rålis = sommar känslor

Nu har jag lämnat in min mobil på lagning, den ska vara klar om tre veckor(!) Jag kommer antagligen att dö utan den så länge, som tur är har jag fått lånat Maddes mobil och en från MM, det är en jätte tunn Samsung (lite läskigt tunn). Hur som helst så är jag nästan klar för utgång, eller okej jag ska bara hem till Rojas än så länge. Men senare ikväll blir det Rålis med alla Östra ungar och några från Atletica, vem vet vilka fler som dyker upp där.

Annars har det inte hänt så mycket idag, Sara fyller år =) Så hon fick en silvrig ballong klänning utav mig. Hoppas den sitter och att hon gillar den.. Nu ska jag klia lite på mina (jätte) myggbett jag fick igår, usch.

Men det är ju kaos

Okej, jag kan berätta att gårdagen blev helt fel! Jag kan säga att tre personer åkte fast för diverse saker, jag behöver inte gå in på detaljer eller namn. Men de gjorde att stämningen igår drogs ner en hel del. Men annars var det jätte trevligt igår. Vi satt vid långsjön och åt jordgubbar m.m. Jag och Sara badade, det var svinkallt och jag lyckades skära mig på fingret - aj. Det var inte mycket som gick vägen igår, vissa blev väldigt väldigt arga, vissa blev skadeglade, vissa ledsna, vissa glada. Men är det inte så en riktig utekväll slutar? Inte vet jag, jag vet bara att allt brukar bli kaos.

Men idag vet jag inte riktigt vad som händer, det ryktas om en grillfest i Skarpnäck men jag tycker inte riktigt om de där stället. Men vädret är fint, kanske blir Vincent eller Långsjön ikväll igen. Btw så fick vi lite oväntat besök i Älvsjö igår. Mycket trevligt måste jag säga =)


Vid den här tiden på året, förra året


Friday

Nu har jag precis kommit hem, det lutar mot Långsjön ikväll. Och det kommer nog bli en hel del folk där, så lyder ryktena i alla fall. Nu kliar det i mina shopping-fingrar.. Jag bara måste åka in till stan, haha! Älskar Stockholm på våren/sommaren. Så jäkla mysigt att bara gå runt och titta på allt. Vi får väl se vad som händer =)

helgen är här

Yes, ingen skola för Atleticas elever imorn så man kan säga att helgen redan är här. Och de underbara vädret är också här, love it! Jag var i skolan i en kvart idag, de kändes lite onödigt. Men ändå skönt på något sätt. Allt blir lättare när sommaren kommer, och nu börjar man verkligen känna att sommarlovet är på väg också!

På vägen hem från skolan köpte jag en liten vit väska, ett inpulsköp men på ett presentkort jag haft i jag vet inte hur länge.. Värt de, haha. Perfekt när man bara vill ha mobil, nycklar och något annat litet med sig =)

I'm so happy.

Bilder från dagens utflykt

Bild på mig, Malin & Jossan vid Drottningholm



När vi klippte av mina jeans, de gick okej



Lonely Boy ville prova min söta kofta, de gick sådär


Tankar just nu

Varför kan hon inte bara hålla käften, skit samma hon kan dö
Kan hon hålla de hon lovar, jävla cp
Varför ska de förstöra min fucking skolavslutning + Johans skiva, VA !?
Varför måste min mobil vara helt fuckad, undrar om jag ska slänga den i
väggen och säga att den gått sönder
Jag kommer få gå sommarskola, helvete helvete helvete'
JAG VILL INTE
Jag vill ha
Kan dom bara försvinna?
Jag vill ha en ny digitalkamera
Undrar hur mycket ajg skulle få för min iPod & JoS
Usch så röksugen jag är
Borde kanske hitta bilderna från idag, nej de orkar jag inte
Lonely Boy är elak, snyft
Jag är röksugen
Jag hatar mitt stall
Jag tänker inte gå på repet, inte en chans
Kan äcklet bara sluta vara äcklig

Jag har slut på tankar...

Mälaröarna

Jag måste säga att jag är förvånad över hur "roligt" det ändå va idag. Hade förväntat mig en seg dag i äckligt väder, men det var faktiskt roligt och vädret var kanoners =)     Trodde det skulle bli kallt så jag satte på mig jeans, vilket var ett stort misstag. Så när vi kom fram till Drottningholm så gick jag och Malin och klippte av mina jeans till ett par helt okej jeans shorts. Största delen av dagen så låg vi och solade i kungens trädgård, sen åkte vi och spelade minigolf. Det gick bra för mig måste jag säga, haha! Sen åkte jag, Malin och JOssan ner till Rålis och solade. Dit kom också Karl, Leo och fyra kompisar på hans sida. Det var trevligt!

