NYÅR, yey !

Nu har jag precis gjort mig i ordning för kvällen. Först ska jag på middag hos Rojas där lite folk kommer att samlas och bara ta det lugnt ;) haha. Senare skulle jag träffa Jacob för att till sist träffa Madde och Sebastian.

Gott nytt år på er alla, och kom ihåg att njuta av det sista timmarna av år 2007.
You know you love me, A

Ursäkta mitt dåliga minne

Igår träffade jag Madde vid halv elva tiden i slussen. Vi hade lovat att gå till donken där Sebastian(?) jobbade (förlåt, jag är sämst på att komma ihåg namn). När vi kom dit hade han rast så han stod och pratade med oss ett tag, och hans chef var så snäll att han fick extra lång rast för att prata med oss. Vi pratade bl.a. om nyår och det verkar som om jag ska träffa honom då också.

Dagen idag har varit väldigt stressig. Upp klockan 10 för att lära in LA:2 programmet och klippa alla lindor. Sen bar det av till Skärholmen Centrum. Måste säga att det blivit riktigt snyggt och fräscht där, som Gallerian i stan ser det ut som nu. Fast fortfarande under renovering. När jag väl kom till stallet hade jag 40 minuter på mig att fixa allt och jag höll på att svimma. Men upp på hästen kom jag efter många om och men. Slutade på 3:e plats.. Det kunde ju gått sämre ..

(ingen rubrik)

Har precis kommit hem från ännu en hård dag i stallet. Det blir bara för mycket om man somnar klockan sex kvällen innan. Hur som helst ska jag snart åkta iväg och möta Niklas och Madde, vi ska på Esmats fest vid bromma. Skriver med om det sen, för nu måste jag skynda mig !

Juste! Tittade lite snabbt in på mellandagsrean och hittade ett par skor, en väska och ett jättefint halsband.
Niklas är en bangare och allt gick i kras, hemska tanke.

Jag är körd

Sitter och försöker lära mig lätt A:2 prog. som vi ska kunna imorn. Det går åt helvete, kan typ ingenting av väldigt mycket. Pratar med Slirren i luren och smsar med Rojas.

"Han är inte min pojkvän och jag vet inte vad han heter"

Igår var världens jobbigaste dag.. Jag sov hos Sofie och vi vakande ca. en timme efter vi somnat av att Slirren ringde. Sofie blev så rädd att hon knappt kunde somna om. Stackars söt. Vi gick upp vid sju för att åka och rida (vem är den lyckligt lottade?). 
Jag var  helt slut efteråt och gick hem och la mig. Senare på kvällen blev jag väldigt uttråkad så jag åkte in till stan för att träffa Slirren och Kim. Det slutade med att vi gick till ett internetcafé på söder. Slirren försökte boka på namnet "Slipsen" men kassörskan ville inte ta emot de namnet så on suckade och tittade på mig "Vad heter din pojkvän?" Och ja nu vet jag faktiskt vad Slirren heter, Jacob (jag lovar att han stavar med k). Hur som helst slutade inte kvällen spec. bra då jag missade sista tunnelbanan och bussen. Jag fick åka taxi själv, vilken inte var det roligaste..

Hur som helst ska jag åkte till stallet idag igen. Och imorgon ska jag träffa Madde och Niklas, längtar.

Dagen efter/dagen före

Idag unnade jag mig själv en sovmorgon. Riktigt härligt måste jag säga.. Ikväll ska jag träffa Sofie och Anna, vi ska titta på film. Sofie står just nu i duschen, så vi lär väl ses vid elva eller något. Mycket passande eftersom vi ska vara i stallet senast klockan nio imorgon. På morgonen!? Hallå, alla mänskliga varelser förstår väl att man inte vill gå upp vid 7 på jullovet för att åka till ett kallt stall? Nej, tydligen inte de i mitt stall. Usch !

Här kommer de tre superheta bilderna på Rojas - min spanska kusin. Enjoy !

