Brudarna är på ingång!

Yeees, har börjat sminka mig och plocka fram kläderna jag ska ha. Som de flesta vet min outfit en bunny-kostym i svart. Lite opersonligt och vanligt, men jag gillar det! Min käre pojkvän verkar banga, boooring! Aja, ska shaka mitt ass till Usher och Will.I.Am's nya låt - Whats your name. Sjukt bra! Såhär långt har jag kommit med mitt smink och min outfit, tro mig - så här naken ska jag inte gå. Haha!

Ha en underbar natt allihopa!


Äntligen fredag

Efter gårdagens mysiga natt/dag med Adam så har jag lyckats med att gå upp tidigt. Klockan är 8 och jag är vaken, på ett lov. Well, mirakel kan ske. Tycker dock synd om mina grannar som är lediga. För min morgonrutin är en cigg och hög musik. Aja, ska ta en dusch och fräscha upp mig lite innan jag ska möta upp Anna. Vi ska planera vår födelsedagsfest den 24e november. Finns så mycket idéer och viljor, men det är vi som bestämmer så F U ;)


Aja - kvällens fest blir Nattas halloweenfest, och vad jag har hört så kommer det bli en hel del människor.

In och ut

Godmorgon, eller ja för mig är det godnatt. Haha, höll mig vaken hela natten för att inte försova mig till fikat med Madde, Natta och Patricia. Det var lite mysigt sådär, satt på Sandys och pratade om halloween festen på fredag. Efter ett tag ringde min mamma mig och sa att jag skulle komma till Jensen vid centralen för att luncha med henne och min lillasyster. Var inte alls sugen men gick dit ändå. På vägen hem blev det lite shopping. En ny kofta, ett par läderhandskar, en stor lurvig halsduk och så lite små plock till min "bra-att-ha-påse". Det är en bra uppfinning, det är en liten tygpåse som jag har bl.a. sminkborttagning, hårspray, skavsårsplåster och handkräm.

Nu ska jag bara byta om en snabbis och bättre på sminket, sen blir det middag i stan med Anna. Vart vi äter vet vi inte, men Lucas följer med oss på bio sen - mysigt värre!

Nej nu måste jag skynda mig lite, ha det bra sötnosar!

Måste..

.. ta mig ur denna jävla dvala jag gömt mig i. Imorgon ska jag fika med Natta och Patte. Har saknat henne som skjutton! Sen på dagen ska jag försöka komma iväg och handla lite med mor min. Behöver nya kofter, underkläder och ja.. min garderob behöver ett lyft nu när vintern börjar komma. Jag går ju fortfarande runt i korta klänningar och pumps ^^

@ Sollentuna

Yes, här har jag varit från i fredags. Eller lördags morgon kanske man ska säga. I fredags var nämligen jag och Adam hemma hos Ida och festade. Det var sjukt mysigt, tycker verkligen om den där tjejen! Well, efter många om och men så hamnade vi i Sollentuna i stället för på Ekerö(!) där vi var från början. Så vi kom hem runt halv nio på morgonen och gick då och la oss direkt. Sen blev dygnet helt fucked up! Vi vaknade vid klockan åtta på kvällen, och dagen där efter klockan nio. Suck.. Men idag väckte adam mig vid klockan fem med en stor puss - härligt uppvaknande måste jag säga :)

Men men, nu ska jag göra mig i ordning för att sätta mig på bussen hem. Ska köpa donken på vägen, sjukt sugen! Well, inget festande för min del idag om man säger så. SKka försöka gå och lägga mig innan klockan ett. Vi får se hur det går!

Puss  gullungar!

Höstlov

Det var en totalt meningslös dag i skolan idag. Vi gjode typ ingenting, vi pratade om vad vi gjort i veckan och sen tittade vi på en bög film (det handlade om två bögar). Efter de så åkte jag till centralen - Waynes och hälsade på Alexandra som jobbar där. Sjukt trevlig tjej! Hon bjöd mig på en chailatte och så stod vi och pratade lite. Det hela slutade med att jag ska komma och hjälpa henne när hon behöver det. Det skulle jag faktiskt kunna tycka vara roligt. Annars är jobb inget för mig.

Men nu ska jag mysa framför en film innan kvällen. Så trött!
Puss på er!


Polisen

Sitter i skolan och har precis ätit lunch, mår illa som f*n. Om en halvtimme eller något kommer polisen hit och ska snacka om något skit. Poliser är något som jag inte gillar, inte alls faktiskt - haha.

Det låter som om det ska bli mycket arrangemang framöver. Fester som står färdiga nu är;

"Välkommen hem fest" för Patricia - lördag
Lugnare maskerad - nästa fredag
Stor maskerad fest - om fyra helger
Födelsedags fest för Ida - 14 november
Födelsedags fest för mig och Anna - sista helgen i november
Födelsedags fest för Marianne - 3e advent

I like to party!

