Madde gästbloggar

Ann fick lite ångest för att hon inte hann blogga innan hon skulle iväg, bloggen är ju faktiskt hennes bästa vän så det är förståligt.
Därför ville hon att jag skulle göra det åt henne och absolut så kan jag göra det, så förlåt utifall det inte skulle bli lika intressant så får ni helt och hållet vänta tills på söndag då prinsessan kommer hem.
Damn vad jag kommer sakna henne, fyfan!
Men Ann är snart påväg för att dra ut på vattnet på en härlig spakryssning hoppas att hon får det bästa, alltså det hon förtjänar.

angående det som pågår just nu;
Vill ni knäcka oss, får ni döda oss!
Dem som förstår, förstår


Bloggen kommer uppdateras

Jag träffade Amandla. Mina kläder hon sytt var grymt balla, längtar tills jag får bära dem! Jag blev förälskad i kjolen.
Något annat bra som hände idag var att mina örhängen från
cocoo.se anlände i brevlådan. Armbandet kommer tyvärr inte förns nästa vecka. Då får ni se bilder på mina sötsaker.

Nu när jag åker bort så kommer jag inte kunna blogga  och tyckte det vore tråkigt om den inte uppdaterades. Därför kommer några vänner till mig skirva gästinlägg medans jag är borta. Jag får hoppas att de kommer ihåg att blogga och att de sköter den väl. Bloggen har faktiskt blivit min lilla bebis, haha!


image300

Nej, nu ropar mamma - SÅ NU DRAR JAG

Vårmorgon

Vaknade av att A smsade mig. Varför är folk så onda och smsar/ringer mig på morgonen, ni vet att jag behöver sova! Hur som helst kommer jag ha en väldigt stressig dag så det blir inte så mycket bloggande.

Jag kommer som sagt åka på kryssning idag -söndag. Jag har mobilen med mig, men jag har ingen aning om hur den fungerar på båten och i Finland. Kameran följer med så förhoppningsvis blir det lite bilder.

Dagens att göra (klockan är 10.36):
- Träffa Amandla och prova hennes kläder
- Träffa Madde och fika + få mina pengar
- Byta lite kläder jag köpt i veckan
- Hem och packa mina saker till kryssningen
- Båten till Åbo går 17.30 så vid 16.30 åker vi senast hemifrån
(och någonstans där emellan ska jag hinna äta)

På smällen

Jag kom nyss hem från Kista där jag endast hittade en t-shirt (m. väst). Den var dock väldigt fin, men ändå..
På hemvägen pratade jag med M, han är störd i huvudet. Jag lovar, men jag "älskar" honom trots allt. Nu kom mamma in med min favorit glass.  Love it!

image298

M
blev inte nöjd med ovanstående text och tyckte att detta skulle vara med ist:

image300

Svarta tårar

Okej, min morgon har varit katastrofal! Vaknade av att PK ringde och sa att min älskling skulle åka. Så jag flyger upp ur sägen, åker dit med gårkvällen smink och allt. Gissa vad som händer? Jo jag kommer för sent. Där står jag, och kommer (kanske) aldrig få se honom igen. Helvetes jävla skit!

Men men, ingen kan göra något åt de så alt är bara dåligt. Åkte till Huddinge med PK och T. Jag tröst shoppade lite, tyvärr hade jag bara 50kr på mig. Men lyckades skrapa ihop dessa från H&M. Body lotion & Shower gel, de har en doft av piggelin. Det ger mig sommarkänslor!
 
image297

Stockholm by night

Nu har jag ätit en god brieost smörgås och kört ner några halstabletter i strupen på mig själv och klunkat hostmedicin. Nu borde jag klara kvällen/natten eller vad tror ni?

Ska möta Madde och Ida i stan om ca 1h. Vi ska nämligen träffa A och hans kompisar. Jag undrar vilken stil de kör på =P hahah! Nu ska jag packa ner lite alvedon och diverse värktabletter, vem vet när Herr Smärta slår till igen?


image297
Ge mig sommar, bilderna är från friidrottsdagen (andra dagen i skolan).
Vi hade dragkamp mot tvåorna (SP0605), och förlorade. Men vi fick hjälp av tre killar från el klassen (bilden till höger).
Med de bilderna avslutar jag bloggandet för idag. Sov sött, A

Tröst äta? Inte jag inte..