  

You know you love me, A

(ingen rubrik)

Har precis vaknat och ätit frukost. Om en timme ska vi åka till farmor och farfar för att fira julen. Om jag känner mig själv rätt kommer jag rulla hema som en boll pga. all god mat som farmor lagat. Jag har inte så mycket mer att säga..

image252

XOXO, A
Jag har fin fina bilder på Rojas som läggs upp imorgon vid lunchtid..

Myspys innan julafton

Jag och Sofie träffades vid Älvsjö värdshus och åt middag. Vi pratade om allt, vi hade itne setts på sjukt länge så det var verkligen härligt att få prata av sig med henne. Sen vandrade vi upp till Älvjsö st och träffade Anna som var på väg till X för att lämna julklappar.
Senare träffade jag Rojas, vi var hemma hos Chad tillsammans med Alex och Niclas. Vi såg på 'I am legend', hade sett trailern dagen innan och trodde den var bra. Men de 40min jag såg hände det ingenting. Tråkigt. Vi lekte även en lek där man skulle slå varandra, jag tror Rojas förlorade den. Men fortfarande girl power tillsammans med Alex.

Jag är i alla fall hemma nu och har slagit in min sista julklapp - och öppnat tre av mina. De innehöll en bok jag letat ihjäl mig efter, ett presentkort på H&M och choklad (någon kände mig visst väl).
Senare idag ska jag hem till farmor och farfar och äta julmiddag och titta på Kalle Anka och allt det där. Längtar tills presentutdelningen är. Älskar att se när folk blir glada över vad jag köpt, det är nästan (observera nästan) bättre än att få saker själv.

God Jul och god natt på er..
XOXO, A

Nattbio

Kvällen vart väldigt mysig. Jag mötte upp Anna i Älvsjö st för att sedan möta Kim och Niklas, vi var med dem ett litet tag innan vi åkte in till stan för att gå på nattbio tillsammas med Lucas. Vi såg 'Eastern promises' den var lite svår att förstå men ändå bra.

Det handlade om en tjej som hette Anna, hon var med under en förlossning av en flicka som dog under förlossningen. Hon var ryssk och prostituerad, sen får man följa henne och filmens andra karaktärer som försöker hitta historien och lösningen - på deras egna sätt.

XOXO, A

Jullov

Nu är det lördag, första hela lovdagen.. Den känns sådär måste jag säga, är trött och har väldigt ont i huvudet. Jag kanske börjar bli sjuk? Lagom till lovet, min vanliga tur. Ikväll ska jag i alla fall träffa Annabanana, vi kanske träffas Niklas och hans kompis senare. Om vi orkar sätta på oss ett par skor.

Igår planerade vi lite inför nyårsbalen, och kom fram till att vi måste ta mer än 50: - i avgift för att ha råd med allt. Middagen och allt annat är redan planerat. Gud vad jag längtar! Det är galet.
Nej nu ska jag slå in mina julklappar (som jag nästan köpt färdigt) så jag får gå ut sen.

image251
Lite Miriam(?), Rojas, Niklas & Ida

XOXO, A

Fit for fight

Ännu en lugn dag i skolan, började 11.45 och gick till 14.30 dessutom var de sista 60min mys stund med klassen. Vår mentor bjöd på julmust, pepparkakor och levande ljus. PK ringde mig för ca. en timme sen, hon slutade skolan då för denna termin så snart ska vi ut och inviga jullovet tillsammans med Rojas, Alex och några till. Vad vi ska göra är oplanerat, men jag måste ju gå i skolan imorgon också så det blir en tidig natt för mig. Vi ska tydligen ha någon klass mot klass tävlingar imorn. Och vad kan jag säga? När jag vill något, så går det alltid igenom. Nu tänker jag vinna.

XOXO, A


Hemma igen, vi träffade bara dem en kort stund men det var helt okej. Vi kom även fram till att vi ska låna en lokal på söder för en nyårsbal. Så nu måste jag ut och leta en fin klänning, funderar bara på hur den ska se ut...

Bara för att..

Senaste.