Men nu måste jag byta om så jag hinner till stallet, Pakla hälsar.
(Bilder kommer senare)


Måste rusa..

.. iväg till bussen nu! Vi på turismen ska åka till Ekerö och skåda vad som finns där, jaa.. Vad finns det egentligen där? Hur som helst så ska jag gå tidigare och mamma har skrivit ett intyg att det är okej, så allt är fixat och klart. Fick lite panik igår av två anledningar.
1. Mitt USB-minne
2. Vilken tid min buss gick idag (datorn var otillgänglig då pappa sov)
Men allt löste sig tack vare två söta media pojkar, tack så mycket =)

Nej nu måste jag verkligen rusa.. Vet inte ens vad jag ska ha med mig.
En väska, kamera, kofta & dricka - det blir bra.

Sommar Sol Glass & Fotboll

Idag efter skolan gick jag och Li och tittade på killarnas fotbollsträning samtidigt som vi stekte i solen, skönt värre. Vi satt det riktigt länge och insåg att spela fotboll är nog rätt svårt, men roligt. Vi förstod nästan ingenting av vad deras tränare sa, men vi fick oss några goda skratt i alla fall. Tack killar!


Lägger upp en bild som Sara har tagit på mig innan vi stod på öppet hus.
Love the picture, hate me (on that picture).


Johan är på besök

Idag kom jag faktiskt i tid, men då visade det sig att vi hade håltimme första lektionen. Är inte det typsikt mig? Fan fan fan...

Hur som helst, vi har lunch just nu och jag, Sara, Ida och Madde har varit med Johan och åkt runt i hans bil på lunchen. Vi fick gömma oss för lärarna, alla kollade snett på oss. Buhu

Nu börjar vi, måste kila!

Misstag gör vi alla

Ja, mitt näst största misstag denna helg var att åka hem till Chad igår. Eller, misstaget var inte att åka hem till honom, utan vad jag och Pk gjorde lite innan och på väg hem från honom. Malin, Andreas (Bamse), Lonely Boy och några till förstår varför. Haha, men skoldagen blev i alla fall rolig.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, vi red barbacka idag. Inte det roligaste kan jag säga, men det gick bra. För er icke ridkunniga så är det när man rider utan sadel = smärta i rumpa, mage (och för min del rygg).

Har inte så mycket mer att säga, förutom att Lonely Boy är sjukt elak mot mig, han slog mig i huvudet hela dagen. Det var inte det bästa att göra. Men nu ska jag läsa alla andra bloggar som jag missat att läsa under helgen!


Trött som ett as

Godmorgon, vaknade för knappt 4 timmar sen hemma hos Kristjan. Lucas kom och gav mig en glass till frukost, en mycket snäll pojke det där =)

Sen åkte jag i alla fall in till stan och mötte Pk och Rojas. Jag köpte en present åt min mamma (trots allt morsdag) som hon blev jätte glad för. Nu ska jag öppna min hemliga låda för att sen springa till bussen, ska nämligen åka hem till Chad(!) vilket inte var igår. Haha, Pk och jag lovade att ta med oss godis. Well, de beror väl lite på vad man klassar som godis (läs; eye candy). Ni få ha en bra bakisdag!

Äntligen kväll

Yes yes yes, nu sitter jag ensam i min lägenhet och väntar på att PK och alla andra ska komma. Myspys. Men vi ska väl titta på Eurovision Song Contest, frågan är vart jag ska sen. Har två alternativ och jag tror jag vet vilket jag kommer att välja. Usch, jag hatar när man ska välja vilka kompisar man ska vara med. Men men, nu lyser solen men min cancer är försvunnen så jag måste få tag i den på något vänster. Slänger upp kvällens outfit och mitt senaste inköp (bortsett från ett läppstift och en mascara).

Vit härlig klänning från Gina Tricot, halsband från en spanior och Lonely Boy.