Fight

Har precis stått och skrikit med min mamma i drygt en halvtimme. Jag orkar verkligen inte, hur kul är det att börja gråta hela tiden egentligen? Inte roligt alls faktiskt..

En sak jag också är sjukt trött på, att så många har klagat på vilken pojkvän jag valt. Jag har en underbar pojkvän som behandlar mig som en prinsessa när jag gjort något bra eller varit snäll, han pussar på mig när jag är arg, han får mig att må bra. Så sluta fucking klaga jag blir galen!


Försenad

Min systemkamera är död så den får inte följa med idag. Ska snabbt blåsa håret och dra på mig något. Måste åka om 10min, gosh, min vardag är för stressig!

Puss på er sötisar

...

Kommer i säng försent igen, h******!
Ska springa och göra mig i ordning för att krypa ner i sängen. Imorgon blir det kostym letande, och tro mig - systemkameran får följa med. Men hur mycket ni får se av bilderna, det är en helt annan sak. Haha!

Puss och godnatt sötnosar!

Äntligen hemma

Kom precis hem från skolan, eller ja.. har varit hemma ett tag. Adam är på väg hit så det blir mysigt värre! Har inte mått så bra men hasar mig till skolan ändå, måste faktiskt tänka på närvaron. N ska ha halloween fest under höstlovet så alla har varit hysteriska, haha. Diskussioner om utklädnad har väl varit mest intressant och framför allt störst. Har en känsla av att det kommer bli någon "slagt pim- and-hoe-fest" istället  - men den som lever får se. Jag tror det kommer bli super kul i alla fall! Men ska få i mig något att äta, lunchen sög så har inte ätit på hela dagen..

Puss på er!

Kläder

Yes, än en gång ska jag  rensa ur min garderob för att få plats med hösten och vinterns mysiga stickade koftor m.m. Så ska koppla in högtalarna och sätta på Daddy Yankee så blir det lite roligare. Sen ska jag krypa ner i sängen, skola imorn.

Sov sött gullungar! Puss / Ann

Slitet

Hej allihopa! I fredags kom jag i tid(!) för en gångs skull. Och då visar det sig att vi inte har några lektioner på morgonen utan endast EN sam-lektion fyra timmar senare. Motvilligt går jag upp till skolan och träffar Nathalie i korridoren. Vi pratade med Jill som tyckte synd om oss så vi fick vara med på mediaklassens sam-lektion i stället. Vi diskuterade de amerikanska valet, tror hon tyckte vi uttryckte oss lite för mycket om vissa samhällsfrågor. Men så mycket bättre än alla andra som satt och argumenterade för Obama. Guud vad vi störde oss på dem, jag Natts och Hansson. Ville bara ställa mig upp och skrika, men sånt försöker jag sluta med så vi satt och skrattade åt de istället. Vi fick sluta vid elva i alla fall så det var najs.

På kvällen förade vi hemma hos Nathalie, det var väldigt kul faktiskt. Det blev lite dans och lite... ja - haha! Sen drog vi vidare ut på krogen där vi träffade bl.a. Adam och Fia. Det blev en sjukt kul kväll i alla fall. En krogros fick jag också, tack så mycket!

Lördagen är den stora dagen efter dagen så det blev till att sova hela dagen och mysa med Adam.. Annars har det inte hänt speciellt mycket. Vi ska påbörja skolans Pride-vecka imorgon vilket ska bli mycket intressant! Speciellt med tanke på alla fördommar som finns på våran skola.

Världens fulaste bild från korgen i fredags..

Dag 1 - Sömnlös

Yes, nu är det första dagen av mitt nya bloggande. Jag var vaken hela natten, men jag är ändå inte trött. Rätt härligt faktiskt. Hoppas på att komma in i en normal dygnsryttm. Frukost åt jag också, en broccoli (stavas?) paj och drack ett glas vatten. En bra början på en bättre frukost vana. Hur som helst, har 7 minuter kvar tills jag måste åka och jag är helt färigt. Har duschat, valt kläder, sminkat mig, fixat håret - vilket inte är vanligt, och ätit frukost. Jag är stolt över mig själv!

Idag är det fredag och shopping efter skolan väntar, vi får se vad det blir för något. Ett par jeans sökes i alla fall. Ha en super bra dag allihopa!
Puss&Kram

Nytt

Nu ska jag börja blogga på ett helt annat sätt. Jag kommer också byta ut designen inom kort.

Varför jag gör detta "byte" är för att jag har märkt att det finns så många som tror att de vet vem jag är, som tror att de känner mig när verkligheten är något helt annat. Det finns få människor som känner mig väl, och de vet om det. Sen finns det så många som kallar sig "en av mina närmsta" när de i själva verket bara umgås ofta med mig eller har hört massa rykten om mig som sägs stämma. Att veta mycket om någon betyder inte att man känner den. För att känna mig måste man också förstå mig, annars är det inte en sann vän för mig. Därför ska jag börja skriva om vem jag egentligen är, vad jag egentligen gör och framför allt - vad jag verkligen känner.


