Hej då för ett tag, återkommer när livet blir mindre stressigt

Puss &A


Mardrömsresa

Jag började åka hemifrån 20 över åtta. Jag kom precis hit nu, det tog alltså över två timmar. Det var svinkallt fyfan. Men men, ska blogga senare idag /imorgonoch lägga upp lite bilder från shoppingturen idag.

Godnatt, puss&A

Shopping tips

Hittat en ny favorit på cocoo.se Detta gulliga armaband, de har börjat få in mer budskaps armband vilket är helt i min smak. Att blanda smycken med vishet, och går dessutom att köpa så är det ju guld värt! Detta är ett armband som tillhör nyheterna i mars kollektionerna. Armbandet finns även i turkos-blått. Sen finns det självklart massa annat, i silver i strass - ja allt man kan tänka sig. Dags att börja spara pengar kanske? Jag vill ha allt.

Godmorgon!

Lyckades äntligen somna, och väcktes av att Iss ringde och frågade om jag var klar att åka. Ooups!
Men nu har jag vaknat för andra gången och ska ta bussen som går om en timme från mig. Jag ska åka och bruncha med henne, det skulle sitta fin fint då jag känner att jag börjar bli hungrig.

Nej nu ska jag gå upp och duscha och göra mig en latte, vi hörs under dagen!

Puss & A

Booooring

Jag har galet tråkigt och kan verkligen inte sova! Slänger upp en lista HÄR, ja jag länkar istället. Tycker det ser så fult ut i bloggen med en lista. Haha. Men men, ska försöka sova nu.

Natti Natti

jag testar att blogga från mobilen. Det skulle göra det så mycket l%

0_0.jpg
jag testar att blogga från mobilen. Det skulle göra det så mycket lättare att hinna med det när jag har så mycket att göra. Bilden är i alla fall på niklas, min och Maddes favorit pojke. Han kommer nog hata mig för att jag la upp den här bilden, men tyckte ni skulle få se hur söt han faktiskt är. Puss och godnatt

Derby

Fick tillbaka min älskade Debbie idag (Derby Lady). Men det var inte de jag skulle prata om.

Jag och mamma åkte som sagt på ny jeans jakt utan större framgångar. Istället blev det en hårklämma, en mascara ett läppglans och lite ögonskuggor. Då har jag något att stoppa ner i väskan jag köpte igår :) Mamma köpte även en jätte söt stickad bolero i grått åt mig från MQ - Zoul.

Har bestämt mig för att börja ta mer foton/filma när jag är ute och vandrar. Bloggen börjar bli tom på bilder osv. Ser så tråkigt ut!



Btw, fick mitt "Lucky Words" armband idag. Väldigt fint och kommer passa skitbra till min vita klänning!

Dagen efter

Var på tjejfest hemma hos Sofie igår. Det var riktigt roligt. Innan hade vi varit i Skärholmen(!) och tittat nu när de nästan  är klara. Måste säga att det blivit rätt najs där. Hur som helst köpte vi smycken och annat viktigt, som ett hjärta i matt- och blankt silver. Det var delbart så nu sitter det en matt hjärthalva runt min hals.

Men åter till kvällen, vi började med att fira Lisa. Sen åkte jag och T och mötte upp mr. X och köpte cider på Dancho. Haha, han i kassan tittade väldigt roat på oss när vi sprang fram och tillbaka mellan kassan och kylen. Över 15 (lösa) cider blev det, tur att mr. X har muskler och kunde bära hem allt till Sofie. Ja, han var också där på vår tjejfest.

Men nu ska jag åka och shoppa lite mer med min mamma. Hinner knappt blogga nu när de är så mycket, men jag försöker att hålla bloggen uppdaterad så gott jag kan!

Puss&Kram

Äntligen hemma

Hallå bloggen!

Jag kom nyss hem. Tog en promenix med Fanny och på vägen träffade vi Jacki. Vi skulle dragit på fest i Östbega/Svedmyra och träffat Andreas men så blev det inte. Både jag och Fanny mådde jätte illa så vi drog hem istället. Men planerna är att slänga ut Fannys föräldrar så vi kan vara där någon dag under lovet. Älskar att vara hos Fanny, det känns så mysigt där på något underligt sätt. Haha!