Kände mig lite nere eftersom kvällens och morgondagens planer verkar stupa. Så istället surfade jag in på cocoo.se och beställde hem ett armband och ett par örhängen. Då kändes allt genast mycket bättre, faktiskt. Hoppas att de kommer snart, armbandet är hur fint som helst. Lägger upp bilder när paketet ramlar ner i brevlådan.


Nu ska jag be mamma göra något gott, börjar bli lite småhungrig igen. Min magsäck verkar bara växa och växa.
Hinner nog slänga in ett till blogginlägg innan jag går och lägger mig så, hej så länge ;)


Favorit i repris

Igår tillbringade jag kvällen i Fårhagen. Det var jukt roligt, och det var länge sen jag skrattade så mycket. Ta inte illa upp N, men jag tror att alla skrattade åt dig ;)
Vi var iallafall någa styckna som delade på lite godis-drinkar m.m. Det var gott, men min hals tar död på mig!
N levde upp till sitt kock-rykte genom att improvisera ihop världens godaste vanligkaka. Mums, ge mig mer.

Nu är jag hemma och ska slänga i mig lite mat innan vi ska hämta upp lilla S. Länge sen jag träffade dig söt.
Nej nu måste jag fortsätta torka mitt hår så de blir klart idag. Bjuder på en film på Ns skrattattack lite senare, när han skrattar går det inte att undvika att själv göra det.


Observera att killen skrattar så här, han gör sig alltså inte till. Förlåt N.

Sjukling

Vaknade för drygt en timme sen med halsont. Kan knappt prata och inte heller äta/dricka då de gör ont att svälja. Jag lyckas alltid med att bli sjuk till lov/helgdagar. Jag får ta det lugnt och dricka mycket te tills mamma kommer hem med massa halstabletter eller något.

Eftersom jag känner mig sjuk har jag inga planer för dagen/kvällen. Kanske åker in till sta för att bara komma ut, men det kräver en massa varma vinterkläder. Jag är inte på humör för det om man säger så.

Summer night(?)

Har precis fått iordning håret och ska snart sätta mig i bilen för att åka in till Maddes för att ta ännu en kvällsfika. Det är så mysigt där. Senare blir det bio med Madde och kanske Niklas. Vi har inte bestämt oss för vilken film vi ska se än. Men det löser vi senare.

Pratade med mr. X som lyckades säga "god natt" två gånger till mig i slutet av två samtal. Sen var han tvungen att ursäkta sig för att vara så borta och sa istället då "sov gott", femte gången blev det "puss". Han är så snurrig, haha!

Nu ropar mamma att "taxin" går. Puss


Från Kista till Skärholmen

Idag åkte jag och mamma och titta efter de svarta pumpsen jag letat efter länge. Hittade en hel del annat också, vilket gjorde mig väldigt glad! Detta var de som fick följa med mig hem.

 Svarta pumps, Din Sko
  Vita sommar skor, Din Sko
 Linnen, H&M
  Strumpbyxor, Twilfit
  Bikini, Topshop

Måndag morgon

Nu känns det verkligen att man har lov. Det är super skönt! Vaknade av att Madde sa "Titta Ann, snabbt. Titta ut genom fönstret". Solen lyste in och det såg ut som en riktig vårdag i början av maj. Då fick jag lite energi och nu vill jag bara åka in till stan och njuta av värmen. Som ni märkt är stan mitt andra hem, haha!
Nu ska vi plocka undan de sista hemma hos Ida innan vi ger oss av.

XOXO, A


(ingen rubrik)

Är hemma nu, men ska snart åka in till stan igen. Ska träffa mr. X men innan dess ska jag fika på Maddes med min M. Senare ikväll ska vi vara hos Ida igen. Hon bodde i ett jätte fint hus på Ekerö. Vill ha!

My Little Eye

Var i stan idag och köpte en ny t-shirt klänning i vitt. Riktigt användbart plagg, den ska slitas ut i vår/sommar.

Vi tittade nyss på "skräckfilmen" My little eye. Den var inte läskig alls, bara konstig. Den handlade om fem personer som var med i en tävling om 1 miljon dollar var. Om de klarade att vara inlåsta i ett hus i sex månader. Det de inte visste när de anmälde sig var att tävlingen inte alls handlade om 1 miljon dollar.

Eftersom vi såg en dålig film nyss, ska vi sätta på Club Dread. Den är asskön! Haha, skrattar varje gång jag ser den. Trots att det är en skräck/komedi. Det ploppar upp äckliga saker hela tiden.. Men nu ska jag titta på filmen.