Inför kvällen

Igår blev det lite kaos när vi skulle hem till super snälla Vincent, haha. När alla vi hade kommit igång och de va som roligast stormade det in 6pers helt oinbjudna som tog massa grejer. Jag blir så irriterad på sånt, det var en privat fest ffs. Vår vän fyllde ju år.. Men men, de misstaget får inte jag göra ikväll och ha dörren olåst så folk kan komma in. För som ni vet är det Eurovision Song Contest ikväll, så då kommer det hit lite mysigt folk och tittar på den =)



Nu ska jag åka iväg med min lillasyster, hoppas hon väljer något som jag gillar haha. Man vill ju inte lägga pengar på fula saker..

Utgång på ingång

Äntligen så ska jag ut. Haha, har varit så jäkla seg i huvudet så jag funderade på att stanna hemma. Men sen fick jag en känga av mor min "Inte kan du vara hemma en fredag kväll, har du blivit sjuk?" Jaha, där ser man. Ska till Vincent där jag var på nyår, det ska bli intressant. Jag tror faktiskt att jag hittar dit, haha!

Men hur som helst, nu måste jag ringa några samtal och sen bär det av.
Ha en underbar kväll gott folk!


Som hittat


Titta vad jag hittade i klädkammaren. En stor glassrosa shorta, passar perfekt till ett par svarta strumpbyxor och med mitt breda satin skärp i midjan. Frågan är vad man ska ha för skor till, men något lyckas jag väl alltid gräva fram. Nu är frågan, vilken färg på skorna? Livet har många frågor, större eller mindre. Nej nu ska jag springa till bussen så jag hinner till lunchen i skolan.

Grattis gullunge

Ja nu har min blogg också flyttats över till den nya plattformen. Som ni ser har designen stannat kvar någonstans mittemellan men de kommer jag ordna så fort jag får chansen.

Btw så fyller min lilla syster år idag så de blir till att åka in till stan tillsammans efter vi båda slutat och hitta något fint åt henne. Hon älskar att gå på stan med mig, jag förstår bara inte riktigt varför, för hon är så liten så hon kan ändå inte fylla ut en XS på Gina. Haha, stackarn.

Nej nu ska jag trycka i mig något att äta så mitt ont i magen går över. Ha en bra dag!


The day after today

Nu har jag precis kommit hem från stan där jag var och fikade på Café 60 med Fanny. Det är fortfarande hyfsat varmt ute vilket är ett under om man jämför hur det var i början av den här veckan.

Hur som helst, vi satt där och fikade och kom på att vi skulle dra iväg till ett okänt ställe (i alla fall för er som inte detta berör) där vi ska inleda sommarlovet. Det ska bli sjukt najs och jag längtar redan så mycket. För er som detta gäller kommer ni bli informerade, oroa er inte ;) Haha
Nej nu ska jag hänga lite på facebook eller krypa ner i sängen. Har en dunkande huvudvärk så det känns inte så bra just nu. Men imorn är det fredag, och då blir det till att föra på Kungsholmen med Fanny för vidare utekväll.

image368

image367

Bilder på mig & söta Fanny på Café 60
Jag måste plugga... Men orkar inte, suck. Kan inte allt bara vara över nu?!

Tillbaka in mot stan

Yes, nu ska jag in till stan igen. Eller först ska jag åka hem till Fanny och därifrån ska vi tillsammans åka in till stan. Det var sjukt länge sen jag träffade henne så det ska bli väldigt roligt. Kameran följer med så vi får se om det blir några bra pics som man kan lägga upp senare. Nej nu ska jag kila till bussen, ut och njut av solen gott folk!

Godmorgon

Sitter på världens tråkigaste turism lektion, det suger.. ja...

På vägen hit så sprang det fram en kille och drog tag i mig, gissa om jag vart rädd. Men de visade sig att han bara ville säga "Hej, du var väldigt fin". Men fortfarande? Vart är svenska samhället på väg? Haha.

Efter skolan (slutar vid kvart i 1) så ska jag fika med FannuBunny, de ska bli väldigt roligt. Nej nu ska jag hitta på något annat, ses och hörs.
Är hemma nu.. På vägen hem så fick jag ett startpaket för comviq, mysigt värre. Haha, frågan är bara var jag ska göra med de eftersom jag redan har comviq. Men de löser sig, det finns väl alltid någon där ute som vill ha de. Senare idag/imorgon måset jag hitta en present till Mysan som fyller år imorgon. Vad ska man ge en 12årig tjej i födelsedags present?

image365

Min blogg är tillbaka!