Jag har börjat komma bra (i alla fall bättre) överens med min mamma. Så när jag sa att mina jeans var för små i midjan blev hon överlycklig, hon har alltid tyckt att jag varit för smal. Så imorgon när hon slutat jobbet ska vi tillsammans åka och titta på nya jeans och andra viktiga saker som jag bara måste ha med mig till Spanien. Det är ju inte långt kvar nu!

Har inte mycket mer att säga än - Puss och godnatt på er!

Ooups!

Sitter hemma hos Madde igen. Gårkvällen gick lite över styr, som den alltid gör när vi är hemma hos Anna. Vi spelade något ölspel och ett kortspel, inget gick speciellt bra. Och det var äckligt kallt i hennes hus så L vaknade och Anna trodde jag var alkoholförgiftad när låg och skakande (med två tjocka täcken och en filt). Men det var jag inte!

Senare åkte jag på middag hemma hos farmor och farfar, och som vanligt svällde min mage till en stor ballong. Hon gör så god mat att man inte kan äta, och sen när alla ätit klart säger hon "Vad har de stackars köttbullarna gjort för ont? Kan ingen äta upp dom?" och eftersom jag älskar min farmor kan jag inte låta bli. Sen blev det efterrätt på de, men nu är jag mätt och belåten i alla fall. Det blir att köpa nya jeans i veckan, haha!

Glad Påsk

Är hemma hos Madde. Vi hade det jätte mysigt igår, B kom förbi. Han är så snäll :)
Ikväll kör vi spelkväll hos Anna, det ska bli roligt, haha. Ölspel m.m. Ska se efter hemma om jag hittar min "Våghals" det står galna saker på korten.

Men först ska jag hem och städa lite och äta middag med familjen (yey) och sen ska jag möta Madde och kanske mr. X och A. Antagligen kommer det komma bilder från kvällen, om någon lyckas hålla sig så nykter att vi kan ta kort! Annars får ni ha en jätte trevlig påsk, nu ska jag chilla lite i solen!

XOXO

Love it!

Ibland bara älskar jag pappas jobb. Brukar vanligtvis inte tycka om det eftersom det är så långt bort och så tidskrävande. Men vid högtider och säsongsbyten är de underbart.

Igår kom han hem med en stor godis korg, och då menar jag stor! Hann inte få en bild på den, eftersom den blev ganska populär. Nu finns det några enstaka marsipanägg på botten utav korgen. Haha. Men han fick också med sig två filmer, och en utav dem ska jag titta på nu. Den heter Shopgirl - en recension kommer senare!
Filmen var den största B-filmen jag någonsin sett, se inte den!

Är hemma hos Madde och lever loppan, vi hörs imorn sömntutor! Love ya

Maddes place

Nu har vi varit i Veddesta. Smärta i mina öron kan jag säga, usch, det gör så ont. Men det är så värt det. Vi ska laga lite middag här åt familjen Thour, min andra hands familj. Bor här så fort jag inte orkar med mitt hem eller har tid. Det blir kött, pomes & sås - mums!

Nu ska vi ta det lite lugnt bara, hörs senare om kvällens planer!

XOXO

Dance Dance

Sitter på min sista lektion för dagen. Tog mig en sovmorgon och kom till skolan vid lunch, vi hade arbetade med vårt dansprojekt idag. Vi valde låten "Party Up In Here" med DMX. Jag hoppas det kommer bli bra. Patricia är inte med i vår grupp längre pga. flytten upp till norrland så det är jag, Madde & B.A.

Efter skolan ska vi åka till Veddesta där jag ska fixa lite nya hål. Det blir mycket "shopping" idag. Jag och Madde har redan varit i stan och jag har köpt ett par nya (vita) leggings och en mörkblå klänning. Den blir så gorgeous till solbrända ben i sommar. Love it!

Nu ska jag fixa lite med Maddes bloggdesign. Hörs senare!

