(ingen rubrik)

Hej Hopp !
Idag har jag gått i skolan och de sög som vanligt, men när jag skulle åka hem så hade Emma inte slutat och den slynan hade nycklarna till cyklarna ! Jaa(!) jag cyklade till skolan idag, och jag ska aldrig göra om det säger jag bara xD
Men sen slutade ju hon och jag följde med henne in till där vi efter många omständigheter träffade Richard.. Han var väl sådär lite söt, men vi såg många andra Richard(s) där ute som inte var full lika..hrm..aa.
Aja..sen tog vi cyklarna och drog hemmåt, inte någon dag att hurra för direkt men.

Måste lägga in en bild, får så härliga sommar minnen;
 (klicka för större format)

Hajdå


vårvårvårvårvårvårvårvårvår

JAAA ! äntligen kommer all denhär värmen man längtat efter, hoppas det håller i sig bara !  Det är så härligt att man kan gå i kjolar&klänningar och gud vet allt.. I helgen ska jag köpa skor och nya vår/sommar kläder, måste bara komma på vad för kläder.
Iallafall så har jag ju hoppat av tyskan så nu jobbar jag med uhm.. litteratur historia xD
Sen hade vi NP engelska idag, usch asså de gick sämst sämst sämst !

Orkar inte skriva mera, måste UT i värmen och göra mig vig.. för det är ju viktigt, eller hur Sofie? :D
PyssPyss / allas ann

f-dagen är slut

"Hejsan era Fula Firrar" eller man kanske ska säga "Hello Friend", eller inte ..
Dagen började iallafall med engelska.. och tjaa, de va väl rätt najs.. Sen hade vi slöjd, Eriks favorit ämne (:
Aja, whatever... vi hade världens segaste NO lektion idag ! Typ tre timmar med bara bullshit.. i slutat så blev de lite mer fart i det hela..
Max och Emma började små bråka som vanligt, och Max och Fanny satt och kastade pappersbollar på Emma ( kul, verkligen.. hahahaha )
När vi skulle gå ut sen så slog PK Max i huvudet med sin kemi-bok ( de va lite kul) och Max lackar lös och puttar iväg henne, och då blir ju Emma sur på Max eftersom det är henne han är sur på egentligen, så då puttar han iväg henne också xD
Sen  när vi kommer till skåpen  lackar Max igen och trycker upp Emma mot skåpen och sparkar på henne, och då sparkar ju hon tillbaka såklart.. oj, då blev det fart i Max, men Alexander den jäkeln ( nej du va snäll ) försökte stoppa Max som nu ville slå skiten ur Emma ( om man ska tolka hans blickar ) så då ville Max slå Alexander istället..
Men det hela slutade med att Fanny började bråka en jäkla massa med Emma för ingenting, korkat.

Annars har kvällen varit toppen, en mys kväll med Pk, Emma och en film.
Orkar inte skriva mer, ska upp tidigt.   Haj då

( juste, Erik vi måste skaka hand typ 2 timmar till..  )


grod-prins ?

image6
Såhär söta var våra små grod-bakelser, de hade visserligen ingen krona
men de var hyfsat goda iallafall, men kanske inte värda sina 19:-

halv lunch&klipp dag

Hallo där !
Idag var det en såndär chill dag igen, vi slutade halv 11. Jag och PK åkte in till frunken där vi tog varsin kanelbulle. Sen klippte hon håret där, det blev jätte fint ! :D Lägg märke till de imorn JS-elever !

Sen åt vi lunch, snabbmat (usch). Iallafall så åkte vi till Hoppla där vi hittade ett par super gulliga babyrosa benlindor!
Sen halv 2 hade jag klipptid, så då satt vi och väntade vid ett konditori där vi satt och väntade på min mamma som kom med pengar.
Våra bakelser ( som såg ut som små grodor ) hade ingen krona, så nej.. ingen grod-prins till mig idag heller.. men det sägs ju att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge.

Juste ! Frida har fått reda på att hennes medryttarhäst Shima ska säljas, och kanske till någon liten 12åring för 30.000 och går Frida med på det? Nee, verkligen inte!
Så nu har vi bestämt att vi ska köpa henne tillsammans, och det blir ju faktiskt bara 15.000 kr var  och det är ju inte alls för dyrt!
Nu måste jag bara övertala mamma & pappa om att den är en super bra idé också.. vi får väl  se hur det går med den saken !

Kiss

Filosofi a lá Ann

Nu har jag verkligen tänkt. Att hitta en självsfrände är ju inte speciellt lätt, att bli pojk- och flickvän med personen kanske är ännu svårare.. Att hitta någon man är helt nöjd med är nog också rätt svårt.. Hur som helst, det borde ju finnas någon som kan klona människors egenskaper så man kan å den perfekta pojk- eller flickvännen! Hur smart är inte det ? (;

Jag har iallafall bestämt vilka egenskapar jag skulle vilja ha;
- Charmen från ...
- Utseendet från ...
- Gentlemansheten från ...
- "Jag låter dej få utrymme" från ...
- Vänskapen från ... 
(punkterna står ju för olika personer då)

Men skulle inte de vara rätt bra om man kunde fixa ihop den perfekta partnern ? Jag ska nog uppfinna något piller som kan plocka ur egenskaper ur personer.. Nu ska jag komma på hur jag ska tillverka mitt mirakel-piller, Ciao


44 dagar kvar!