Yes, I'm back! Blev lite strul med samarbetet mellan mig och Betties galleria. Men nu har jag tagit bort de så nu hoppas vi på att allt ska fungera som det ska.

Idag var det en lugn dag i skolan, och jag behöver inte gå på någon mer matte den här terminen = skönt! Sen hade vi typ engelska då vi tittade på film sen så hade vi idrott, men jag var inte med. Så jag och Tomas satt och tittade på vår klass och några 2or som spelade fotboll bl.a Adde.

Senare åkte jag till stallet och vi började öva inför våravslutningen den 6e juni. Catrin tyckte vårt show-nummer skulle vara galet, och jag kan säga att det kommer det verkligen att bli - haha!

Det kan ha något med detta att göra (eller så är jag bara kär i pirater)  ...


Läst..

Jag kikade igenom Philips (philipalmen.blogg.se) blogg, och hittade ett intressant inlägg. Det stod om killars val av tjejer, enligt honom var källan aftonbladet.se så  jag antar att det är så. I alla fall, där stod det att korkade tjejer har lättare att få orgasm än smarta tjejer eftersom de tänker efter för mycket och kan resonera om vilka konsekvenser det kan få. Det är därför killar väljer de tjejer de väljer...

Sen kan man ju diskutera vad "smart" står för, och hur bra man känner sig själv.
Annars har jag haft en kanon bra dag, vädret var mycket bättre så allt var bara toppen. Chillade vid Kristinebergs IP sen då Christoffer Andersson (bara för att han hatar att kallas så) och Idas lillebror hade friidrottsdag. Det var mysigt, jag satt där med Ida, Madde och Sara enda tills vi var tvugna att gå tillbaka till skolan.

Vet inte varför, men det är lite nostalagi känslor över den här låten.


Lite nytt

Åkte en sväng med mamma när jag kom hem idag, köpte tre par nya skor. Två par somriga pumps och ett par vita tygskor :)  Haha, jag är kääär. Dessvärre har alla klackar på pumps/övriga klackskor blivit jääte tjocka och klumpiga. Det är lite sorgligt tycker jag, eftersom jag föredrar klackar åt stiliett hållet. Vi köpte också hem glass, min favorit - Mars.

image363


image364

10% rabatt på Bags&Fashion

Hej bloggen! Nu kom jag hem för första gången sen i fredags efter middagen. Härligt eller hur? Nej min pappa blev lite arg på mig så vi ska nu ha lite seriöst snack senare. Men men, det löser väl sig. Jag funderar på att smöra lite så att jag kan få ta hem lille Pirus, mjau!

Jag och Bags&Fashion ger nu 10% rabatt på hela deras sortiment i en vecka. Klicka på bannern i menyn till vänster och ange koden: annoliciousblogg   och ni får 10% rabatt. Lämna gärna en kommentar om vad ni hittar för fint :)

Tre glada nyheter

Idag när jag kom hem från skolan så låg det två paket på min plats i köket. Ett vitt kuvert och ett paket i rosa. I paketen gömde sig tre glada nyheter, den första var från Bags&Fashion som skickat en gullig liten väska för läppstift m.m. och den andra var från "min hemlige övervakare" och innehöll ett manikyr set från YSL. Gissa om jag vart glad! Tack så mycket både B&F och min hemlige övervakare.

image361

Fortfarande utan dator

Hej alla glada, sitter nu och slänger in ett blogginlägg i all stress. Ska laga mat, städa, och jag vet inte vad. Körigt är det i alla fall. Skolveckan har en så länge varit skogås* najs. Men hur som helst, imorgon ska jag nog dra in till stan efter skolan, ska köpa någon ny klänning och ett par skor eller något. Är i stort behov av det just nu, okej vädret suger men livet kan fortfarande leka, visst?

Helgens planer:
Fredag -
Träffa Anna och Hansson
Lördag - Fest med Linn och Bålsta människorna
Söndag - Stora bakis dagen



 

*Intern grej mellan mig, Madde & Jill


...

Som ni märkt kommer jag inte blogga lika mycket längre. Detta beror på att min egen dator gått sönder, och denna (familjens) dator är mina föräldrar/min syrra vid hela tiden. Jag ska försöka blogga från skolan och från mina vänner. Men mer än så blir det inte. Och tur är väl de, hinner ändå aldrig.
Här är en "jätte" fin bild på mig och anna från i söndags då vi grillade.


image360


Gulligt va?