XOXO, A


Solen skiner, (inga) sura miner

Vaknade nyss här hos Madde. Gårkvällen vart väldigt mysig, men vi gick nog och la oss lite för sent. Hur som helst är det jätte vackert väder ute så vi ska åka in till stan senare och köpa lite saker.
Igår köpte jag en grå långärmad stickad tröja, och en rosa t-shirt jag ska ha till matcherna. Ska på en redan imorgon, Madde ska följa med mig som cheerleader :)

Nej nu måste jag skynda om jag ska hinna njuta av vädret!


Happy Happy

Kom nyss hem från stan där jag hade det mys. Satt först och fikade med Patricia, sen när hon åkte hem mötte mr. X mig vid stationen och så gick vi runt i stan och tittade på kläder, åt lite och bara hade det bra. Sen träffade vi Madde och han åkte hem efter ett tag...
Det kom fram en gubbe till mig och gav mig en cola idag, usch.

Ska packa lite grejer och sen ska vi åka till Maddes blivande lägenhet(?) på Ekerö. Den här dagen har bara varit jätte bra. Lycklig.

Friday on my mind

Dagen började jätte bra. Vaknade vid halv 8 och fick skjuts av mamma till tåget. Vi fick tillbaka Företags ekonomi provet idag, jag missade en G fråga så jag fick IG. Men kompleterar jag så kommer jag få minst VG. Pengar på ingång. Fick VG på min livräddning, trots att det inte gick så bra. Jag börjar komma ikapp med allt i skolan, så allt kommer nog gå bra med Nerja resan.
Vi åker den 9 april. Funderar på att stanna en vecka till tillsammans med mina vänner. Mina föräldrar skulle nog inte ha något emot en vecka i Spanien.

Slutar klockan 2 och ska då in till stan och träffa mr. X
Ser fram emot det =)


Lyckorus

Har precis duschat efter innebandyträningen. Det var så härligt, jag hade totalt glömt bort hur roligt det var att spela. Match på söndag, taggad som tusan! Men nu ska jag ta en latte och hoppa ner i sängen.

Sleep tight. A

Örby Girls

Dagen har varit ganska stressig så jag har tyvärr inte hunnit blogga. Som jag nämnde tidigare så ska jag börja spela innebandy igen, i Örby Girls tillsammans med min Pattericia.
Så nu direkt när mamma kom hem åkte vi iväg för att leta lite sommarkläder och "de-perfekta-tidlösa-svarta-pumpsen-som-säger-du-vill-köpa-mig" så vi skulle hinna hem i tid. Hon slutar ju så sent..

Får slänga i mig en smörgås nu så jag inte får (mer) ont i magen. Bloggar om hur det gick sen!

Sleep tight

Ett litet inlägg innan jag går och lägger mig. Åkte till stan med Patricia efter skolan istället. Vi satt och åt samtidigt som några killar från Polen försökte stöta på oss. Usch säger jag bara.

Vi fick i alla fall vår intervju klar så nu blir det till att plugga som fan för att hinna ikapp! Imorgon är det torsdag, har bara två lektioner så de är luugnt, slutar runt 12 tiden.

Sov sött

Lunchrast

Sitter i skolan och har precis ätit lunch. Det händer inte mycket nytt men om några dagar ska jag och Linn åka och träffa Amandla och prova våra kläder. Behöver fortfarande köpa nya skor och lite saker som behövs. Ska åka med mamma efter skolan och titta på det...

Efter sportlovet är det faktiskt bara 2-3veckor kvar till genrepet. Efter sportlovet kommer jag också ha special möte med vår rektor, Ann. Det ska bli - jag vet inte. Bra hoppas jag.

Nu ska jag njuta av min lunch, Puss&Kram

Mindre bloggande ett tag

Sitter i skolan och har engelska. Kommer inte kunna uppdatera min blogg lika mycket som förut för min dator vill inte vara med längre. Så det blir bloggande från skolan och/eller vänner.

Efter skolan ska jag träffa min Banan-kurator över en fika =)
Det var galet länge sen jag träffade henne. Sist var... När vi missade våra tåg, flera på rad. Och det var ett bra tag sen.

Godnatt

Ett kort inlägg innan jag hoppar ner i sängen. Gud så fult det lät, men men...
Det blir skola imorgon ändå, och jag ska skärpa till mig.
Inga fler fighter med lärare och inget skolkande.

Det brinner

Jag avskyr en lärare jag har. Helt störd i huvudet, "den" måste verkligen hata mig. Jag blir så arg, det brinner i huvudet på mig!

