Byta skola?

Jag har inte varit i skolan på hela veckan av vissa anledningar och jag har nu pratat med mina föräldrar om jag ska byta skola eller hoppa av gymnasiet. Ja jag vet, det är dumt nu när jag klarat halva gymnasiet. Men är det värt de om jag mår så här dåligt av det? Snart är det i alla fall lov och då ska jag åka iväg på min välförtjänta resa till Vietnam.

Ska till skolan imorn i alla fall, vi får se hur det blir då. Men jag har tappat skollusten helt!

Fredag!

Godmorgon allihopa! Vaknade något försent idag men allt gick bra ändå. Är på otroligt bra humör och förstör någon det kommer jag bli riktigt riktigt arg, haha! Åkte pendeln idag och tre killar klev av tåget samtidigt som jag gick på, och när dörrana håller på att stängas skriker de "Hello Tila Tequila!" efter mig. Det här har hänt mig mer än en gång. Jag blir lika frustrerad varje gång det händer. Jag har precis fyllt 17 och hur gammal är hon? Snart 30! Okej, asiater är väldigt lika varandra men med en sån åldes skillnad och dessutom hennes former, hur kan man då ta fel?

Ser jag ut så här? Nej...


Cybertown

Jag blir trött trött trött! Stressade upp idag och väckte Adam och stressade iväg till skolan, och så har vi ingen lektion! Jag blir galen, alltid när man går upp och försöker göra något bra så skiter det sig. Nästa lektion är tio i tolv, då ska vi till Cybertown med turismen, det ska i alla fall bli lite roligt. Men ska ta en chill lunch med Madde innan de och prata om allt som hänt.  Men nu ska jag titta på någon överlevnadsfilm, den suger k*k. Usch usch usch!

Over and out!


Snö!

Det var ett tag sen jag skrev, har inte haft så mycket att berätta direkt. Men idag när jag gick ut så låg det någon centimeter snö på marken(!). Gissa om jag blev lycklig. Jag älskar snön och julen. På lördag så är det en tidig julfest. Pga. vissa omständigheter har jag inte hunnit göra i ordning någonting så nu de sista två dagarna lär det bli tufft att hinna med allt. Ska fixa en konstym och så ska jag träffa Anna så vi kan planera de sista och åka och köpa allt. Men måste också säga att det är sjukt roligt att planera saker för en gångs skull. Nu ska jag titta på det nyaste GG-avsnittet. I love it!



Äntligen fredag

Tårtan jag fick i skolan bestod 95% av grädde, men god var den! Haha, väldigt gulligt av dem att beställa hem tårta sådär när man fyller år (även fast den var en dag försenad). Nu håller jag på att göra mig i ordning - men inte för utgång. Nej jag ska ut och äta med Adam och sen blir det  mys här antar jag.

Filmen jag försökte få upp i bloggen fick jag inte skickad till mig så det blir tyvärr ingen film. Men under samma lektion händer något otroligt roligt. Madde är det som står för dagens roligaste händelse. Hon sitter och snurrar på en kontorsstol och långsamt känner hon hur hon ramlar baklänges och det hela går i slowmotion så man ser hennes ansiktsuttryck hur hon försöker hålla sig kvar på stolen utan att ramla. Stackarn, men kul var det!


Det stod inte Ann på den, så jag är lite missnöjd...


Madde efter att hon ramlat (skrattar för mig själv när jag tänker på det)

Btw, så var Adam på jobbintervju idag så nu har han jobb! I'm happy happy!

Sköt om er, puss /Ann

Dagen efter

Min födelsedag är aldrig rolig, tycker det är en av de jobbigaste dagarna på hela året. Men i alla fall, efter skolan mötte jag Adam och vi åkte hem till mig. Åt hämtmat och hade det jätte mysigt! Vi somnade sjukt tidigt och vaknade ännu tidigare, tjugo i fem vaknade vi och ingen av oss kunde somna om. Så vi gick ut och tog en cigg och satte på en film och låg och tittade på den tills strax innan åtta.

Skolan har fixat tårta till mig idag (en dag försenat) så det blir tårta till lunch, mums! Sen efter skolan ska jag träffa Rojas och åka och fika med henne och prata om allt som hänt den senaste tiden.

Men nu ska jag försöka banka lite vett i vår lärare som gör, jag gud vet vad.
Puss&Kram /Ann
Såg precis världens mest underhållande film som N och A gjort på multimedian, haha! Ska se om jag kan lägga upp den senare ;)

Min födelsedag

Väcktes i morse av min familj och fick en tårta, lite presenter - ja det vanliga helt enkelt. Sen bar det iväg till skolan, vi fick information om hur man ska kunna plugga utomlands efter gymnasiet. Jag vet inte ritkigt om jag vill göra det, är inte typen som tycker om att gå i skolan. Men utomlands vill jag gärna åka så vi får se hur det blir. Vi har spikat datum för min och Annas födelsedagsfest så det blir att planera nu och sen köpa in massa grejer. Blir trött av att tänka på det, haha! Men det är ändå roligt att planera sånna här grejer. Allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt!

