Happy Happy

Dagen har varit jäkligt bra faktiskt. Började med lång och skön sovmorgon för att sedan ha tre lektioner. Jag kan säga att dagen varit ganska våldsam från många håll. Hur som helst har jag varit glad dagen igenom, tills nu då. Fuck alltså, pallar inte. Men imorgon är det sista skoldagen på veckan för mig, ska till Globen på fredag med D1- och D2an. Det ska bli sjukt najs!
Is it too late to apologize? A


Känslor

Jag är trött på att gråta..
Är det inte konstigt? Att man inte inser vad man har förns de är borta? En gång gillade jag en kille, han var hur perfekt som helst. Han sa att han älskade mig och jag hade starka känslor för honom också. Jag ville inte ljuga. Men i sånna situationer - ljuger jag för mig själv. Det är inget jag kontrollerar, utan det bara händer. Jag förträngde mina känslor ända tills han hittade en annan. Eller han kanske hade henne redan innan, vad vet jag. Inte förns veckor efter insåg jag vad jag förlorat. Någon som betytt mer än allt annat jag ville ha. Någon som jag verkligen älskat.
Är inte det konstigt? A

image246

Ännu en natt hos Chad

Igår var jag med Madde inne i stan, vi satt och åt och pratade om allt mellan himmel och jord. Eller, hon pratade rättare sagt. Jag fick inte så mycket ur mig pga. alla tankar som bollades fram och tillbaka i min hjärna. Senare träfffade jag i alla fall Niklas, Alex och Chad, vi drog hem till Sias kompis och sjöngimage238 singstar och tog det lugnt. Sen när vi skulle åka hem så skulle jag ta 163 från Chad, och jag hade precis missat sista bussen! Gissa om jag blev irriterad. Det slutade med att jag sov hos Chad.
Men det är en sak jag inte förstår, jag vaknar aldrig pigg hos honom.
Är inte det konstigt?, A


Lyckad fredag

Jag kan inte säga att jag mår bra, för det vore att ljuga. Men jag kan inte heller säga att jag mår dåligt, för det vore också att ljuga. Det har hänt både bra och dåliga saker den här veckan, dock mest dåliga.
Gårdagen blev i alla fall lyckad och natten spenderade jag hos Chad. Ni som känner mig vet antagligen varför jag inte valde att sova i samma lägenhet som mina föräldrar.

Jag ska träffa Madde snart, vi ska äta gott och prata. Båda är (tyvärr) väldigt deprimerade och samtidigt lyckliga. Jag förstår min inte på livet egentligen. Det är en för djup fråga.

Älskling - du har rätt, A


Världens bästa pappa

Sitter hemma och har precis ätit världens godaste middag som pappa lagat.
Idag hade vi vikarie på teorilektionen i idrott. Han var riktigt jävla bra och det är nog den första lektionen i 1an som jag lyssnat och förstått hela tiden. Riktigt jävla najs var den lektionen, bortsett från några pundar åsikter. Men som han sa "Alla har sina åsikter, sen är det en annan sak om man kan stå för dem eller inte". Annars var väl dagen helt okej för att vare fredag - vi slutar halv fyra. På en fredag!


Snart kommer Madde Pk Rojas (Anna) Alex Kim och Niklas hit, mina föräldrar är borta ett tag så vi tänkte tjilla inomhus. Vädret är ju så kasst, hagel och storm. Nej inte riktigt kanske, men så kändes det när jag gick från skolan och försökte röka den där jäkla ciggen som bara slocknade hela tiden.

image245
En sån här vinterstuga önskar jag mig, tack tomten.

Fått tillbaka mitt flow

Jag har fått tillbaka mitt flow och livet börjar glida på rätt spår igen. Imorgon är det fredag och planerna är inte klara än(!), bara att jag ska vara med PK och min spanska kusin - Rojas. Resten av helgen är helt oplanerad, eller inte söndagen kanske. Det är KM, och jag känner mig verkligen inte taggad för det.

VILL HA!  VILL HA!  VILL HA!  VILL HA!  VILL HA! 


Jag orkar inte mer ..

Åt helvete med allt, tack och hej.


En lyckad kväll

Sitter nu hemma hos Anna och vi har just sett klart på "Den modiga lilla brödrosten", den sög. Men man fick sig i alla fall ett par goda skratt.

Gårkvällen var i alla fall jätte trevlig. Det började med massa presentöppning och annat, sen började alla dansa runt och ha sig. Det höll på att spåra ur ett X antal gånger - men vi ordnade de. Så det var verkligen en hel lyckad kväll! Calle kom förbi senare vid typ två, det var sjukt länge sen vi sågs. Tror sista gången var i början utav sommarlovet, men men. Det var kul iallafall. Tror några av pojkarna på festen tog lite bilder, så jag lägger upp dem om de har kvar dem.

Fredag kväll

Jag lagar mat.. ingen höjdare.
Men när maten är klar ska jag åka hem till PK för att jobba lite på hemsidan. Jag hoppas verkligen att den kommer bli bra.. Senare ska vi åka på lokalfest med rock-tema, om jag förstod rätt? Många tema fester på G..

image244
Längtar tillbaka..
Sitter hemma hos PK just nu. VI gör i ordning oss inför kvällens rockfest. Well, klädseln ska vi väl inte disskutera.. HAHA, kan i alla fall säga att festen deltagare kommer ha en najs kväll.

Fredag

Sitter hemma hos Anna, vi har precis ätit jätte goda vofflor som hon fixat själv - tro det eller ej. Vi sitter och planerar lite inför morgondagen, så är det någon som har en "pinne", vita vingar eller jäkligt bra musik så får ni gärna höra av er!