Fick med mig ett nagellack i färgen Tobago #78 från Mavala. Älskar verkligen färgen, den är djupt röd med fint skimmer i. Fick också med mig en ny mascara. Shopping gör mig lite glad iallafall.
Hur som helst, avbokade ridningen idag - igen. Orkar verkligen inte åka till stallet längre. Orkar inte välja kurser till 2an och 3an. Orkar inte med allt skit snack. Orkar inte med allt bråk hemma med familj (och "vänner"). Orkar inte göra något annat än sova. Ska nog sjukanmäla mig imorgon. Men först en film med lite mat mamma lagar åt mig nu. Något måste hon ju vara bra på =)


Max

Var i stan och åt med Patricia, det blev lunch på Max. Brukar aldrig vara där, andra gången i mitt liv gick jag på Max idag. Det var väl helt okej. Fick med mig ett armband, en eyeliner och ett par strumpbyxor. Kan man få för många?

Bilder kan tyvärr inte läggas upp då jag inte har kamerasladden tillgänglig. Vet inte vart den har tagit vägen, får köpa ny om inte annat. Nu blir det läggdags, jag känner mig sliten som en belgisk simhoppare.

Cloverfield

Jag och Patricia var som sagt på bio igår och såg Cloverfield. En film dokumenterad av en skådespelare som var med i filmen. Det vart hur konstigt vinklar som helst och allt bara snurrade i mitt (bakis)huvud. Nej den filmen var ingen höjdare, och slutet gjorde mig så besviken.

Bion slutade vid halv 12 så vi åkte in till Maddes och fikade lite. Det var väldigt mysigt och vi planerade sommarlovet m.m. Jag är så glad över att jag får ha Patricia som min vän, hon betyder mycket!

Nu ska vi åka in till stan för att äta brunch. Mina sovtider är katastrofala.

Godmorgon

Vaknade för 12min sen...

Är det någon som kan förstå hur man kan sova till 18.03 och ändå vara trött? Det går inte in i mitt huvud. Nu väntar jag på frukost som mamma håller på att ordna åt mig. Våfflor med sylt som farmor gjort - mums.

Senare ikväll ska jag gå på bio med Patricia, vad det blir för film får ni reda på senare =)


HELVETE

-

Metro går till överdrift

Madde sov hos mig igår eftersom vi hade sovmorgon idag. Endast ett prov, det gick hyfsat bra fast jag itne hade pluggat något =) Nu är jag hemma hos Madde och vi ska snart åka och möta Johan, Ida och Christian.

Måste bara inflika att vädret gör mig lycklig. Vilket inte artikeln i dagens tiding gjorde! Visst det som står är sant och har hänt, men jag tycker att MEtro överdirver det hela. Ingen i min skola svälter?!

image284


Skrivet av Mikael Hellmyrs - Metro

Ge en ros till dina nära&kära

Sitter nu redo för att ta mig ut i det kalla vintervädret. Jag och mina två gullungar ska ut och skåda staden i mörkret. Kanske får lite fina bilder då? Vi får se...
Det verkar som om någon kommer sova över hos mig i alla fall?

Alla hjärtans dag

Vaknade hemma hos min kompis i morse, väldigt försent. Jag fick skynda mig till tåget och åka till skolan för att äta med Madde och Patricia. Jag hämtade även en skolbok(!). Ser man på. Nu sitter jag hemma och dricker fejkad latte, det är ingen höjdare. Men vad ska man göra?

Jag har kortare skoldagar men mer hemuppgifter. Jag som hellre roar mig än att sitta och plugga hamnar ju i skiten pga. det där. Jag måste väl helt enkelt lära mig att dissa skvallersamtalen och öppna en Företags Ekonomi bok? Nej, jag och min mentor har diskuterat som det. Vi kom fram till att jag måste börja vara i skolan på alla lektioner (och inte komma för sent) och sköta mina studier bättre. Sen ska jag väl försöka gå och lägga mig tidigare, speciellt när det är skoldag dagen efter.

Tisdag

Patricia har precis varit här. Anledingen var att vi skulle plugga, men det gick inte speciellt bra. Vi lagade pasta a lá italiano. Det smakade fin fint. Vi skrattade så jag fortfarande har kramp i mage (och rygg).

Men nu ska jag sussa, god natt :)

Bloggar från skolan

God morgon! Blev inget bloggande igår, hade sovit allt för lite.
Ingenting rättare sagt.
 Men nu är det en ny dag så jag tar nya tag. Just nu har jag lektion med Ivana, hon är riktigt riktigt bra! Vi gör i alla fall ett grupparbete om arbetsmiljö.

