snark

Haaaallo ;D
snacka om att vara trött, haha. Klant-veckan har fortsatt och ja den har verkligen smittat av sig!
Jag behöver väl inte säga mer än tuggummi, en viss E.Malm och våran "resa" till judiska museet ;)
Vi gjorde ju vårat engelska NP i fredags, usch usch usch!

Igår var jag hemma hos PK och hade lite skojs, vi hade planerat att ha lååång tid på oss att göra en ordentlig manikyr. Men nee, vilka kommar och knackar på dörren som små nötter ? :D
Erik, Philip, Anders & Richard..där försvann våran manikyr kväll, istället tillbringade vi kvällen med att sitta ute(!) på PKs verande ( okej, den var inglasad ).
Vi satt i timmar och pratade om verkligen ingenting, hur som helst gick vi och la oss när alla små pojkar gått hem. Vi somnade väl runt halv 3 / 3 eller något...

..Sen ringer väckarklockan 9, ja för då var det dags att följa med Tessan till stallet, happy day. Så åker vi dit iallafall med en buss som gick 20 över 10.. Det går rätt bra, ända tills vi missar 173an i frunken, sen så går vi av en station för tidigt så vi får springa tvärs över gatan och hoppa på den igen.
Men så kommer vi ju till Tessan stall då, och hurra.. dom ska ha teori, så vi lämnade snobb-stallet med massa fjortisar  efter 5 minuter, haha.

Vi stannade en snabbis vid Tessan, och sen gick vi ner till rådsparken och kollade på kattungarna och åsnorna som sk göra lite affärer med oss..haha.
Åt snabbmat (som vanligt) i centrum och sen drog vi hem till Tessan igen.
Och där hittade jag och PK en rolig liten sak som vi skrattade åt så vi grät, och ja förlåt Tessan om vi mobbar din Frogy men erkänn..de hade du också gjort om han slagit till dig med sitt plast öga på näsan och slickat honom på ögat ;D
Och nee, de va inte vi som bet sönder hans ben (A)

Neee, nu hinner jag inte skriva mera.. Ska till PK sen och då kan vi ha våran lilla relax-kväll (med Tessan till på köpet :D ) och utan killar som ..aaa, är killar.

Kisses

Tyck till om min blogg och detta inlägg

Skriv din oanonyma kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig..

Din e-postadress (visas ej):


Länk till en annan blogg:


Skriv din kommentar här:

Tack