Vi hade tänkt hinna gå till mässan ett tag och träffa gammalt folk. Nej nu måste jag nog fortsätta skriva på våra att-göra listor så att inte Anna blir arg på mig .. Kommer med ett inlägg senare, kanske.


Red Devil

Är hur glad som helst, har ingen aning om varför. Har inte tid att blogga nu men någon gång hör jag väl av mig ..

På Lördag På Lördag På Lördag

image243

Kungträdgården

Idag vaknade jag upp hemma hos Chad, helt outvilad. Det är alltid något som gör att man inte kan sova hemma hos honom, och vad kan de vara?  Några timmar senare åkte jag in till stan och träffade Sara, Sara, Elinore, Anna och PK. Det var hur länge sen som helst, det kändes lite konstigt att träffa dem nu på vintern men vi kunde iallafall åka skridskor. Det gjorde vi för en tjuga i Kungsan, det var svinigt kallt - men usch så mysigt.

Ikväll ska jag vara med Pakla, min finska kusin. Vi ska antingen på fest med Rojas, min spanske kusin, eller på fest(?) med Chad, Alex och Philip. Kvällen lär väl sluta i kaos som vanligt, men måste försöka ta det lite lugnt. Jag ska ju faktiskt tävla i hoppning(!) imorgon.

image242
f.v. Pk, Anna, Elinore, jag & Sara


P.S - har köpt en jättefin present till min pappa.
Ändrade planer, blir förkrök på krogen med Fanny och Pk för att sen dra vidare till Hagsätra.

John Tucker must die

Idag satt jag och tittade på "John Tucker must die" hela skoldagen. Det var riktigt najs, förutom när Christina kom på mig och tog min iPod.. Efter skolan åkte jag in till stan med Anna och köpte lite kul grejer till vår halloweenfest som vi ska ha nästa lördag. Köpte även lite smink. Tänkte lägga upp lite bilder på nya saker jag fått/köpt, men har för mycket att göra så jag hinner knappt med bloggen!

Hur som helst, är hos Pakla. Snart kommer Alex och Chad för att köra oss hem till Chad där vi hittar på något skoj..

Dagens ..

Eller gårdagens kanske man ska säga. Dialogen är mellan vår lärare Susanne i Turism och Pernie.

S - ...dit kan man gå om man blivit rånad på semestern och behöver hjälp.
P - Eller om man blivit bombad
S - Ja, eller det kanske är lite svårt att gå om man blivit bombad..?
P - Ääh, men kan väl rulla

Generations berlock

Min finaste present (hittills) är en berlock som farmor gav mig, som hennes farmor och gammel farmor hade innan henne. Jag blev väldigt glad och funderar på vad jag ska ha för två bilder i den då den går att öppna.


image241


Tack så jätte mycket .. image242

...

Dagen var helt åt helvete.. Jag menar, hur roligt kan jag ha haft det om enda gången jag skrattar är när jag galopperar på en tjock B-ponny? Inte speciellt kan jag säga.. Usch nej .. Är nog inne i en "jag-sätter-mig-på-tvären-om-allt-inte-blir-som-jag-vill" period = Inget bloggande.


iPod Nano

Eftersom jag snart fyller år och firandet utav det redan börjat, så har jag skapat en ny kategori - Presenter. Där kommer inlägg om olika presenter finnas samt. en bild på den.


Idag fick jag den nya iPod Nano utav min farmor och farfar då min gamla mp3 (samsung K3) blivit snodd. Jag blev självklart väldigt glad över min nya "vän". Färgen är tyvärr(?) svart, men funderar på att dekorera den med swarovski kristaller i lila/rosa. Det blev lyckat på min "gamla" iPod Nano.. Men jag får se hur jag ska göra med den saken.
Någon som vet hur man lägger in en video?

image239

Hata Göteborg

När som helst kommer farmor och farfar hit, vi ska fira min födelsedag i förväg. Det var meningen att jag skulle ha ridit i morse, men mamma vägrade att köra dit mig - pga. den underbara snön - och nu kanske vi inte ens hinner till funktionärsmötet som är kl 5.

Hur som helst, såg hela "Hata Göteborg" igår. Den var bättre än när jag såg den hemma hos Alex, men fortfarande inte bra. Nej den liknade "Fjorton suger" för mycket.

Cremevit skönhet

Igår var jag i stan med Anna och letade efter mina vita tygskor, som självklart inte finns någonstans. Istället gick vi och tittade på andra skor, väskor och lite kläder. Jag hittade en jätte gullig cremevit väska med gulddetaljer. Den fick bli en för tidig födelsedagspresent från pappa.
Kvällens planer är osäkra, men det blir antagligen en mysig natt hos Iss igen.


Såhär trevligt hade vi det för (exakt) en vecka sen, kroppsmålning och trötta pojkar. (Ursäkta den dåliga upplösningen och ljuset)

image235
image236
image237
image238

USCH, SÅ ÄCKLIGA MÄNNISKOR DET FINNS!

.

Barkarby? Nej tack.

Kom nyss hem från Barkarby Outlet, det var långt under mina förväntningar och jag kan säga att jag vart riktigt besviken. Det var litet och affärerna var väldigt udda, Philip hade nog rätt - stan är nog det bästa shoppingstället. Längtar tillbaka till Barca där de hade allt på ett och samma ställe, love it.

Snart ska jag åka in till stan och köpa skor med Anna, hittar jag inget där kommer jag att dö. Behöver verkligen skor(!), sen ska jag titta efter tröjor och annat också. Jag måste nog lära mig att uppskatta saker bättre, som Stockholm. För visst är det mysigt att ta en kvällsfika och bara titta på alla människor...

image234