Igår var jag i stallet och träffade Elin och Iss. Vi hade väldigt roligt, och det slutade med att vi bestämde att jag skulle göra en personlig skolkatalog tills de (kanske) börjar här.

Livräddning?



Det kanske låg något i vad Eva (min förra lärare) sa om mig som livräddare. Att jag skulle rädda små barn eftersom jag inte orkade mer.
Well, jag är nog inte skapt för att rädda liv.

Damn it!

Var inne i stan med Fanny på eftermiddagen och shoppade lite. Bl.a en ny  T-shirtklänning, en plånbok och ett par solglasögon. Långt kvar till sommaren, men jag längtar så mycket! Bilder på det kommer senare, är nyduschad och orkar inte plocka fram kameran. Ledsen.

Senare åkte jag och tittade på Örby Girls som spelade turnering (innebandy) och blev så taggad av att sitta och titta. Har nu bestämt mig för att börja spela igen, ska titta på deras träning någon gång nästa vecka hade jag tänkt. Färgerna på matchkläderna är sjukt snygga, rosa och svart =) 
 Måste bara leta fram mina skills, dom ligger någonstan långt bak i huvudet.

Dagens tips

Klättra aldrig i ett träd med klackskor, vita leggins klockan fyra på natten med alkohol i blodet. Jag lovar er, det är inte lika spännande som det låter.

Dagens skräckupplevelse

Dagens händelse var när jag och Madde gick in på en toalett i stan. Båda gick in på samma eftersom vi bara hade en femma. Efter ca. 5 minuter bankar det på dörren och båda ignorerar det och tänker "Kul, ännu ett fyllo som håller på". Efter ett tag börjar det banka på dörren igen och då säger någon med manlig röst "Det är Securitas". Jag och Madde blir livrädda och öppnar dörren efter ytterligare någon minut.

Efter att vi öppnat står två Securitas män och en anställd och förhör oss om vad vi gjorde där inne och om vi mådde bra. Som om vi skulle dränka varandra i toaletten? Nej, verkligen inte. Det hände ju inget där inne, förutom att mitt hjärta stannade.


Mina ögonstenar

Sitter och myser på Ekerö med mina två ögonstenar. Vi ska bara ta det lugnt ikväll, titta lite på film och prata en massa om allt som hänt i veckan. Vilket är en hel del.

Imorgon har jag lite olika alternativ att välja på. Antingen träffar jag C, R eller K så då kanske det händer lite roliga saker. Får hoppas på de eftersom jag behöver ha lite roligt =)

Fredag

Sitter i skolan på Info-Layout lektionen. Det är rätt roligt faktiskt.
Om ca. två timmar ska vi gå stadsvandring i gamla stan. Till klockan fyra, vem är så dum så de sätter ett studiebesök till klockan fyra på en fredag? Idiotiskt. Det enda bra med det är väl att man redan är i stan när man slutar. Fixade lite pengar med Fanny igår så funderar på att handla in lite saker. Måste ju faktiskt ha ett par nya pumps till modevisningen ;) Jag blev jätte glad när jag fick höra det, eftersom det innebär ännu ett par skor till min samling. Svarta tidlösa pumps, yummi.

Igår när jag var i Farsta så tog jag ett hål i örat, köpte en ring och fyndade en väska för 75kr (ordinarie pris 299kr). När jag köpte ring så påmindes jag av en förlovningsring jag såg när jag handlade med mamma för någon vecka sedan. Den var guldig med en stor runt sten i mitten med två små på vardera sida. En sån ring tillsammans med röda rosor skulle allt vara något på alla hjärtans dag som är snart. Tyvärr har jag ingen jag vill förlova mig med, men ändå =)

Försov mig - igen

Godmorgon bloggen och alla andra!
Jag vaknade flera gånger under natten utav att folk smsade mig. Efter klockan tolv måste ni låta mig sova, så smsa inte då =P
När jkag väl skulle gå upp, var det 45min efter jag egentligen skulle upp. Jag förstår inte hur jag kan försova mig hela tiden. Hur som helst pallrade jag mig upp och tog mig till skolan, där jag mötte mina två ögonstenar.

Är verkligen skoltrött, längtar till sportlovet. Vill ha det nu nu nu.
Men jag slutar tidigt idag, kvart i 1. Då blir det en fika på Maddes med Fanny igen, då får jag tillbaka min iPod. Har ju hennes rosa nano nu, den är så gullig!