XOXO

Jobbig dag

Dagen börjar med att jag försover mig. Kommer till skolan helt trött och sliten, sitter där på alla lektioner, går till Värdshuset i hagel plus motvind. Kan det bli mycket värre? Självklart kan det bli de, jag lyckades vricka foten (igen, på min gamla skada) och sen så gick det åt helvete med ridningen.

Nu ska jag be mamma laga något gott bara för det. Måste ju finnas något sätt trots att alla affärer är stängda ? :)

PUSS

Playboy

Kom nyss hem från S. Jag hon och A satt och pratade lite om vad som hänt den senaste tiden och bestämde att vi ska tillbringa en del tid på lovet tillsammans. Det var så länge sen jag träffade dem. Jag hinner aldrig med att träffa mina vänner längre, vilket jag är väldigt ledsen för. Det kommer alltid upp något som måste göras, och när jag kan kan inte de osv. Men nu har vi bokat in fredag och slutet av påsklovet tillsammans. Någon som känner dig manad för att träffa oss då? Ja då är det bara att säga till.

Imorgon är det dags, äntligen är det modevisning. Första visningen är klockan 1, men jag måste vara i Nacka redan klockan halv 9 för att får håret fixat och sminket. Det ska bli så roligt, fick även veta att ett film team kommer vara på plats samt en fotograf - så ni lär få se lite bilder och förhoppningsvis filmen om jag kan ladda upp den!

Biljetter för visningen kommer att kunna köpas i éntren till Dieselverkstaden där själva modevisningen är i Stora Scen.  Fyra shower (kl 16, 18 & 20 för allmänna åskådare) med ca. 200pers i publiken/show. Jag börjar bli lite nervös, man vill ju inte göra bort sig. Men förhoppningsvis går det bra!
Nu ska jag sussa, ska upp tidigt imorgon.

XOXO


Slutkörd

Jag skriver bara ett kort inlägg där jag informerar om att jag inte kommer kunna uppdatera så mycket längre. Jag har för mycket att göra vilket sliter ut mig - och när jag väl är hemma sen så sover jag. Och eftersom jag nästan aldrig har pengar på mobilen kan jag inte mobilblogga :(

Men det får gå. Idag har jag i alla fall gått genrepet för modevisningen imorgon. Från halv 9 på morgonen till 9 på kvällen. En hård dag imorgon också. Bäst att jag går och lägger mig.

Puss


Djurgården tog hem segern

Jag och Madde var som sagt på matchen igår. Alla klackplåtar var sålda och de var en publiksiffra på över 8000! Jag träffade en hel del människor där och det var väl roligt.

När vi kom hem efter matchen var jag och Madde helt slut pga. A som nte kunde hålla käften kvällen innan. Men mr. X ringde och väckte mig och Madde och plötsligt var vi inte alls lika trötta. Så vid tre tiden åkte vi mot Madde, åt på Rasmus grill, och vidare hem till henne där vi låg och pratade. Jag måste säga att Rasmus grill i Brommaplan är den bästa.

Nu vaknade jag upp med halsont och knappt någon röst allas. Så det blir ingen match för mig idag - helvete! Jag smsade Patricia men hon har inte svarat så jag får väl försöka få tag i någon annan. Nu ska jag gå ut och sola, det känns som en kyligare sommar dag. Frosseri!

Dagen efter

Gårkvällen var så rolig. Jag och Madde satt först hemma hos mig och tog det lugnt innan mr. X och hans lilla vän A kom över. Vi tittade på någon väldigt dålig film A ville se. Jag har ingen aning om vad den handlade  om, jag tror inte att någon utav oss tittade på filmen över huvud taget. Kvällen slutade med att vi åkte hem till Madde och lyssnade på As låt.

Det var så roligt, Madde har en liten katt (Leo) som är väldigt lekfull av sig och springer och hoppar mot en när man kommer hem på kvällen. Det visade sig att pojkarna vi tog med oss hem var livrädda för katter. Två macho-killar som får panik så fort de ser katten. Nej ska inte vara elak, alla är rädda för olika saker. Det såg bara väldigt roligt ut.