Om en timme kommer Adam hit (till skolan), sen bär det väl hem till mig. Mina pappa ska köpa hem mat så de blir god middag i alla fall. Senare ikväll kanske det blir bio, vi får se. Ska bara hitta en film jag vill se, haha!

Men men, nu är det lektion, och jag ska bli duktig i skolan så vi hörs senare!
Puss /Ann

Konsten att orka med sin födelsedag

Imorgon fyller jag år, men jag känner mig inte alls glad över det. Har somnat i tårar de senaste två nätterna och känner mig helt uppriven och förstörd. Min födelsedagsfest verkar inte bli av då jag är antagligen är i Göteborg då huset är  tomt. Men tror jag ska ha en mindre fest i helgen för mina närmsta vänner, men det är så svårt att "sortera" sina vänner. Jag hatar det. Kanske bara blir jag, ensam i lugn och ro.

Planen var att äta middag med mina föräldrar imorn, men det har jag verkligen ingen lust med. Jag vill bara gå hem och lägga mig. Gömma mig ett tag och bara hoppas att allt blir bra. Men jag vet bättre, jag måste jobba för att det ska bli det. Och jag har redan en liten plan över hur jag ska lösa detta. Wish me luck!

Pussar / Ann

Går sönder

Hela min värld känns upp och ner. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har försökt att fly men nu hinner allt ikapp mig. Jag vet inte vad det är för känsla jag känner, men den känns tom och kall och den gör ont. Har gråtit en hel del den här eftermiddagen, gör det fortfarande. En av de personer som stöttat mig mest när jag haft det som jobbigast kommer att försvinna från min vardag. Vet inte riktigt hur jag ska hantera mina känslor, jag är helt uppriven. Jag slår, skriker och gråter men inget hjälper. Att mina föräldrar ber mig söka hjälpi from av psykvård känns ju inte mycket bättre. Så bara för att allt som betyder något tas ifrån mig och jag reagerar på de så betyder det att jag behöver vård? Skulle inte riktigt tro det va!

Men mina tårar fortsätter rinna och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det slog mig nu, jag har ingenstan att ta vägen. Hennes bön till mig var att jag ska försöka kämpa mig genom skolan och livet trots att allt suger. Jag vet att jag måste till skolan och dit kommer jag bara om jag sover hemma. Men hemma är det sista stället jag vill vara på nu. Jag kan inte ens kalla det hemma, jag känner mig inte ett dugg hemma här. Känner mig malplacerad, som om någon dumpat mig här för att den inte ville ha mig på något annat ställe. Stallet som var mitt andra hem ett tag, ja det har jag gett upp på dåliga förhållanden. Sen min älskling försvann därifrån så har det inte varit detsamma. Allt har bara kännts så fel, att komma dit och veta att mina sötnos till häst inte längre är där utan kanske till och med död. Jag slutade att åka till stallet. Så där försvann också mitt andra hem. Jag har inget hem längre, trots att jag har tak över huvudet och en mage som är mätt. Att ha pengar = någonstans att bo och att få mat är inte lycka. Att ha någon/några som älskar en är inte lycka. Att köpa massa skor är inte längre lycka(!) så vafan är lycka egentligen? Och vart kan man hitta den? Det finns så många frågor jag vill ha svar på men som ingen har.

Adam är på väg hit och pappa också, vet inte vad de ska hjälpa men. Ska krama massa på Adam när han kommer hit. Saknar så mycket.

November

Ännu en sömnlös natt som bidrar till en tidig morgon. Har mest tittat på film i natt och funderat lite kring mitt födelsedags-firande. Men vi har bestämt tema och plats, sen är de väl bara kvar att köpa alla dekorationer plus att se vilka som ska komma och inte komma. Det är alltid jobbigast, men men - de löser vi nog! Vi ska ta det över en brunch idag då jag missar förmiddagen (då jag är på sjukhuset) och sen börjar jag inte förns kvart över 2. Har då lektion i samhällskunskap och sen mentorstid då jag ska prata med Jill, det ska bli skönt. Det är faktriskt otroligt skönt att kunna prata av sig med någon som är något mittemellan psykolog/stöd person och en vän. Jag vet inte hur jag ska förklara det, men en sten lättar alltid från magen varje gång jag går ut ur hennes rum när vi pratat.

Sen på torsdag fyller jag år, ska äta middag ute då. Frågan är om jag ska göra det med familj eller vänner. Vi får se vi får se, men nu ska pappa köra mig till sjukhuset. Usch, hatar sjukhus!

Puss /Ann

Galet

Det var en spännande natt i fredags, haha! Vi började föra hos mig som sagt och sedan drog vi tjejer vidare till festen. Efter en liten seg start drog festen igång och det var kul som sjutton! Slutade med att alla stod och dansade och hade sjukt roligt. Dessvärre så kom snuten som vanligt och förstörde allt, men då åkte vi vidare till en av Maddes kompisar och fortsatte kvällen där. Adam lyckades skrämma skiten ur mig - tänker inte berätta hur av personliga skäl men ja, rädd blev jag.

Nu vaknade jag precis och är sjukt sliten, Adam har nyss åkt hem och det som gäller för mig är väl, duscha, äta och sova så jag kommer upp till skolan imorn.

Hoppas ni haft en rolig helg!