1. Kompis(ar) du träffade: Iss, Hanna, Elin, PK, Sofia m.fl.
2. Personen du pratatade med: Mamma
3. Du fick SMS av: Pätsie
4. Du kramade: Iss

Idag

5. Kläder: tröjklänning från H&M, vita stickade strumpbyxor och svarta stövlar 
6. Bättre än igår: Inget, har ont i rumpan.. eller på rumpan kanske man säger.

Imorgon

7. Är det: sista riktiga skoldagen, yey !
8. Planer: Äta med Pätsie och Madde, skriva klart mina hemtenor och åka hem och sova
9. Något tråkigt som händer imorgon: måste åka förbi thorildsplan tidigt på morgonen 

Favorit

10. Nummer: 13
11. Färg: Svart och rött
12. Årstid: Hej hej sommar!
13. Saknar du någon? På natten men inte på dan'
14. Humör för tillfället? Pigg som attan, 00.51 på en ons/tor 

frågor och svar

15. Det första du gjorde I morse? Duschade
16. Vad åt du sist? En lussebulle
17. Vad irreterar du dig på? Vissa personer, speciellt en.
18. Tror du på distansförållanden? Nej, jag är alldelles för sällskapssjuk för sånt
19. Vem tänker du på just nu? En vän
20. Tror du att personen tänker på dig med? Hela dan varje da 
21. Vart reste du sist? Portugal på sommarlovet, tror jag..
22. Vad gjorde du igår kväll? Pratade i luren
23. Liknar du din mamma eller pappa? Nä
24. Ler du ofta? Haha ja, ibland fastnar jag också - Anna vet 
25. Välj en (kärlek, skönhet kreativitet,): Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Jadå
27. I vems säng sov du i igår natt? Min egen
28. Vilken färg har din tröja? Har ingen tröja..

Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Jaa, eller tills jag inte kunnat andas och typ dött
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja..
31. Gråter du när du skadar dig? Inte så ofta, jag brukar skratta 

Lycka

32. Är du en glad person? Oja..
33. Vad gör dig glad? Mina vänners närhet och mina små ponnys 
34. Önskar du att du var lyckligare? Ja, de skulle väl inte skada 
35. Är lycka överskattat? Nejnejnej.
36. Kan musik göra dig glad? Haha, ja faktiskt

Kärlek

37. Har någon annan än din familj sagt ''Jag älskar dig''? Yes
38. Har du någonsin sagt ’’Jag älskar dig’’ och menat det? Say what?!
39. Har du en flick/pojkvän? Näj
40. Är du nöjd med det? Det varierar, men just nu - JA
41. Är du kär? I kärleken, ja

Hat

41. Vem hatar du verkligen? Hatar inte många, bara tycker väldigt illa om ^^
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? Nej?
43. Är du en mobbare? Det hoppas jag inte
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Haha, många gånger 
45. Har du blivit sviken någon gång? Ja.

Skolan

46. Gillar du skolan? Yes, inte skolan i sig kanske.. Men folket där
47. Favoritämne? Idrott och Datorkunskap
48. Värsta ämne? Administration & Praktisk marknadsförin
49. Har du spytt i skolan nån gång? Nej
50. Är skolmaten god? Jaa, eller hm.. inte Industri (ett av våra 4 matställen

Spendera mera

Idag gjorde vi som vanligt ingenting, den sista veckan på terminen är alltid den bästa - haha. Efter skolan så åkte jag och mamma iväg till Media Markt och köpte en systemkamera till mig (jag fick tjata ett bra tag), men nu är den i alla fall köpt plus lite grejs till den. Vi fick också med oss ett nytt photoshop, så nu kan jag äntligen fixa klart min design på bloggen med fräsch header och annat. Har även lovat att fixa Pätsie och Maddes blogg, måste bara få tid till det. För just nu är jag väldigt stressad, har två hemtentor till imorgon (har glömt dem i skolan) och sen så ska jag ju rida nu på kvällen och allt kör bara ihop sig. Tur att jag får lov på fredag !

XOXO, A

Dagens bild

En bild som jag tog förra fredagen om jag minns rätt. Väldigt suddig, men ändå.