Utgång på ingång

image312Nu är vi klara för kvällen. Vi sitter nu shakar lite långsamt till musiken som strömmar ur högtalarna. Stämmningen är väl inte så great men det funkar. Madde har på sig min röda top med fall över bröstet. Så snyggt!
Jag själv har på mig min nya svarta och Maddes mönstrade strumbyxor, smakprov på det ser ni här under.







Hoppas ni får en trevlig kväll! Natti natti...

Äntligen helg

Jag och Madde är hemma hos mig och (försöker) göra i ordning lite saker. Men det går inte så bra eftersom båda vi två är helt borta, haha. Vi får inget seriöst gjort. Jag tror vi ska ta en lite rast för "frisk luft".

Vi har gjort jätte fina lappar som vi ska sätta upp i skolan, alla kommer säkert uppskatta dem väldigt mycket!

Happy Happy

Mitt flyt fortsätter, allt är underbart. Och diamanten på allt guld blev att vi får sluta en timme tidigare idag, klockan ett. Det betyder att jag hinner fixa allt inför ikväll, eftersom kvällens händelser äger rum hemma hos mig. Jag och Madde ska efter skolan åka hem till mig och göra i ordning allt inkl. oss själva.

Imorgon ska vi stå i DIF klacken och heja dem till en vinst i deras tredje kvartsfinal som är mot Linköping. Wish us good luck!


Street and lapdance

Jag kom precis ut ur duschen. Gud vad skönt det är att spela innebandy. Haha, jag och Patricia springer runt som två galningar och psykar alla andra så det är - jag hittar inte ord för det. Vi har i alla fall lagt upp en ny teknik inför matcherna på söndag. Vi ska psyka dem totalt och vara stenhårda, längtar efter att få ur mig all aggression som bara bubblar inom mig.

Annars har dagen varit väldigt väldigt bra måste jag säga. Allt har bara rullat på. Jag och Patricia kom på lite moves till korografin. Vår dans kommer få alla andra att se ut som stolpar. Behöver jag säga mer är "Circle Circle Dot Dot" ? Träffade även mr. X innan träningen. Vi vandrade runt vattnet vid Gröndal. Det var mysigt, bortsett från att det regnade. Ingen höjdare att gå med ballerina skor (trots att man har leggings) på en oasfalterad gångväg. Men jag ska inte klaga. Den här dagen har varit för bra för att vara sann.


image309

Ooups!

Idag försov jag mig rejält. Nu är jag i alla fall i skolan på min sista lektion, matte. Jag och Madde köpte lite smått och gott i cafét för sammanlagt 120kr. Haha N som jobbar där såg väldigt road ut över det.

Hela dagen har varit jätte bra, förutom att jag missade hela förmiddagen i skolan. Vi började även på dans projektet, det ska bli så roligt. Jag hamnade i den mest klockrena gruppen och vi har både street- och lapdance kunskaper så det kommer bli en härlig blandnig. Jag ska se om någon kan filma när vi är klara så ni får se dansen. Till dansen ska vi också remixa egna låtar, och det ska vi göra mha Maddes pappa. Det blir lite Sean Paul, Will.I.Am m.m. Mer tänker jag inte avslöja nu.

Time to work!

För mycket text

Jag har verkligen varit dålig på att uppdatera. Anledningen? Jo, efter att jag varit i Nacka så åkte jag hem och packade mina saker och drog hem till Ida. Sen idag fick jag ingen tillgång till en dator. Eftersom jag slutade såpass sent åkte jag direkt in till stan för en fika och senare en lite stadspromenad. Mysigt, bortsett från det vidriga regnet. Vart tog solen och värmen vägen?!

Repetitionen av tisdagens modevisning gick väl bra. Amandla vart i alla fall nöjd med min gång och jag hoppas att jag inte lyckas klanta till mig när det verkligen gäller. Vi ska även öva i Diesel verkstaden där de kommer ha byggt upp catwalken, och då ska vi även öva med rätt kläder (och allt annat).

När jag kom hem till Ida hade klockan hunnit slå över tio så jag var ganska trött (dvs. flummig) redan när jag kom dit. Med lite nikotin och några koppar te så var vi i full gång. Och när vi väl kommer igång går det inte att stoppa oss. Lägger upp en film som Madde kommer att döda mig för, ooups! Bara för att påpeka så var klockan allt för mycket och de beter sig inte så här hela tiden.