Tjenixen !
Igår hade vi halvstudiedag då många skulle ha utvecklingssamtal, jag också.
Emma skulle ha halv 1, så jag och Tesi väntade med henne då Emma kom på en "jätte" rolig sång om mig 8)
Ingen kan klaga på din fantasi iallafall, haha !
Så väntade vi på hennes utvecklingssamtal då i typ någon timme, och det sög..hårt.

Aja, hur som helst gick det väl rätt bra på mitt tycker jag. Jag fick som sagt sluta på tyskan (yes) men behövde inte börja på "sven" ändå (yes, igen). Så nu får jag sitta och plugga lite på uhm.. något annat.
Iallafall så sa min mentor att det bara var några dagar kvar i skolan, och jaa.. det är faktiskt bara 44 dagar kvar tills vi går ut nian, grundskolan, från JS ! Shit vad härligt, men måste även tillägga att tiden gått jävligt fort!
Liksom..Emma, kommer du ihåg när vi alltid gick in på toaletterna coh fixade världens knullruffs? Eller när vi var i flottsbro och skrämde kaninerna? Jag har hunnit med en hel del sen jag börjat på JS, bytt umgänge ett antal gånger och gjort många sjuka saker.. Nej nu väntar gymnasiet äntligen, hoppas bara de lever upp till mina förväntningarn om en.. bättre miljö, bättre mat, och socialare elever m.m. som JS delvis saknar.

Nej, nu ska jag ta bort mitt flugsvampsnagellack *snyft* det har gått bort nästan helt nu. Later.


L(x2) som i Lyckad-Lördag

Tjohoo !
Suck, jag måste få sova ut lite(!) för jag har ju gått upp tidigt hela helgen. Som tur är har jag värsta chill dagen imorn ! vi börjar halv 10 med "samling" ett totalt meningslöst ämne, eller vad det nu är. Efter det har vi en rast på 10 minuter och sen hemkunskap. Det var min dag de, haha .. Fast sen ska jag ju aha utvecklingssamtal också, och då ska vi äntligen fastställa att jag ska sluta på tyskan. Fan vad härligt, det har jag längtat länge efter. Men ta det lungt Ida, jag dumpar inte våra planer om röda rosor för det xD

Men iallafall, jag åkte hem till PK rätt sent eftersom tiden bara rann iväg när jag hade ett par (o)intressanta samtal med några vid datan haha.
Men när vi var hemma hos henne läste vi lite ur hennes gamla dagbok, och shit vad hon skrev bra redan på (4:an) haha, sådär skriver jag typ NU (A)

Efter att ha läst om några dagar så bytte vi om till badkläder och smög ut till bubbelpoolen. Där satt vi och snackade massa, det var hur mysigt som helst (:
Hur som helst satt vi där jätte länge, ända tills vi såg ut som små russin.. då började kampen med poolöverdraget haha!

Vi duschade av oss och gick in och började göra en mini-manikyr..Lackningen? De kända flugsvampsnaglarna såklart! Det är verkligen härligt att vara vi tre igen, för dumma Tessan har ju bytt stall så vi ses nästan aldrig längre :(
Men vi har ju hela sommaren att se fram emot, och blir den lika ball som förra året så..hallelujah!
Aja, där satt vi och flinade åt våra flugsvampsnaglar då Tessan plötsligt ( och inte helt oväntat ) säger att hon är trött ;p det är precis som förut.. Så hon kröp ner i sängen och somnade med en gång.
Pk och jag blåste upp min luftmadrass (utan pump), eller öö, aa, PK blåste, jag tvättade bort mitt smink (A)
( Jag måste bara tillägga att jag vaknade på en madrass helt utan luft ;p )

Sen väcktes jag halv 8, för PK skulle ju på innebandy match mot hammarby ( dom vann med 5-0, yes! )

Nej, nu ska jag göra något roligt, öö, typ sova eller något.
Byebye hoes n' bros



Resultatet av våra naglar.

snark

Haaaallo ;D
snacka om att vara trött, haha. Klant-veckan har fortsatt och ja den har verkligen smittat av sig!
Jag behöver väl inte säga mer än tuggummi, en viss E.Malm och våran "resa" till judiska museet ;)
Vi gjorde ju vårat engelska NP i fredags, usch usch usch!

Igår var jag hemma hos PK och hade lite skojs, vi hade planerat att ha lååång tid på oss att göra en ordentlig manikyr. Men nee, vilka kommar och knackar på dörren som små nötter ? :D
Erik, Philip, Anders & Richard..där försvann våran manikyr kväll, istället tillbringade vi kvällen med att sitta ute(!) på PKs verande ( okej, den var inglasad ).
Vi satt i timmar och pratade om verkligen ingenting, hur som helst gick vi och la oss när alla små pojkar gått hem. Vi somnade väl runt halv 3 / 3 eller något...