FV. Chad, Kim, Alex, Niklas & Rojas - den blonda där nere


image249

XOXO, A


2 dagar kvar

Idag var det en väldigt kul dag, vi gjorde i stort sätt ingentin - som vanligt..
Innan jag åkte till skolan tog jag mig tid att träffa Sofie, det var väldigt länge sen vi sågs. Men vi tar igen det nu i helgen, och resten utav lovet. Vi kommer bl.a. ha en mysig spakväll.
I skolan gjorde jag klart min powerpoint grej idag, är riktigt nöjd med den. Hoppas bara Fredrik också är nöjd. Annars hände väl inget speciellt, jag och Madde spanade in några boys och pratade lite allmänt. Sen var dagen slut och jag åkte in till stan och handlade lite julklappar. Mysans och pappas julklappar är klara, men  jag har fortfarande inte kommit på vad mamma ska få. Jag brukar älska att köpa presenter men nu står det bara still i huvudet på mig.

Jag börjar räkna ner till jullovet...
XOXO, A

Helgalna hästar och julskinkor

Skolan börjar bli slapp nu eftersom jullovet snart är här.. På ridningen hade vi stafett i hoppning, det var jätte roligt och hästarna blev helt galna. Mitt lag vann 2/2ggr. Grattis säger jag till alla "julskinkor". Annars har det inte hänt något speciellt tror jag.. Återkommer isåfall.

XOXO, A

"Älskling, du är alltid välkommen"

Igår var nog den konstigaste kvällen på länge. Först var Madde här ett tag, men hon åkte hem och jag träffade Rojas, PK, Philip, Alex och Chad. Jag skulle träffat Niklas och Kim också, men jag vet inte riktigt vad de höll på med. Niklas ringde i alla fall till mig och sa massa obegripliga saker som "Jag ääär iiiinteee gaaaaaay" och "Förlåååt ääälskliiing, duuu är aalltid väälkkommen". Kanske va bäst att inte träffa honom trots allt. Jag och Rojas började helt plötsligt - från ingenstans - sjunga Majas alfabetssånger. Det var jätte roligt och efter ett tag sjöng både PK och Chad med oss.Senare åkte vi och mötte Alex'(?) kompisar.. Det var inte det roligaste så jag funderade på att ringa Fabbe ett tag, han hade ju något intressant på G, men jag pallade inte så vi åkte hem istället.

XOXO, A

Lördag

Jag har äntligen fått ihop pengar så jag kan köpa lite julklappar.. Jag var och tittade lite idag tillsammans med mamma, och hittade en silverring med en röd sten. Jag föll direkt och övertalade mamma, så nu sitter den på mitt ringfinger och blänker. 

XOXO, A


Fucked up =)

Hello Pätsie here.:D
Ann är tyvärr borta på toaletten o tar en liten snabbis med maddelicious så jag tog över.!=)
I dag är madde på kåthumör like every day plus att hon är mean to me.! men vad gör de för lika glad är jag ändå..:P
Jag kan säga att jag o madde är fucked up to day.=)

Nu står de still i skallen på mej! jag kommer inte på vad jag ska skriva!?
i vilket fall så vill jag att vi ska sluta för jag o madde vill ut o röka! =) 
Madde tycker att hon är bäst,snyggast och vackrast.. elr!?
puss hej nu ska jag tagga!
ciao bella :P/ Pätsie"italia"abbate

P.s Ann är sötast

Längtar galet mycket

I morse orkade jag verkligen inte gå upp ur sängen, jag hade nämligen världens huvudvärk. Kändes som någon slagit mig med ett basebollträ i pannan, det var inte så mysigt. Så jag somnade om och vaknade av att min mobil låter nere på golvet(!).
Hur som helst.. Sist jag var i skolan pratade vi om Nerja resan (nästan) alla i vår skola får göra. Vår klass ska åka den 9 april och stanna där i åtta dagar. När vi kommer dit kommer media 1an också vara där. Jag längtar galet mycket till resan. Och han som berättade om (och anordnade) resan berättade att vi ska bo på ett litet svenskt hotell med 2-/3-bäddsrum med pool på taket.