Grillkväll x2

Jag kom till Linn vid sex tiden sådär, de hade redan kommit lite människor när jag kom. Och de fortsatte att droppa in under hela kvällen. Vi tänkte åka och träffa Hansson förut, men så blev det inte. Vi blev kvar hemma hos Linn och tittade på hockey matchen Sverige-Ryssland. Det var en mycet trevlig kväll (dock lite för seg för min smak).

Idag skulle jag spelat innebandy, men min dator har gått sönder så jag var tvungen att lämna in den. Så nu ska jag och mamma åka till konsum och köpa lite gott som jag ska ta med mig hem till Anna där vi brudar ska grilla ikväll :)

Jag kan inte släppa hur glad jag är, och jag har haft ett väldigt intressant samtal med Glenn.
Puss&A


I'm so lucky lucky

Kom nyss ut ur duschen. Jag har inte sovit speciellt mycket men är ändå jätte pigg. Haha, det går kanske inte riktigt ihop, men så är det i alla fall. Gårkvällen var väldigt mysig. Vi satt utanför Martin och rökte vattenpipa och bara va med varandra. Visserligen fick jag några klagomål om varför jag var där. Men vad ska jag säga? Först till kvarn.

Ingen playboy fest ikväll då någon bröt sig in i lokalen igår natt. Attans då. Men istället ska jag åka ut till Bålsta(!) för att grilla m.m. tillsammans med Linn och massa andra. Har även hört att Alex ska vara där, Fredrik och Max lär väl också vara där. Great! Passar verkligen efter gårdagens händelser. Men man måste ju stå för sitt namn (KAOS@).

Nej nu måste jag göra mig i ordning för avfärd. Tåget går om 54minuter och det får jag inte missa.


Bye bye boys

Jag och Anna ska när som helst mötas i Älvsjö då vi ska åka och möta Fanny och Alexandra i stan. Vi ska på fest i Spånga, och vi har kröket så vad kan gå fel? Haha, nu måste jag sätta på mig kläder.

Puss&A


Han é schneeel

Sitter och chillar lite innan vår info&layout lektion börjar. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag men något roligt brukar det alltid bli. Måste också nämna att Lonely Boy har blivit ritkigt stygg!

Hur som helst, ikväll ska vi gå till dansbanan och grilla och köra lite "play hard". Anna och jag tänkte att vi kunde tälta, frågan är om vädret tillåter det för det är blir ju ganska kallt på kvällen. Inget att göra ikväll? Slå en pling så löser vi det :)

Nu börjar lektionen, hörs senare!
Puss&A


Viktoria parken

Jag har legat ´hemma och degat ett tag och kände för att det var dags att gå ut ett tag. Ska möta Anna i Viktoria parken om en kvart. Jag hoppas helgen blir lika rolig som jag förväntar mig.

Och till dig "anonym", nej jag ligger inte med de som köper ut åt mig. Vart har du hört de ifrån? Antagligen från någon som har så tråkigt att de måste hitta  på falska rykten om mig :)

Puss&A

Snart är det helg!

Shululuu! Kom nyss hem och ska snart börja plugga på mitt prov i företagsekonomi. Vi fortsattte på dansen, men den är långt ifrån klar. Haha, och nu har jag fått ont i andra axeln pga. att jag nu ska snurra på vänster axeln. Well, det är väl smällar man får ta..

Jag har inte så mycket att berätta förutom att jag ska gå ut och lägga mig och sola (och plugga) på balkongen nu.
Puss&A


En vanlig dag på stan

Go'kväll gott folk. Sitter hemma med färg i håret, det är lite mysigt tycker jag. Idag hade vi nationella i Matte A. Jag gjorde kalrt provet på ca. 20min och sen fick jag gå. Jag, Madde, Sara och Ida tog tidig lunch och gick och åt - vilket fick sina konsekvenser. Vi har också börjat vårt dansprojekt, vi har nästan kommit på hälften. Dansen är till låten Break the ice, najs huh?

Aja, jag måste skölja ur färgen nu. Slänger upp en bild på hur det kan gå för mig och Malin, en vanlig dag på stan.

image359

Puss&A

Shopping shopping shopping

Efter skolan åkte jag in till stan med Jossan, Malin och Patricia. Vi gick runt och tittade mest, men sen blev jag så sugen på att köpa något så jag ringde min mamma som åkte iväg med mig. Jag köpte en tunikaklänning, en par strumbyxor, en ny ring då Lonely Boy ännu inte köpt mig en ny (du är så snäll vännen), och lite annat smått och gott. Jag måste bli betydligt mycket bättre på att ta kort på vad jag köper tycker jag. Jag bara nämner en massa och sen rinner det ut i sanden, för det är ju inte så det ska vara? Man ska hålla vad man lovar.