Dagens nyhet

Fick precis ett mejl från Coco. Hon har hjälp till med designen utav en ny kollektion av armband - Lucky Words. Jag har sett över dessa läckerbitar och har redan ställt mig i kö på det bruna. Tycker det är vackert med ordspråk på kläder/smycken & dylikt. Så här ser det bruna armbandet ut.
De finns i olika färger och med olika ordspråk på.
Kika in på
cocoo.se för mer information och blider.
image308

Nacka Gymnasium

Nu är det fullt upp. Titta igenom min mejl och såg att jag inte alls behövde gå tidigare idag. Jag och L ska till Nacka Gymnasium för genomgång och rep. inför visningen på tisdag. Jag har aldrig varit i Nacka Gymn. inte i Nacka över huvud taget tror jag. Så det blir väldigt spännande.

På kvällen ska jag hem till Ida, vi ska ha en mysig tjejkväll med M.


Resten utav planerna denna vecka är;

Onsag -Ridning
Torsdag - Träning med ÖG

Fredag - Inget planerat

Lördag - Match (DIF)

Söndag - Match (ÖG)


Dagens bild.

Denna tog jag på båten påväg hem till Sverige. Klockan var väl runt 4 och jag började tappa tålamodet. Jag använda därför min lillasyster som objekt på mina foton. Detta är ett resultat, den är fixad lite i photoshop (gjorde "ränderna" tog bort färgen och klippte till kanterna). Annars är den i original skick. Läskigt va?

image306
 

HÄR HAR NI ORIGINALET

Lite nytt

Här får ni smakrpov på vad jag köpt den senaste tiden. Det är (ännu) ett par solisar, Gina Tricot. Det är en vit keps (DIF)som kommer vara guld i Spanien, Derby affären (Sergelgatan). Sen har vi två pärlor från Chanel, ett pärlemors färgat nagellack och en tunn foundation. Till sist visar jag min nya favorit, en svart tub, också denna från Gina Tricot. Idag använde jag den som en hög kjol (den satt precis under brösten), men på bilden ser ni att man även kan använda den som en kortare sommar klänning. I slutet av veckan ska jag tillbaka och inhandla den i vitt.
image305

Släng er i väggen!

Idag var jag i stan, hittade ett och annat. Ska visa det imorgon, för nu har jag varken ork eller tid. Orkar ingenting nu för tiden, jag orkar inte all falskhet. Ibland önskar jag att jag tagit mitt jäkla sabbats år, damn it!

Ibland önskar jag att man bara kunde stå för vad man tycker och känner. Vad livit skulle bli lätt då, nej fyfan. Ursäkta all otrevlighet i inlägget. Men jag blir så oerhört trött på alla idioter som tror att de kan bete sig hur som helst.

På tisdag ska jag träffa B tror jag, och på lördag är det match. Tidigare idag längtade jag tills imorgon, då jag kunde gå till skolan och träffa lite roliga människor. Men just nu vill jag bara att det ska vara helg igen, men jag får väl prata med min nya "psykolog", hon är så förstående. Det är otroligt skönt.


Dålig uppdatering

Förlåt för att jag varit dålig på att uppdatera på sista tiden, men jag hinner inte. Det är mycket som kommer emellan, men jag försöker så gott jag kan.

Igår träffade jag ett par Älvsjö bor, konstigt va? Jag som sa att jag aldrig såg någon härifrån. Bland de jag träffade var Calle, det var ett bra tag sen. Men resten utav kvällen tillbringade jag med Madde och Andreas.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska åka en snabbis till stan innan jag ska iväg och träna. Gud vad jag inte orkar med det här. Nej nu måste jag gå, peace ♥

Vantage Point

God morgon gott folk!
Igår var jag på bio med Madde och Ida. Det var precis lagom ansträngande. Vi såg filmen Vantage Point, den var riktigt riktigt bra. Den handlade om en terrorist grupp som skulle kidnappa USA:s president. Det roliga var att man fick se filmen ur flera människors ögon. På så sätt var det mycket lättare att förstå vad som hände. Annars skulle det nog blivit en sån där komplicerad film jag inte förstått något utav. Här är trailern:


Nu ska jag ut och steka i solen. Have fun, ♥

Äntligen fredag

Sitter och bloggar från skolan nu. Försökte ta reda på hur man mobil bloggar, med mindre framgång. Har också försökt fixa en "presentation" i bloggen, men inte heller de fungerar. Jag börjar tappa greppet om allt det här runt bloggen. Tråkigt nog.