Dagens horoskop - Skorpionen
En inflytelserik person visar sig från sin praktiska och uppfinningsrika sida. Det är i vardagen som överraskningarna uppstår.

Dagens miss

Jag och mamma planerade verkligen hur vi skulle göra för att hinna i tid till stallet ikväll. När jag precis satt mig i bilen slog tanken mig
"Damn! Vi började väl tidigare idag?" Så jag ringde Sofia fort som attan - och mycket riktigt. De skulle precis börja rida.. Det var bara att vända bilen och åka hem.

Mamma köpte en cola och en påse bilar som tröst. All uppskattning/tröst gör mig glad just nu.

Det betyder mycket

Humöret är verkligen inte på topp idag. Jag och Madde har gått runt och mått dåligt hela dagen. Som tur  är finns det faktiskt människor som bryr sig. Jill (vår mentor) satt och pratade med oss ett längre tag vilket ledde till det ena och det andra ..


 A - Men jag vill fortfarande! Du måste ju veta hur det är.
 J - Ja jag förstår verkligen, verkligen. Men skärp till dig förfan, du förtjänar bättre än en skitstövel med *** fjällräven som aldrig är i skolan.
A - Hehe.. okej.



Senare på dagen mötte vi Annsan (rektorn) som erbjöd oss fika och varmchoklad i personalrummet. Så där tillbringade vi första halvan av idrottslektionen. Nu blir vi inte insläppta, jag har inte råd att missa fler lektioner. Kommer inte få åka med till Nerja i så fall. Och det vore ju synd eftersom IMPA inte kan äga beachen om de inte är fullständiga.


(ingen rubrik)

När jag kom hem idag tittade jag som vanligt in på bloggen, och upptäckte 16kommentarer från nya läsare. Det uppskattas väldigt mycket att ni hittat hit till min lilla blogg!

Imorgon blir det secret information samtal på lunchen, älskar att frossa! Men nu måste jag gå och lägga mig, behöver mycket skönhstssömn nu när jag varit uppe från halv sex.


Bloggberoende

Helt seriöst, jag kan inte hålla mig borta från bloggen. Det går bara inte! Borde egentligen packa och fixa iordning grejer inför Romme imorn, men det får jag göra senare. Kommer gå på kaffe imorn, men ändå... Bloggen är min vän =)

image283
Idag blev jag och Patricia uppraggade av några italienare, aaoutch! Det var lite små trevligt sådär, och jag tror säkert att deras italienska kompisar kommer uppskatta bilderna på oss som står och huttrar i den svenska kylan.
Dra åt helvete vintern, jag vill ha vår!


Fullt schema = Mindre bloggande

Funderar på om jag ska köpa ett kedjearmband, som detta silvriga från cocoo.se. Tycker de är grymt snygga!image281


Nej, det jag skulle skriva var att jag knappt har tid för bloggen nu när IMPA röjer sk*ten ur allt och alla.
Ledsen, men man måste prioritera... Men jag tänker inte lämna bloggen helt, kommer istället göra större sammanfattningar av dagar/veckan som gått. Hoppas ni fortsätter läsa ändå.


Hallelåja

Idag var jag i skolan på öppet hus tillsammans med Patricia, vi fick varsin bio biljett som tack för hjälpen, frågan är vilken film man ska se. Nu är Patricia på ingång och vi ska förbereda lite här hos mig innan vi firar Madde.

Köpte en ny mobil idag, ännu en från Samsung Limited Edition (II) den är ungefär som min gamla. Fast bättre, och silvrig med spegelblank yta så nu slipper jag köpa nya fickspeglar hela tiden =)  
Min mamma är så snäll - ibland ..


Fynda på ...

image280
(Bilden är gjort i PP & Paint, därför ser den ut som den gör)


Idag var jag i stan med Madde. Jag fyndade både det ena och det andra. På bilderna ser ni kläder/accessoarer för ca. 200kr. Det kallar jag fynd!

Nu ska jag äta middag innan Madde och Patricia kommer hit.
Vi ska planera lite inför imorgon, längtar!


Karma

Okej, gud hatar mig eller så har det med karma att göra.
 Jag lyckas gå upp när mobilen ringer vid halv 7. Jag duschar och fixar i ordning allt jag behöver, och jag åt frukost. Precis när jag ska gå ut genom dörren säger mamma "ska du åka tidigare till skolan?" Jag förstod ingenting, men när jag tittade på mitt schema började jag inte förns 9.40.

Jag kunde ha sovit till nu! Men icke, här sitter jag helt färdig och har ingen aning om vad jag ska göra..