne)
Planera resor till hösten

Älskade Banan

Hon är min räddare i nöden. Imorgon ska hon nämligen ta mig på en händelsefull resa ner till L-parken där vi ska äta picknick. Hoppas mina ben orkar skutta dit. Och om shoppingen, nej jag kunde inte hålla tassarna borta (mamma säger att jag lever så länge jag kan shoppa och klaga). Så, livstecken från mitt håll!



Tror jag ska be om ett till litet spa.

Drama Queen

Vaknade jätte sent idag efter en dramatisk natt. Jag kan säga att jag inte alls mår speciellt mycket bättre, alla mina vänner åker utomlands för att lämna mig här och dö ensam. Och dör jag inte så missar jag resten av sommaren, jag orkar inte. Nej jag hoppas på att jag dör, lär väl om inte annat svälta ihjäl pga. att jag inte kan äta. Jag känner mig bara föör deprimerad. Jag kan inte ens hitta något att shoppa via nätet - SÅ illa är det.


Think Pink



Blev lite småkär, vet inte vad jag kan ha dem till, but so hot.
Tävlingen finns hos 
Pussydoll.

The End Of Summer

Yes.. Var på sjuken idag igen, de sa att jag borde vara frisk om 4-8veckor och därefter skulle ha biverkningar i form av trötthet osv. Detta kunde dock hålla i sig i ytterligare 4-8veckor, så där har ni mitt sommarlov - kul! Nej men jag sparar en hel del pengar på att ligga här hemma, kan ju inte direkt shoppa och jag kan inte köpa en daglig chailatte. Får jag hem något är det inte jag som betalar. Det sorgliga är nu att jag inte kommer kunna åka till Örnsköldsvik med A för att träffa P. Jag vet inte heller om jag kommer kunna ordna festen till 8e om jag kan vara sjuk upp till 8veckor på detta.

Men de läkaren sa var "bra" var att jag hade ät/drick svårigheter. Då behövde jag inte vara orolig över att gå upp i vikt då jag inte orkar röra på mig så mycket. Bra, det var ju något riktigt bra. Kommer sluta som ett benrangel. Hot? Not.

hemmafest?

Efter gårdagens(?) lilla party här mår jag ännu sämre. Blir att åka in till sjukan imorgon igen, för det här verkar inte ge sig. Inte ens min farfar som är fd. läkare vet vad det kan vara. Det är lite läskigt faktiskt. Fast jag har väl lite tur ändå, min mamma och min lilla syster är hemma så de gör allt för mig vilket är skönt. Mamma beställer hem maten och fixar ett mysigt hemma spa medan min lilla syster cyklar och köperen cosmo och en påse Malaco TJ. Älskar er båda..

Dessvärre har jag lyckas förstöra min norrlands resa + min vecka ensam hemma pga. min sjuka. Mina föräldrar täker nämligen ställa in resan till Båstad och då blir allt annat också inställt. Blaj?!

Har tänkt på en annan sak också, jag längtar lite tills skolan börjar. Jag vet inte riktigt varför, men jag känner mig rastlös - kanske för att jag legat i sängen i en vecka? Nu ska jag shoppa via nätet, det är något jag längtar efter. Ett par nya skor och en klänning skulle inte sitta fel.

världens bästa

Mina vänner måste nog vara världens underbaraste. Idag kom Rojas hem, och  PK åker på tisdag så de finns inte mycket tid för oss att umgås, speciellt inte nu när jag bara kan ligga i sängen. Men pratade med PK och hon sa att hon och Rojas kommer förbi med en chailatte(!).

Nu ska jag sova lite, är bara så trött.
Chicken är min bästa vän ;D

still sick

Idag har jag inte gjort mycket eftersom jag fortfarande inte kommer ur sängen. Har i alla fall bestämt mig för att vänta med att träffa Patricia (helgen skulle egentligen bli vår). Jag åker istället upp till henne med någon när jag frisknat till, för hur många jag känner skulle banga på en party weekend? Ingen är min gissning.

Det roliga med att vara hemma och sjuk är att man blir glad varje gång det plingar i mobilen och man fått ett nytt sms/samtal från någon söt människa som frågar om man mår bättre. Well, rykten sprids fort - och det gäller alla rykten.


sjukling

Ligger hemma med feber och lite allmänt små skit. Har inte träffat en människa på jag vet inte hur länge, eller okej. Min familj ser jag någon timme om dagen. Det som gör mig mest deprimerad är när folk ringer och frågar om jag vill följa med ut osv. Hur svårt det än är måste jag ju tacka nej.

Hur som helst, Max och Chad ska hålla mig sällskap över natten och imorgon kommer Adam att titta förbi. Tur att de finns någon som kan ta sig hit. Det var ju tänkt att det skulle bli en liten tillställning här på lördag. Nu vet jag inte hur det blir med det riktigt. Jag måste först och främst bli frisk, så nu ska jag ta mig en liten powernap innan Chad och Max kommer.

Ännu en gång

Veckans mening; Slicka inte på Stickan

Kom nyss hem från en ganska händelselös kväll i stan. Träffade Adam,  David och två av deras vänner. Lagom ansträngande med tanke på hur trött jag faktiskt är. Helt sjukt, jag sov till nio-tio idag (på kvällen) så man kan tycka att jag borde vara jätte pigg.

Igår såg jag och Anna Sex and the city filmen på söder. Den var bra, men pga. längden på den (vilket kändes som en evighet) blev den lite långtråkig. Men den var bra ändå..