..Sen ringer väckarklockan 9, ja för då var det dags att följa med Tessan till stallet, happy day. Så åker vi dit iallafall med en buss som gick 20 över 10.. Det går rätt bra, ända tills vi missar 173an i frunken, sen så går vi av en station för tidigt så vi får springa tvärs över gatan och hoppa på den igen.
Men så kommer vi ju till Tessan stall då, och hurra.. dom ska ha teori, så vi lämnade snobb-stallet med massa fjortisar  efter 5 minuter, haha.

Vi stannade en snabbis vid Tessan, och sen gick vi ner till rådsparken och kollade på kattungarna och åsnorna som sk göra lite affärer med oss..haha.
Åt snabbmat (som vanligt) i centrum och sen drog vi hem till Tessan igen.
Och där hittade jag och PK en rolig liten sak som vi skrattade åt så vi grät, och ja förlåt Tessan om vi mobbar din Frogy men erkänn..de hade du också gjort om han slagit till dig med sitt plast öga på näsan och slickat honom på ögat ;D
Och nee, de va inte vi som bet sönder hans ben (A)

Neee, nu hinner jag inte skriva mera.. Ska till PK sen och då kan vi ha våran lilla relax-kväll (med Tessan till på köpet :D ) och utan killar som ..aaa, är killar.

Kisses

solen går rakt upp och rakt ner

Yepp, så vare idag.
I morse tog jag mina svarta balleriaskor och min höst/vårjacka när jag skulle ta bussen till Emma, hur skönt väder som helst!
Vi cyklade sen till skolan ( eller aa, Emma cyklade.. jag åkte bara med av farten ;p )
Klant-veckan håller i sig, verkligen, och den verkar smitta av sig också ! haha inte bra inte

Men emma klarade av både mig & tesi på cykeln ( plus typ 5väskor och en super tung sportbag ), duktig flicka .. eller hon var de ett tag innan hon stannade mitt i leran så mina, Tesis & Emmas skor blev helt leriga ( japp, hon stannade i en lergrop ). Aja huvudsaken var väl att vi kom till skolan levande, eller? xD

Sen rullade väl allt på under dagen och jaa.. ända tills nu då..

 Min kompis mår inte så jätte bra, sen har vi ju den "kända" pojken som bara..ÄR..och det är när han bara är som allt rasar,, så har det varit lääänge nu och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken ;/
men en  annan liten pojke hjälper ju till lite på den punkten, tack :)


Aja, ska väl gå och göra något vettigt.. ByeBye


slut på glad-veckan..

..nu börjar klant-veckan. Japp idag har allt gått fel, inte på så sätt så att jag sitter här och grinar. Det hela började när jag skulle ha nyprov med Erik, ingen kunde hitta våra prov. Så där stod vi och väntade medan lärare sprang runt och letade som en galning (och ja Erik, hon verkar ha kondis).
Efter 15-20 minuter upptäcker dom att proven låg i en annan mapp, smaaart !
Så de börjar med en super kort provtid, sen har vi hemkunskap och jag slår huvudet i skåpen flera gånger om.. suck.
Sen ska jag tömma diskvattnet och häller hälften utav baljans vatten på Pk ( men å andra sidan klöste hon mig hårt på handen så vi är kvitt nu ). Sen skulle jag flytta allt skumm som var över diskho kanten, aa...jag får ju allt på mina skor och det blev jätte fula mörka prickar ! (som tur var gick dom bort sen)
Annars har dagen varit riktigt trevlig, lite tom och tråkig kanske men ändå.. våren är ju här, äntligen !

ciao

najs lördag

Idag var en sånhär skön dag, jag vaknade runt 12 och åt brunch en timme efter. Ett varmt bad mer hårinpackning och ansiktsmask var välbehövligt och mysigt.
Sen gjorde jag en makeover på hela bloggen, och det behövdes ju verkligen ! Nu är bloggen så gott som ny och jag ska börja skriva oftare, vi får se hur det är med den saken.

Sen har jag ju sett melodifestivalen och The Ark vann ju (som väntat) och det var så skönt.. Årets melodifestival var ett rent fiasko, tur att en utav de få som var bra vann. Tack för det.


(Mys)fredag

Nu var det helg igen då, har inte hunnit skriva på ett tag men nu så..
Igår så skulle jag göra min HK läxa som jag glömt ett bra tag, skulle ju fritera då.. det gick inte så bra, det slutade med olja i hela köket (mamma blev inte glad, haha) men maten gick att äta iallafall och smakade inte så hemskt ändå.
Efter middagen ringde Emma och vi bestämde att vi skulle ha en liten mysfredag med bubbelbad och film, så vi möttes strax där efter och köpte lite chips och cider.. På vägen hem åkte vi förbi Erik, han skulle ju faktiskt vara ensam den kvällen så lite godhjärtad måste man väl vara ;p
Hursomhelst åkte vi hem till Emma och hade det riktigt mysigt, nu väntar det massa pluggande (har prov i religion).

Puss&Kram