När jag slutat ska jag åka in till stan och träffa Anna, jag ska även titta på lite små saker. Tröstshopping kallas det, det fungerar faktiskt. Har också kommit fram till att jag behöver en vattenfast mascara, frågan är bara vilken som är bäst. Jag vill fortfarande ha samma längt och volym så det kan bli svårt.


image304

Nu ska jag arbeta. Uppdatering kommer nog ikväll.
Peace out ♥

Grease

Inlägget kom upp lite senare än vad jag tänkt pga. att blogg.se inte ville sammarbeta igår. Nu är det iallaflal uppe och jag är i skolan. Inget sommarväder idag som en viss person lovat. Ikväll blir det Mando Diao, yey!


Filmen vi tänkte se fungerade inte, så vi såg på en annan favorit - Grease. Måste säga att jag älskar deras kläder, okej inte allt. Vissa outifts är riktigt hemska, men Sandys (Olivia Newton John) outfit i sista scenen på tivolit är bara så het. Inget att ha på sig när man ska till skolan kanske, eller stan över huvud taget. Men jag älskar den ändå, och man kan ju inte klaga på John Travolta heller. Damn vad han är snygg i Grease.



Nu ska jag arbeta, Puss ♥


KAOS

Kvällen verkar sluta hemma hos Madde efter ett bråk hemma. Vi har precis ätit middag och ska strax se till att hennes lillasyster kommer i säng.

Idag hade jag den hemskaste dagen kan jag säga. Fick panikångest precis innan idrotten och började gråta, jätte mycket. Slutade inte förns två timmar efter, det måste sett roligt ut. En tjej som går runt och skrattar samtidigt som tårarna strömmar ner för kinderna.

Imorgon är det iallafall Mando Diao, A den fulingen hade tittat fel på datumet. Dumt! Men imorgon blir det, ska fika med henne efter skolan innan det hela börjar.

Nu ska vi se på vår favorit film, berättar mer om den senare. Peace&Love ♥


Ny design påväg

Har suttit och försökt knåpa ihop en ny blogg design, ville ändra en hel del så den är inte klar än.

Det händer inte mycket nu för tiden, inget spännande lov, inge som fyller år. Eller A fyller å om, tre veckor eller hur det var med det? Nu måste jag tillbaka till TVn, ska titta på någon film mamma tipsade mig om. Take care!


Mat

Sitter i skolan och har en grupparbete tillsammans med Patricia, om spansk mat. Jag har ingen aning om vad det handlar om eller vad vi ska ta reda på. Men det blir nog bra.

Senare i eftermiddag ska jag och Patricia in till stan. Titta i lite affärer och besöka Astro, jag ska byta min piercing. Det är nästan perfekt väder för att åka in till stan, lite för blåsigt men annars börjar ju värmen komma. I slutet av veckan ska det bli över 15+ Snart är sommaren här. Nu är jag lycklig, älskar solen och värmen.

Sen ska jag inte göra så mycket ikväll, vad jag vet. Planera lite inför Mando Diao imorgon, ska ju dit med Anna. Jag längtar galet mycket, haha!
 


Hoppas att du vet

Vaknade för 20min sen! Jag försov mig alltså med en halvtimme. Jag lyckas alltid när jag har något viktigt att göra, men jag sminkade mig lite snabbt och tog en snabb dusch. Ska bara slänga på mig lite kläder och göra en latte så är jag ready to go.

Imorgon ska jag och Anna på Mando Diao, längtar! Då får jag också träffa Anna vilket jag inte gjort på jag vet inte hur länge.