Och nu kom jag på att jag skulle färga håret ikväll, damn it!
Aja, får ta det imorgon. Men nu ska jag dricka upp min ramlösa blåbär (ja du läste rätt) och gå i sängs.
Puss&A

Nynäshamn

Nu sitter jag på turism lektionen igen, det är väldigt tråkigt måste jag säga men att sitta vid bloggen och facebook är inte heller fel. Vad ska vi annars göra, lyssna på Bodil? Nej tack. Aja, nu ska vi i alla falls skriva ett arbete om ett "sommar ställe" i Stockholms trakten.

Nej nu ska jag få lite magont eller något liknande så jag kan åka hem. Jag behöver faktiskt plugga och, något annat.

Puss&A

En snabbis på morgonen

... innan jag rusar iväg till bussen, jag är försenad. Och måste springa, vilket påverkar valet av skor, hm.. Nej jag måste börja göra mig i ordning!

Hörs senare, ha en toppen dag!
Puss&A

What you see is what you get

Så nu ska jag väl gå och lägga mig, klockan hann bli över tolv. Damn it! Men imorgon ska vi ha en liten suprise i skolan, längtar inte. Men i alla fall, jag ska gå och ta något litet att äta och visa fler bilder från lördagsnatten.

Vi hade faktiskt filmkväll, först. Det slutade med dance battle, brudarna mot små pojkarna - vi vann såklart. Vi la till lite lager på lager, tunga och rumpa och det gick hem. They got served! Här är några bilder i alla fall.

image355
En råtta svart och gul, fyfan va han är ful

image356
Dance battle

image357
Dance battle (finns inga bilder på oss från DB:n då pojkarna enbart dreglade)

image358
Här är alla vi, mitt uppe i en lyckad lördagsnatt

Godnatt&A

Sommaren är snart här

Jag är nu hemma och ska strax åka till stallet. Vi har bytt hästar, så äntligen har jag fått en "normal" en, haha. Well, jag har fått lite planer inför framtiden. På skolavslutningen så är det en galet stor fest hemma hos J med en hel pool full med dricka. Har vi tur kanske de hämtar oss direkt utanför skoléntren, haha. Man kan ju alltid hoppas. Sen så är det nästan helt säkert att vi ska åka iväg till Lucas land allihopa. Blir det inte Lucas land blir det väl någon annans.

Men nu måste jag åka, ska köpa lite grejer innan ridningen klockan sju.
Puss&A
Btw, jag har ju bytt nummer. 0707355364 är det gamla. Kontakta mig för det nya.

Godmorgon

Nu sitter jag och har svenska med Bodil, kan det bli mycket roligare? Jadå.. Hon sitter och har genomgång om någonting, men facebook och blogg är så mycket mer intressant än gamla författare. Varför inte leva i nuet?

Veckans planer är följande:
Måndag: Ridning
Tisdag: Tomt än så länge
Onsdag: Ridning
Torsdag: Träffa Tess (?)
Fredag: Filmkväll m. Kristjan & CO
Lördag: Playboy fest
Söndag: Slutspel i innebandy


Här bjuder jag också på en bild. Så här slutade vår filmkväll i lördagskväll.

image354

Äntligen..

.. har jag fått bränna lite pengar, fyfan vad skönt det var!

Jag och Madde möttes i stan vid sju tiden för att sedan ta oss vidare till Kista där de som tur är har öppet ända tills klockan nio (fast tio hade ju varit bättre, haha). Jag hittade i alla fall en hel del vilket gjorde mig väldigt lycklig. Fast jag ska lämna tillbaka en tröjklänning imorn, den satt lite för löst på mig (vem har tid att prova när affärerna stänger så tidigt?). Ni får antagligen se vad jag köpt imorgon då jag inte orkar fota de nu.

Har även lite bilder från igår kväll som jag ska få av Rojas snart!
Puss&A

Sunshine

Godmorgon. Jag kom nyss hem från Moa och Orminge där jag igår spenderade kvällen tillsammans med henne, Carro, PK och Rojas. Vi började på ett OC maraton men senare orkade vi inte titta på tv längre, så vi åkte och mötta Carros kompisar.