Jag kan ju bara börja spara pengar, för de lär ju behövas.. Madde, Patte & jag har nämligen en plan.

image248
Hotellet i Nerja

Dessa pengar, vad är det för något egentligen? / A

Prinsessan på ärten

Idag fick jag hem min nya säng, den är jätte mysig. Hur som helst var dagen fylld av blandade känslor, mest positiva. Jag har inte så mycket att skriva i min blogg längre, utan allt rullar på som det ska. Eller nej! Jag har världens största pengakris! Iss åker till Peking på onsdag och jag skulle skicka med henne pengar så hon kunde köpa något fint hon tror jag vill ha. Sen måste jag köpa julklappar (jag har köpt noll styckna), sen så är jag skyldig Mysan 300:- och min mamma typ 1400:-. Plus att jag måste köpa saker till mig själv, som en väska. Alla är trasiga/slitna - någon som vet hur man tjänar mycket pengar på kort tid (typ en dag).

Min mobil = ur funktion

-


Fråga

image247
Detta bord själs på blocket, och säljaren utger sig med att vara man.
Kan man lita på att försäljaren är man, och i så fall - hur?

Bad Day

Jag har haft en riktigt dålig dag. Jag gick upp kvart i sex för att hinna med rätt pendel, jag och  hela tursimgruppen skulle åka på studiebesök på Arlanda. Sen vart allt kaos där, och vi hade största bitchen som guide. Sen skulle vi tydligen ha matteprov på eftermiddagen och min lärare vägrade att förklara för mig när jag inte förstod. Sen stör jag mig så jävla hårt på människorna som blir sura för allt och är snåla som jag vet inte vad. Shape up! Jag menar, rik eller inte.. Blir man bjuden på något (vad som helst) brukar man antingen ge tillbaka något eller visa uppskattning för personen man blivit bjuden av.. Men vissa tror visst att de ska få allt, och då menar jag inte allt som jag tar det (dvs. köpmässigt) - utan ALLT som i människor.

Tack och hej - för sista gången, A

Innan onsdag kommer tisdag

Den här dagen var skit najs. Vi åkte skridskor i Kungsan sista lektionen med turismgruppen. Efteråt gick jag, Patte, Natts, Joey, Malin  & Sara till Max för att äta - första gången för mig, det var gott. Vi satt där i säkert två timmar (förutom N och J som drog efter en timme) och garvade och hade sjukt roligt. Så mycket har jag inte skrattat på länge. Tack för det tjejer!

Varför måste alla prata? A

Slitz och pannkaka

I lördags kväll var jag på krök hemma hos någon i Högdalen tillsammans med Alex, Chad, Pk och Rojas. Två killar från vår skola var också där. Det var inte så mycket till drag, men klart bättre än en hemma kväll.
Idag var jag på något slott och åt julbord, maten var väl okej men det är en plåga för mig när man ser mat som en tradition på det sättet. Jag gillar inte alls det här "speciella" man gör innan/runt jul.

Ojdå

Jag och Madde står och väntar i fruängen på min mamma som ska lämna pengar när två tanter går förbi.

- Man kan ju inte vara ute efter sex? Sa den ena
Jag och Madde bytte hastigt blickar och kvävde ett skratt.
- Nej, alla affärer har ju stängt då. Sa den andra
Jag och Madde bytte en blick till - ojdå.

Jahapp, då vet man det då.. Man kan inte vara ute efter sex.

Sollentuna

Igår kväll var jag med Madde hemma hos Fabbe tillsammans med några utav hans kompisar (bla. Tsatsiki). Det var riktigt mys och Fabbe är ett levande bevis på att killar kan dansa, haha. Som vanligt hade vi ingenstans att sova, så Madde taggade till Ekerö och jag sov kvar där. Vaknade vid typ två, och åkte och träffade Madde igen.
Nu ska vi åka in till stan för att titta på kläder åt mig och äta något gott. Kvällens planer är, noll? Blaj.