Nej, dags att börja leta kläder. Puss ♥

Guld från Cocoo.se

Som jag skrev tidigare har nu både armbandet och örhängena anlänt.  Detta var vad jag köpte, de omtalade bamboo örhängena i guld. De kommer passa grymt bra till Nerja resan, får lite sommar känslor utav dem. Sen köpte jag även ett
stelt armband i guld med ett vitt sammetsband och kedje detaljer på. Det ser så glamour ut, och kanske beror det på att designen är inspererad av det kända märket "VITA".  Jag har förälskat mig i mina nya smycken, nu vill jag bara beställa mer mer mer! Älskar att internet shoppa.

Imorgon får ni veta vad jag köpte under spa kryssningen.
image301image302












Örhängen, 125kr-145kr-165kr                               Armand, 165kr

Godnatt

Hepp hepp

Gud vad det är stressigt. Har en jätte stor skoluppgift att ordna klart tills imorn, sen ska jag prata ut med P och jag vet inte vad. Håller på att gå i tusen bitar, jag kan inte vara överallt samtidigt.

Mitt armband från
cocoo.se kom idag. Det var så mycket finare än påp bilden på hemsidag, nu är jag lycklig! Men hinner inte blogga mer nu, ska försöka hinna göra lite mat.

Puss ♥

Oh happy day

Vaknade för ett tag sen utav att pappa väckte mig :)
Det var jäkligt segt att vakna, vi somnade lite försent igår - jag och Madde. Men det var värt det!

Nu är jag och Madde klara för att åka till skolan, mamma är snart klar hon med så vi åker med henne till Älvjsö. Efter skolan ska jag plugga med D och Patricia. Vi har fortfarande kvar vår redovisning. Funderar på att åka till Barkarby och ta lite fler hål i öronen men vi får se om jag hinner det. Ska ju till stallet som "alla andra" måndagar. Haha, nej nej.

Nu ska vi kila. Puss hej ♥

I'm back!

Kryssningen var asnajs måste jag säga. Bortsätt från att jag bråkade en del med mina föräldrar. Men men, mer om den imorgon/på tisdag.

Jag kom nyss hem från matchen, DIF - Brynäs. Slutade 2-2, ingen höjdare alltså. Niklas blev skit förbannad, haha! Det var iof. jäkligt kul att se. Nu sitter jag och Madde hemma hos mig och ska snart sova. Lite skvaller blir det väl först, vi har ju inte varit med varandra på hela helgen...


Tack Madde och M för att ni gästbloggade i min blogg. Kändes lite ledsamt att lämna bloggen "ensam" när jag var borta.

Hur som helst så får ni ha en fortsatt trevlig kväll så skriver jag om kryssningen (och visar bilder) imorn /på tisdag då jag har det ganska körigt imorn.

M gästbloggar

Tjena tjena världen, idag äre M som styr över Anns blogg ;)
Ann är på kryssning så hon har givit mig ansvaret för att skriva ett sött litet inlägg "eftersom att man måste skriva varje dagså får du äran att göra det - tänk bara påvad du skriver. Så skriv inte exakt vad du tänker". (Ann jag skriver vad jag vill)

Ann dansar runt på båten och lever livet. Utöver det så har Ann fått hår behandling och sedan har hon stenats, haha, stenar på ryggen altså (inte för att jag vet vad det ska vara bra för). Det går bra för Anns pappa också, jada det går det. Ann struntade nämligen i buffén å körde middag med Moét istället!

 Ann har sagt att hon längtar längtar hem eftersom hon tycker att det är ensamt och tråkigt, hon saknar sina vänner och mig. Hahaha!


Det var mitt gulliga lilla inlägg som tyvär kom in ca 10 min försent för att det ska stå att det är från lördagen, men vi får hoppas att Ann förlåter mig för detta lilla missöde.

PEACE OUT BRO

/M - Världens sexigaste grabb

I'm here

Hittade en dator som det inte var massa krångel med tider och mynt av olika slag. Lyckliga jag!

Jag har precis ätit frukost och ska nu gå till stan för att shoppa lite. Senare blir det en tripp till spat där "Cleopatras bad" och massage väntar. See ya!