Idag hade jag inte tänkt att göra speciellt mycket, ska in och titta på skor och någon klänning lite senare. Men annars ska jag försöka ta det lugnt och ladda upp inför skolan imorgon. Jag längtar inte.

Puss&A

Run bitch

Sitter hemma och har precis gjort mig i ordning för att gå och möta PK. Vi ska nämligen träffa Carro, Miriam och Rojas tror jag att det var. Vi ska i alla fall ha en lugn filmkväll som det ser ut nu och det verkar även bli en imorn tillsammans med Kristjan.

Nej nu måste jag springa för att inte missa tåget = missar bussen sen.
Puss&A

Ni är världens sötaste

Igår satt jag och chillade med Anna, Sofia, Lucas och Kristjan. Vi tog en sväng förbi mig och sen hem till Anna där vi tittade på "A shot of love with Tila Tequila".

Well, det var tänkt att vi skulle äte picknick (fan vilket fult ord) idag då vädret ändå är hyfsat fint. Nej nu ska jag nog gå och lägga mig ett tag. Det här är tidiga timmar för mig ska ni veta. Bjuder på en bild på (ena halvan) Nike.

image353

Puss&A

21

Vi möttes utanför Sergel bion, där jag också träffade Alexi. Jag träffar honom över allt nu för tiden, haha! Hur som helst, vi bestämde oss för att se filmen 21. Den handlade om en kille som hade det svårt med ekonomin och som ville läsa medicin på Harvard. Man följer med honom i hans resa till stipendiumet och pengarna till sin dröm.

Filmen var faktiskt bra, och om en vecka har Kristjan och Lucas lovat mig att de ska lära sig räkna kort. Då ska vi dra till Las Vegas, och där ska jag gifta mig med Kristjan så jag kan bli en odesperat hemmafru. Well, vi får se hur det går med det.


Efter bion gick vi till café 60, där bjöd PK mig på en latte. Hihi, jag kom undan med alla kostnader igår. PK betalade popcorn menyn och Lucas den sötnosen bjöd på bion. Love you! Står i skuld till er, och det kommer att tas igen, lita på det.

Nu ska jag gå och göra frukost och planera kvällen.
Puss&A


The day after

Igår var vi först hemma hos mig och samlade ihop oss och startade kvällen. Det var bl.a. Elin, Sofia, PK, Anna, Kristjan (med den sexiga stavningen), Lucas, Andreas, estländarna m.fl.

Jag kom hem något försent, snarare halv tre. Jag hann sova i ungefär tre timmar innan jag skulle upp och iväg till stallet. Där var jag så trött och allt blev jätte stressigt. Men det gick hyfsat bra ändå tycker jag. Men jag och min lilla pony kom runt med ett godkänt program vilket var mitt mål, och jag kom på den övre halvan av resultat-listan.

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå på bio med Kristjan, Lucas, Tessan & PK.
Enjoy the night!
Puss&A


Give me Bags and Fashion

Jag funderar på att beställa hem lite smycken från nätet. Det finns så mycket finare saker och mycket mer originella, som hos Bags and Fashion (finns länk längst ner i inlägget). De har gudomliga smycken i diverse storlekar och former. Själv har jag gjort en topp 5 lista över vad jag gärna skulle hämta ut på posten, och det var inte lätt att välja ut (endast) fem favoriter men jag kunde ju inte lägga upp hela hemsidan på min blogg? Haha, här är i alla fall mina favoriter.



Beskrivning:
1. Bild på en stor väska i konstläder, rymlig och som ni säkert ser - inspirerad av Jimmy Choo
2. En söt ring, skulle passa perfekt till min tumme nu när Karl har min "riktiga" tumring
3. Ett avundsvärt vackert och lite galet halsband i form av ett ekollon, vet inte varför jag föll för det men visst vill jag ha det.
4. Jag har börjat falla för klockor, tycker det är en vacker detalj och ger en smart och rikare look. Haha, denna är helt i guld vilket ni kanske förstått att mina smycken går i.
5. Sist men inte minst, denna smarta väskhållaren. Att sitta vid ett utomhus café och ha väskan vid fötterna/hängandes på stolen är ingen höjdare. Denna sätter man fast på bordet och låter väskan hänga under. Hur smart som helst!

Spana in deras andra smycken och saker på deras hemsida och hitta dina egna favoriter, Bags and Fashion.
Puss&A