PS. Jag säger inte att jag varit falsk tidigare, utan att jag slätat över och rensat ur de jag inte velat skriva om. Men det är just sånna saker jag egentligen borde berätta.

Sjukling

Idag vaknade jag på tok försent md halsont. Släpade iväg mig till skolan där jag hämtade uppgifter som jag ska göra och sen åkte jag hem.. Har sjukt ont i halsen och näsan är täppt och huvudet på sne. Men får försöka orka ändå. Tror jag ska klicka hem lite gósaker som gör mig på bättre humör, måste bara prata med mamma först.

Ha en mysig kväll alla!

Love

Är lite uppe i varv, Adam har varit med mig sen jag slutade skolan. Blir så glad när jag är med honom. Hur som helst, ligger och tittar på film och lassar i min Ben&Jerrys's Cookie Dough - förmodligen den godaste glassen som gjorts (delat första plats med vanlig & krossad choklad). Ska se klart filmen nu och sen krypa ner i sängen.

Sov gott alla!


(ingen rubrik)

Har inte skrivit på ett tag, har bara inte orkat helt enkelt. Den här helden har varit en väldigt hälsosam helg för min del. Drev runt i stan på fredagen och igår så var vi hos Anna och tog det lugnt. Det var väldigt skönt måste jag säga, Adam sov hos mig hela helgen så igår på dagen och idag har vi bara legat och myst. Det är så skönt att äntligen kunna slappna av och återgå till det "normala". Mitt liv har som sagt varit upp och ner på sista tiden. Men det känns som om det kommer att bli bra nu.


Blev taggad på facebook av en gammal lärare. Bilden är 2½år ungefär och är från annorlunda dagen. Tänka sig så lättroade man var då..
(Bilden är ej klickbar)


I skolan

Jag sitter skolan nu, det var ett tag sen. Fick samtal av älskade Jill igår som berättade att jag kanske inte får följa med till Spanien. Så nu ska jag verkligen försöka skärpa mig så jag får åka med. Jag, Madde & Jill hade ju galet roligt förra året och tänker verkligen inte missa det igen. Tyckte verkligen att det var skit kul!

Nu börjar vår Inköps lektion, så nu måste jag sluta.

Godmorgon

Har suttit och nätshoppat lite, klickat hem några go' bitar. Är medlem på en sida som heter Gratis Bio, det är en sida där man får biobiljetter/presentkort om man handlar på internet. Jag är själv medlem och har snart fått ihop mina efterlängtade presentkort. Man får hela 50poäng vid registrering och ytterligare 25poäng om man klickar på den här länken. Super bra sida, man behöver endast 400p för att få en biobiljett.

Men nu har jag dressat upp mig för en varmare höstdag, vilket verkar lite fel.. Men men, ha en trevlig dag!

Födelsedagsfest

Yes, igår bar det av till lokalen där A skulle fira sin 18-års dag. Det fanns mat, dricka, kareoke, dansgolv och lite till. Det var super kul, men att ha på sig high heels var ett misstag. Efter fem-sex timmars dans kan jag säga att jag har rätt ont i fötter och ben. Men gud så kul det var! (Har bilder som kommer senare)

Apropå födelsedag, ska åka och shoppa på lunchen imorn tror jag. Jag fyller faktiskt år snart - ja jag köper mina egna presenter. Ingen annan vet ju vad jag vill ha. Men nu, sängen.

Party

Ligger hemma hos Madde, vi har varit hemma och fixat naglarna, mysigt värre! Ska åka in till stan, det vankas fest och jag är så taggad! Vet inte vad jag ska säga, sjukt glad och förvirrad. Livet leker - och jag njuter in i det sista!

Have a great night and look out for two hot chicks in pink and blue..

Friday

Godmorgon allihopa!

Frös jätte mycket när jag vaknade så ville inte gå upp. Men mamma satte på duschen och gav mig en kopp te, så jag gick upp och duschade osv. Jag känner mig inte alls taggad inför skolan idag, har en jäkla huvudvärk som bara vägrar att släppa, usch! Har i alla fall fått lite pengar så det blir nog en tripp till stan efter skolan - väl behövt.

Men nu måste jag kila, skolan väntar.



Vill ha sommar...

Stress

Godmorgon. Ja den är faktiskt god bortsett från att det är så äckligt kallt ute, klarar inte av kylan - jag är inte gjort för Sveriges klimat. Haha, men det håller. Vaknade lite för sent så jag missade bussen, men nu är jag i alla fall i skolan. På tunnelbanan imorse så fick jag en ros av någon kille. Den var rosa, sött. Är en sucker för rosor för er som inte visste det.
Vet inte vad det är för fel på mina beställningar, mina klänningar har inte kommit än och jag är sjukt ledsen. Planerade att ha den rosa på lördag då en vän fyller år, men det verkar inte gå ihop. Tyvärr...

Men ni får ha det så bra och jobba på med vad ni nu satsar på!